Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, любов до цього пана не залежить від конфесії. Грішать цим представники всіх конфесій. Ваші брати і сестри не є винятком.:sad:

Щодо ідолопоклонства. "Світкі" можуть вважати ідолопоклонством абсолютно все (особливо коли є наказ з Брукліна). Цікаво, якби католики зробили наступне, яким би голосом завивали "світкі". Так що перед тим як звинувачувати когось треба САМОСТІЙНО подумати а не виконувати безглузді накази Брукліна.

І склав Ісус заповіта з народом того дня, і дав йому постанови та закони в Сихемі.
    І написав Ісус ті слова в книзі Божого Закону, і взяв великого каменя, та й поставив його там під тим дубом, що в Господній святині.
    І сказав Ісус до всього народу: Ось оцей камінь буде на нас на свідчення, бо він чув усі Господні слова, що Він говорив з нами. І він буде на вас за свідка, щоб ви не виреклися вашого Бога.

(Нав 24:25-27)

• Подобається Подобається x 2
  2. Nadan

Nadan Well-Known Member

Євреї почали обряд кадженя правдивому Богу, після виходу з Єгипту.
    Сергію, може досить вже викручуватись? Говорите дурниці, такі аргументи аж ніяк не подібні на аргументи науковця. Пора вже визнати, що євреї запозичили деякі язичницькі обряди, по настанові самого Бога, та надали їм нового змісту, зберігаючи їх форму.
    Звідки ви взяли що не контактували? Між єгиптом і вавілоном йшли війни, тому вавілонські полонені були в полоні єгиптян, окрім того, єгиптяни теж мали обряд кадження (який можливо і запозичили в вавілоні), (Иер.44:8, Иер.11:17), але це неважливо звідки цей обряд був запозичений, в любому випадку, початково цей обряд - язичницький. Якщо він єгипетський, то думаю це вас не спасе. Пора визнати свою неправоту. Мудра людина має мужність визнати, коли була неправою. А ви???

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Шановний, це оригінальний переклад, що в оригіналі теж пеніс стоїть? Чому ви посилаетесь на якісь збочені переклади? Хоча і в них нема тих слів дослівно, які ви вигадали. Де конкретно ось ці слова які ви вигадали і приписали Біблії: "Ты засматривалась на мужской орган."
    Де?

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Від 1 до 7 років. А навіщо це вам?

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

Я ба чу що ні. Ця стаття в мене є повністю.
    Дурниці. Це вже потім свідки постарались якось виправдати Раселя і тідтасували під нього пророцтва Даниїла. Спочатку ж Рассел поїхав в єгипет, довго міряв піраміди і так вирахував 1914 рік. За пророцтва даниїли тоді ніхто і не згадував. Якби піраміди єгипту тут були б ні до чого, то чому б піраміда стояла біля могили Рассела? Яку помітьте поставила організація.
    Я знаю походження. І що це міняє? Хочете сказати що башта - християнський символ? Що тоді в ньому християнського?

---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

Свідки не тільки гостро відповідають, але й можуть фінгал під оком поставити, коли їх в квартиру проповідувати не пускають, або за горло потримати поки людині повітря не забракне. Так що і такі історії бувають. А так звичайно, проповідують вони з великої любові.....до себе.

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

У трикутнику? Я знаю все що ви написали про всевидяче око. Але всі ці символи були не в трикутнику. Я ще раз підкреслюю, що християнський символ - око в рівностороньому трикутнику.

3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Почитайте Коран

4. Nadan

Nadan Well-Known Member

І що ви хочете сказати?

5. L e o

L e o Well-Known Member

Хотів би знати таких людей. Можна таке влаштувати? Якщо вони з Тернополя, звичайно.
    Чи будуть якісь думки стосовно Івана 4:13,14 і Об'явлення 22:17?
    Як на рахунок символів?
    Як на рахунок кадження?
    Що тобі раніше дозволяло звенртатися до мене на "ти".

6. Nadan

Nadan Well-Known Member

Думаю, що навряд. Не люблять вона зараз із свідками зустрічатись. Тай для чого? Щоб продемонструвати себе? В людей зараз часу не вистачає і на більш важливі справи, ніж спеціально збиратись на зустріч, яка їм ні до чого.
    Про воду життя? Що саме вас цікавить?
    Що саме? Я вже вище все розписав детально про символи і про кадження.
    Чого це вас так хвилює? Вважаю, що зараз правильніше звертатись саме так.

• Подобається Подобається x 1
  7. Witness

Witness Well-Known Member

Вы сказали, что таких переводов нет? Вы ошиблись. Причем, я проверил совсем немного переводов.

Переводы не озабоченые, а текст Библии часто довольно прямолинейный. Такой перевод как Синодальный сглаживает и искажает многие места, чтобы не раздражать глаз "нежных" читателей как Вы )

8. Nadan

Nadan Well-Known Member

В якому ще перекладі ще є точно такі слова які ви написали?

9. L e o

L e o Well-Known Member

Не треба зустрічей. Просто поцікавлюся з тими, хто їх знав.

