Пытаться найти объяснение действиям нашей власти - причем любой - и исполнительной, и законодательной и судебной - с точки зрения логики - занятие бесперспективное. Я - не знаю, зачем "свободе" понадобился неработающий совет. Но факт остается фактом - принять бюджет могли в марте - для кворума не хватило 2 депутатов, при том, что не пришло 18 (прописью - восемнадцать) свободовцев из 34. Более половины. А что до "разве им выгодно" - то тут можно сказать точно - просто ТАК у нас ни "делать", ни "не делать" никто не будет. Значит - кому-то нужно. Ведь если с ПР или "Батькiвщиной" уже, надеюсь, все всё понятно, то камлающим на "Свободу" - хорошо бы подумать о 18 "неявленцах".
В інтернеті з’явилися фотокопії архівних документів, які свідчать, що один із найбільш харизматичних представників ВО «Свобода» Ірина Фаріон таки була членом Комуністичної партії Радянського Союзу. Прямо як у анекдоті, тільки навпаки: Один дідусь подав в райком заяву про вступ до комуністичної партії. Секретар райкому прочитав заяву і каже дідусю: - Дедушка, вы неправильно написали заявление: "Прошу принять меня в члены КП". Партия называется КПСС, а вы написали КП. Допишите своим почерком СС - Та ні, в СС я вже був.
а потому что лайно оно всегда лайно, оно может носить на рукаве свастику, на кокарде звезду, на паспорте тризуб ...
Та чи далеко вона зайде і чи до кінця буде правильною, коли очолювана агентами Кремля? Ото видно перші прояви люстрації: хто є хто і хто був ким.
Ромку, ви, надіюсь, памятаєте газету Ленінська молодь, яка згодом дістала назву Молода Галичина. Я завжди там шукав статті одної молодої журналістки. Як вона крила совок, партійних діячів, які були патріотичні мотиви! Імя журналістки ви мабуть знаєте. Називалась вона Ганна Стеців, пізніше по чоловікові Герман. Кінцевий результат ви бачите... Як і в даному випадку, питання напрошується, чий проект?..
А це тільки квіточки. Ягідки підуть дальше. Коли почнеться люстрація лідерів цієї партії. Нагадаю - батько Тягнибока як лікар був на самих "довірених" постах. Був лікарем збірної СССР. На цю посаду мусить бути призначена людина, по-перше, член КПСС, по друге, нештатний (чи навіть штатний) працівник КГБ. "Загинув при невияснених обставинах". Застрелився чи хтось... Памятаєте Сіменона "бідняків так не вбивають". Так була надія на Свободу. Попри криків воювати з усіма. Попри біографії керівників. Надіялись на якнайкраще. А виявилось як завжди. Чи то так Бог очищає Україну від всякої мразі?..
Ой, Остап Дроздов... Ще один комплімент і Свободі, і Фаріон! Правда, той не злодій, як Починок з Експресом. У того проблеми іншого характеру. Причому, серйозні. Діагнозу ставити не буду, бо не є спеціалістом у психології. Блін, я вже писав вище, що не є прихильником Свободи. Але когорта антипатиків, таких, як Починок, Дроздов - заставляє задуматись про Свободу краще! Треба проаналізувати. За лінк - дякую!
У своєму бажанні спаплюжити і оббрехати відомих українських політиків та партії газета «Експрес» не гребує жодними методами. Замовні і брехливі статті - ще не весь арсенал, який використовує ця газета. Новим витком у моральному падінні «Експресу» стали підтасовані факти і навіть вигадані інтерв’ю. Після публікації в газеті Віра Казмірчук звернулась до головного редактора «Експресу» Ігоря Починка з вимогою спростувати брехливу та абсурдну інформацію та розмістити правдиве інтерв’ю. Інакше – пообіцяла подати до суду.
Наступна стаття Експресу буде про те, що Тягнибок натиснув на Казмірчук. ... А швидше за все - не буде нічого. Лохи "статтю" схавали.
Якби ж то! Буде - пшик. Качку запустили, хто захоче - повірить. Їм багато не треба, лиш би за щось зачепитись. А хто знає Свободу, Починка і Експрес - взагалі тих помий не читають.
Експрес - качка, брехня та наклепи з метою: підняти тираж, збити бабла, проплачена публікація тощо. Я десь там вище писав про Починка та Експрес. Загалом. Свобода, Удар, Ригіони - значення не має. Перефразовуючи Бісмарка, здається: публікації Експресу не вартують паперу на якому надруковані.
А не можна дві "Свободи" об'єднати в одну? Я вже аж заплутався. Тексти - одні і ті ж. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=71926