Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що влада відмовляється вирішити питання Юлії Тимошенко через домовленості між президентами України і Росії, передає ЛигаБизнесИнформ.
Так викрив, чи звів наклеп? І чому огидно читати-бо розчарування в Свободі чи огидно читати брудні наклепи?
Думаю, що правди в тих статтях не більше 10-20%, так що швидше за все, що наклеп. То якийсь недороблений бізнесмен, який виявляється нічого не досягнув, є їхнім головним спонсором, то уже кримінальний авторитет, який є справжнім "господарем партії", віддав наказ розправитись з Експресом, при тому, що навіть піддані Яника і Арбузова цього не можуть зробити, хоча в них влади і можливостей у сотні разів більше. Та й гріхів за тими ж регіоналами набагато більше, але чомусь так миттєво перемикнулись на "Свободу". Дивує й те, що жодного разу не бачив статті типу: "Комуняка - людожер", "Кривавий ринг Чемпіона", "Змова яценюків і єврейський слід" . Дивно, правда ж?!
Погоджуюся, що наклеп. Але чого ж Свобода відмовчується? Тим більше, що то вже й не така малозначима провокація, як пише пан Юрко НОТОЦО
Мені також не дуже зрозуміла їх позиція в цьому питанні. Десь місяць тому потрапила мені в руки "свободівська" газета, де усе чітко розповідалось про те, чому Експрес почав війну проти них. Досить цікава стаття, чесно кажучи, і усе більш-менш розставлено по полицях, ось тільки здивував тираж - 22 тисячі примірників. Це капля в морі в порівняні з 600-тисячним тиражем Експресу.
Думаю,що це по тій причині,що оправдуватися перед львівянами,галичанами , яких органічно представляє Свобода,за ті постійні напади і провокативні заяви з боку їх ідеологічних противників,та постійні необгрунтовані звинувачення в антисемітизмі та вигаданому нацизмі...то значить йти в невірному напрямку боротьби! Оправдуватися за що? За чужі наклепи на себе? Це значить,що пояснювати,чому чорне покривають білим,а біле чорним і т.п. Прочитав інтересну статтю про те,як подібно діє нині президент Обама,на якого наїзжає "машина" побільша ніж газета "Експрес "... http://lenta.ru/articles/2013/11/05/lobby/ А Олегу Тягнибоку бажаю в цей день його Народження наснаги і витримки з цими дешевими жебрацькими випадами в його бік і в бік " Свободи"! Він і Свобода такі нападки і дешеві звинувачення витримає будучи скорпіоном по-характеру...по-собі знаю,маючи ,як і Олег нині 7 листопада також день народження. Всього найкращого!
І Вам того ж. Але чи не надто сміливо порівнювати Тягнибока з Обамою? А я думаю - по тій причині не оправдовується Свобода, що відповісти особливо нічого. Як на мене, Свобода дискредитувала себе як партія, що декларувала себе захисницею інтересів української нації і держави. Що вона корисного сотворила для нації? для держави? Скандали, пікети, мітинги... Протекціонізм. Земляні оборудки. «Та й в Україну принесли великих слів велику силу та й більш нічого» писав Шевченко. З іншого приводу . Але у цьому вся Свобода.
Супротив! Реальний супротив від простого галицького хлопа і юнака ,тим базікам і злодіям ,та про-массонським крутіям,котрі нині вже "всралися" борючись пустим словом і ставши лише язикатими теоретиками боротьби,за власне збагачення і хитрого шляху до Європи та... реальний супротив завтрашній тоталітарний системі,яка вже над нашими головами кружляє в вигляді "совкового янгола з кавалком безплатного Сала" над обласними Адміністраціями. Тут вже "Свободі" прийдеться дбати за інтереси галичан,а не всієї УРСР! Так розумію опозиційну діяльність "Свободи"...вчорашню і завтрашню! Це в той час коли інших "борців" підтримує світове массоно-лоббі своїми мільйонами долярів ,а інших "борців-васьків" за той Євро-Азіопський Союз підтримує Москва і про-московські олігархи! "Свободу" ж нема кому фінансово підтримувать,щоб вона щось клепала і задовільняла народні потреби чоколядою "Рошен",бо...вона ідеологічна народна (національна) партія!А Нарід нині бідний...принаймі на Галичині,хоч захищатись буде...принаймі свою свободу,маєток і життя! Благо,що хоч захисника-помічника і в лиці ВО"Свобода" має! Як прийде ще час захищати свої скромні маєтки,то і зобачимо з тих всіх,Хто є Хто і як буде захищатись! Тут вже "лапшу" не навішаєш!
