Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Василь

Василь Well-Known Member

Неправда! Якраз в брошурі "Біблія - яким є її послання?" на стор.22 досить чітко пише: "По суті, Бог дав цим учням частинку свого святого духа." Так що треба спочатку свідків читати, перш ніж їх безпідставно звинувачувати в усіх смертних гріхах. Чи не так?

• Подобається Подобається x 1
  2. L e o

L e o Well-Known Member

Мені теж слово "титул" теж не подобається. Але я не знаю слова більш підхожого.

3. Witness

Witness Well-Known Member

Всё просто: религии которые не признают Божьего Христа Иисуса и его жертвы не ведут к спасению. Все они ведут к гибели:

Иоанна 3:36 "Проявляющий веру в Сына имеет вечную жизнь. А не повинующийся Сыну не увидит жизни, но на нём — гнев Бога".

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

Нет. Почему?

Я бы сказал, что это "положение". В конце концов во всей вселенной не останется ни одной личности, которая не была бы "сыном" (дочерью) Бога.

• Подобається Подобається x 2
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, я брошур не читаю. Читаю Біблію. З мене досить. Чого і тобі рекомендую.

5. Witness

Как вообще можно так размышлять ввиду стиха Матфея 7:23?

6. L e o

L e o Well-Known Member

Все что касается доброго дедушки Мороза и его западного аналога Санта Клауса, то они произошли от древнего злобного кельтского божества, Великого Старца Севера, повелителя ледяного холода и пурги. Он тоже ходил по домам с холщовым мешком, но не раздавал подарки, а собирал жертвоприношения, которые ему недодали в течение года. Визит Старца с мешком не предвещал ничего хорошего: как правило, после его ухода в доме оставались только обледеневшие трупы.:)

Для того, чтобы оградить поселок от ужасного визита, друиды приносили свирепому божеству общую жертву - в мороз раздевали и привязывали к дереву юную девственницу.:) Именно ее замерзший, покрытый инеем труп и стал прообразом веселой Снегурочки, сопровождающей Деда Мороза...:good:

У древних кельтов, ель считалась обиталищем лесного духа,:good::) требовавшего кровавых жертв - внутренностей людей и животных, которые друиды регулярно развешивали на ветвях дерева.:))) Когда окрепшая христианская церковь запретила жертвоприношения, народы Европы заменили внутренние органы шарами из дерева, которые в дальнейшем стали стеклянными, а кишки - тряпочными и бумажными гирляндами. И вот она, нарядная, на праздник к нам пришла..:))).

7. Witness

Ой, как мило! :girl_claping:

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ----------

Рождество Христово славим!

Вот и опять зажглись Рождественские ёлки в каждом храме, в каждом доме православного христианина....

http://www.orthos.org/grodno/gev/january2010/from_life.htm

Рождественские ёлки? Они ёлками в храмах славят Христа???

:preved::mocking::)))

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------

А вот уже протестанты не ведают что творят :)

8. Witness

Вопрос: что не так на этой картинке? Кто окажется самым внимательным, тот получит приз. :)

9. Василь

Василь Well-Known Member

Проблема лише в тім, що Ви пишете неправду про те, в що вірять свідки і в що вони не вірять, і причина цього в тім, що Ви не читаєте брошур!

---------- Додано в 05:00 ---------- Попередній допис був написаний в 04:56 ----------

Можливо, те, що в Ізраїлі не ростуть ялинки.

10. Witness

Это было бы слишком просто. Думайте еще :)

11. Radistka

Radistka Rändaj

Хто навчив Witness-a постити картинки!!!???? :ireful1:
    Йому руки пообривати треба ... :)))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

тут вже б сказати точніше слово "статус", а не титул.

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

приз - журнал вартова башта, або запрошення на збори:good:

13. Witness

вы ответьте сначала ; )

14. navav

navav Well-Known Member

Запитання тільки в одному-чи це власне особисті погляди,чи догми спущені зверху,які обов"якові до виконання?

15. Witness

- БЕЗ КОММЕНТАРИЕВ... о_О

• Подобається Подобається x 2
  16. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

незаперечую. Але говорити що усі свідки Єгови цього немють нерозсудливо. на початках проповідувати завжди важко і лише з часом людина можеотримати відпвідний досвід.

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:38 ----------

Ви очевидно хочете використати цю причту для виправдання католицького вчення про пекло і вічні муки. Але більшість коментаторів згодна що мова йде про причту а не про реальні події. ізні коментарі дають дуже різні і суперечливі коментарі, але здебільшого згодні що в причті мова ней де про реаьне пекло.

17. Василь

Василь Well-Known Member

Я не зрозумів: ростуть у Вітлєємі ялинки чи не ростуть?

18. Witness

Ёлки? Не знаю. Но к Иисусу, его рождению и его миссии на земле ёлки точно не имеют отношения. :) Мой же вопрос касается персонажей на картинке.

19. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви забуваєте одну річ - в часи Ісуса знанння зконуі пророків було обовязковим для євреїв і прозилітів. Сьогодні більшість конфесій не займаються систематичною реліігйною освітою.
    Науковців серед свідків єгови далеко не рідкість, як і люди з вищою освітою.

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

Як біолог можку сказати. що використання ялинок один з найбільш варварських звичаїв - жодному язичнику в голову неприйшлоб вирубувати дерева азаради задоволення. Для християнина ( так званого:sad:) цке нормальна річ і обовязковий атрибут різдва.

20. Василь

Василь Well-Known Member

Запрошення мені не потрібне: у мене якраз по сусідству будинок царства! І журнали там є, так що журналами мене не звабиш.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)