"Свобода" іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем хозар, 12 вер 2007.

1. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Совершенно верно. Голосуя за Тягнибока, Вы помогаете еще к тому же и Ахметову, который в Свободу влил кучу денег, а теперь восточную Украину пугает коричневой чумой

• Подобається Подобається x 2
  2. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

+1
    Я не говорив, самі це сказали!!!

Ще одна вірна цитата! Дві істерички (як політики - повні нулі, "підсадні качки"), якими страшать народ на Сході - Тягнибоком (раніше була УНА-УНСО), а в нас, на заході - конотопською відьмою! Відьма піднімає антинатовські і антиукраїнські шабаші в Криму, Тягнибок паплюжить євреїв і "москалів"-росіян в Карпатах: все нормально... Працес ідьот!

А чому? Ні - ну згідний, як лідер, може він і "не ахті" (невисокого зросту, непримітний), але, вмів появитися "в потрібний час, в потрібному міці". А щодо діяльності - часи такі були! По-інакшому - ніяк :sad:

3. Змейка

Змейка Well-Known Member

Я имела ввиду общенационального лидера, а Бандера - лидер для ЗУ. Отношение к нему юго-востока Вы знаете.

4. Speedo78

Змейка ну так, загальнонаціональним його назвати важко. Але от ніколи не розумів негативного відношення до нього Сходу (явно навіяного радянською пропагандою). Хіба важко самим взяти книжку "Часопис УПА" чи т.п. і почитати, я не розумію. Ну ладно, тема тут не про Бандеру!
    ------
    Деякі мої знайомі в 2004 вірили, що таки лідером може стати Ющенко. "И как жестоко они ошиблись" :)

• Подобається Подобається x 6
  5. Марусино

Марусино Well-Known Member

вы какие-то странные. А хиба важко взяти кучу инших джерел и тоже почитати? Там багатенько про "доброго дядю" Бандеру, Шухевича написано, про дийи Упа и иже с ними. Тож читайте сами.

а Тягнибок - современное смешное "очертание" Бандеры. Но ничего оно не достигнет. Ибо в этом государстве в большинстве своем живут пока еще умные люди.

• Подобається Подобається x 4
  6. Speedo78

по-моєму йому до Бандери далееко...

Марусино Ну тут справа в тому яким джерелам ви довіряєте. Якщо вам близькі до душі Совєцькі пропагандиські, які "воспєвають" бандитів НКВДистів, яких засудив весь світ (в т.ч. і Москва), ну то про що тоді говорити?
    Але я думаю, цю дискусію треба перенести в тему "про УПА"

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А почему председателем Тернопольского облсовета назначили львовянина, бывшего помощника бывшего нардепа Тягнибока, за какие заслуги?
    И еще вопрос, почему в Тернопольсой облраде 120 депутатов (население 1 млн), в Донецкой - 150 (около 5 млн). А в Польше в воеводском сеймике - 30 радников (2 млн жителей) и председатель сеймика не получает зарплаты (наши от 10 тыс. грн и выше)

• Подобається Подобається x 1
  8. bora

bora Well-Known Member

Ні наю куди то..Певно туди де галасують - Україна - українцям. Схоже не судилося.
    І таке

9. Olexa

Olexa Member

Одним із перших рішень цього "львівянина",:) (він, здається, з Запоріжжя) було скорочення посад двох заступників (економія 200 тис. грн. в рік), відмова від службової квартири і премії. Нормально? А у вас в Донецьку теж голова облради відмовився від службових привілегій?

• Подобається Подобається x 5
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Это КЛАССНО!
    Это ржачка!
    Спасибо АФФТАРУ!

• Подобається Подобається x 3
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я б казав, "урив".:))):))):)))

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Черновецкий с самого начала (как писали) обходится без служебной машины и шофера - сам ездит на своем "Майбахе" :)
    Да и квартира у него не служебная....
    Почему тогда одного хвалят - а другого - ругают? :)))

13. Веда

Веда Well-Known Member

:haha: Не дождетесь!!! :)))

У моєму місті є почесні громадяни: у списку практично всі депутаті міської ради від ПР, наш обласний депутат, А також Янукович, Васильєв...
    Так от усі, хто у місті проживає, одержує з бюджету гроші для оплати комунальних платежів (більшість з них проживає в приватних будинках площою 400 кв.м і більше). На сесії була пропозиція - відмовитися на період кризи від цих привілегій.... Депутати відстояли "свої права" жити за рахунок міста...
    Усі вони вчорашні комуністи, а сьогодні члени ПР і капіталісти (люди дуже забеспечені), але...

14. Полковник

Полковник миється в бані

Что за машина?
    Украинская марка?

• Подобається Подобається x 5
  15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Аха. Запорожской сборки ;)
    Посмотрим, на чем пан Тягнибок будет ездить...
    Поддержит национального производителя - или сразу откажеться от предвыборных обещаний.... :mocking:

16. Тим22

Правильно сделал Куйда, народу понравится. Гитлер и Сталин тоже жили скромно. Но если он сможет самый бедный край превратить в процветающий, я за Свободу проголосую. Конечно, если забудут про про нацме:preved:нов

17. levandivka

Не сумнівайтеся! В нас, з давніх давен, поважають німецькі машини... ;)

Про вас забудеш... (с)

А шо "мост із хрувсталя, анжанєрной сістєми" не замовляєте?

18. Тим22

А вы Политехнику заканчивали?

19. levandivka

20. Полковник

Полковник миється в бані

Получается, что НЕ Политехнику.....