Оте, що Ви виклали в цьому дописі називається «словесне розвільнення». Це ж треба вміти так –багато говорити і нічого не сказати. Хоча якісь думки можна виловити... Неправда, що Свобода буде дбати за інтереси пересічних галичан, як не дбає і сьогодні. Вона їх за бидло має, але терпить як інструмент для своїх оборудок. Ще можна погодитися, що свобода ідеологічна партія, хоча її ідеологія передерта з ідеології націоналізму тридцятих минулого століття і не адаптована до нинішньої ситуації. А щодо решти – псевдонародна і псевдонаціональна (якщо брати до уваги не гасла а чин) І упаси нас Бог, якщо б в скрутний час довеллося покластися на таких захисників-помічників. Це б означало, що Україні (Галичині) прийшов той, що завжди непомітно наближається.
Не знаю...я не теоретик націоналізму.Я галичанин... І з того ,що нині існує в Україні,я особисто вибираю "Свободу". В мене свої думки,про те,Як захищатись! Лікувати мене і ментальність галичан не треба! Тут я лише проти чорнення національного! Ви ж ,та й інші вибирайте своє,Те що реально нині існує!
Ви, діду, вибрали Обаму із роялями на деревах... Ви проте чорнення націоналістичного. Національне тут ні до чого.
Власне Свобода своїми діями і словами чорнить дискредитує як національне, так і націоналістичне. І ще. Я нікого не намагаюся лікувати. Ні Вас, ні галичан. але не ототожнюйте, зробіть ласку, свою ментальність із ментальністю усіх галичан.
Тягнибок подав в суд на експрес, але чомусь лише стосовно матеріалу четвертої статті. А щодо решти матеріалів - напрошується думка, що Тягнибок погоджується? Тобто, там де зачепили особисто його - він буде судитися. А де облили ... партію - ми будемо вище того?
Вчера созванился с клиентом из Тернополя, обрадовал, что обласна рада наконец приняла бюджет на 2013 год. В раде большинство Свобода, от так они работа.ют
Ось і прокололись в своїй обізнаності. А ваш знайомий вам часом не сказав, що губернатор Хоптян і підконтрольні йому члени ОВК спеціально не приходили на засідання комісії, щоб не вводити депутатів від "Свободи". І тільки в кінці жовтня, коли під Хоптяном захиталось крісло і почали тиснути уже з гори, він дав "добро" своїм лизоблюдам на розблокування роботи ОВК. І тільки тепер Рада почала працювати повноцінно.
В курсi. Ось, наприклад, що писали ще в березнi http://dt.ua/POLITICS/ternopilska-o...ne-mozhe-priynyati-byudzhet-2013-119336_.html
Дальневосточник, якщо розмірковувати логічно, яку вигоду можуть переслідувати "свободівці"? Невже їм, як партії, яка здобула більшість, вигідно, щоб їхні депутати не працювали, а сиділи десь по районах?
Я б хотів хоч від кого небудь почути, що конкретного зробила Свобода, як парламентська партія. По пунктах, хоча би три справи стосовно державотворчого процесу. Щоби кричати, мітингувати не потрібно бути в парламенті. Та і пам"ятники комуністичним ідолам руйнувати, теж не потрібно бути депутатом чи навіть партійцем. Можна дати алкашам на пляшку чи наркоманам на дозу ширки і вони самі це зроблять.