Про те що кожен мав би проповідувати. Принаймі в тих в тих віршах сказано про кожного. І мова іде виключно про інформування. В жодному разі про хвалення Бога чи чуда.

В СЄ є символи такі як в хрЕстиян?
    Про кадження так і не зрозумів. Що там вавилонського?

Та ладно. Воля панська.

10. Pedro

А з яких пір ваша сатанинська макулатура стала водою живою. Хто її зробив такою? Рассел? Рутерфорд?
    Може досить богохульствувати???

---------- Додано в 02:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:57 ----------

А ні в якому, пане Надан. Це, до речі єдина секта, яка почала підганяти слова Біблії під свою ідеологію.
    А написано ж
    18 Свідкую я кожному, хто чує слова пророцтва цієї книги: Коли хто до цього додасть що, то накладе на нього Бог кари, що написані в книзі оцій. 19 А коли хто що відійме від слів книги пророцтва цього, то відійме Бог частку його від дерева життя, і від міста святого, що написане в книзі оцій.
    Обявлення, 22

11. Witness

Witness Well-Known Member

Точно таки слова? А разве это не будет расцениваться как нарушение авторских прав, если в переводах странным образом будут появляться одинаковые фразы? о_О Разве вы не знаете, что одна и та же мысль может передаваться разными фразами? Я вам приводил уже такую же мысль:

"Behind the door and the side posts you have set up your phallic symbol; and apart from me have you stripped and gone up, you have distended your parts; you have bargained for those whose embraces you love; and with them have you multiplied your harlotries, while gazing on the phallus .”—Isaiah 57:8, An American Translation.

Вот еще переводы, которые поддерживают ту же мысль:

"... and you looked on their nakedness". - Isaiah 57:8, New International Version.

"...вы любуетесь их наготой", Современный Перевод.

"...жадно на срам глядела ты!", Перевод с древнееврейского. http://www.biblia.ru/translation/show/?2&start=0

Останнє редагування: 20 лис 2010
  12. Nadan

Nadan Well-Known Member

Що, будете збирати на них компромат? А ви не думаєте, що це втручання в особисте життя? Тут на форумі є Радистка - бувший свідок, яка не один ріе була в організації і самостійно звідти вийшла, за що до речі їй великий респект і повага. Запитайте в неї, те що вам так не дає спокою.
    От чим ви не перестаєте мене дивувати, так це тим, що приводите якесь місце із Біблії, з таким торжественно - переможним видом, ніби привели остаточний аргумент, бо навіть не спромогаєтесь навести своє розуміння, так ніби всі розуміють це так як ви. :mocking: Насправді вода життя це віра, а не інформування людей. Вже сказали б проповідь, а то інформування :nea: Дійсно віруповинні мати всі християни, а займатись інформуванням - жоден, проповідувати, ті хто має до цього поклик Божий.
    Я вже говорив -символ башти, раніше піраміда, скошений хрест з короною, символ бога Ра - летюче сонце, та інші масонські символи.
    Те, що цей обряд був посвячений раніше у Вавілоні, як жертва ваалові. Був він і в Єгипті. А що Єгипетський більше подобається?

---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

Ой, тільки не треба тут свою лапшу розкидати. Якщо декільки перекладів перекладають якесь місце одинаково, то це що, порушення авторських прав? Ви часом не в патентному бюро працюєте? :)))
    Це єдиний збочений переклад який ви знайшли. Ви вважаєте, що він найправильніший?
    Ці варіанти більш-менш прийнятні, бо під жінкою в цьому місці розуміється Єрусалим, а її нагота це неоправдана вина перед Богом. Який же по вашому духовний зміст тут має пеніс??? :)):)):))

13. Pedro

А що так вас заїло, пане Лео? Критика вашої релігії і її засновників? Критикуйте засновника моєї релігії - Ісуса Христа.
    Я сердитись не буду.
    А допис ваш мені сподобався. Наука хама Рутерфорда не пропадає надаремне.:good:

14. Nadan

Nadan Well-Known Member

Леоніде, як ви думаєте, ви згрішили в цьому дописі? Якщо так, то як збираєтесь отримати прощення цього гріха?

15. L e o

L e o Well-Known Member

Що в тебе є спільного з Ісусом Христом? В чому ти особисто наслідуєш його?
    Молодець. Наступного разу, як надумаєш знаву свою "пластінку ставити", то краще прислухайся до моєї поради.

---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

Пора би знати, що СЄ не спілкуються з такими. Я не збираюся втручатися в їхнє особисте життя. Якщо б була можливість, хотів би поговорити зі Свідками, які їх знали.

16. Pedro

В мене нічого нема спільного з Христом крім людського тіла. Я - грішник. Він Божий Син, який постраждав на хресті і через його жертву я маю прощення гріхів. Коли прийдете до Христа, взнаєте як треба вірити і наслідувати.
    Щодо вашої присутності на форумі, то кілька дружніх порад.
    Лишіться хамства, навчіться себе поводити, починаючи зі звертання.
    Думаю про випасання свиней вам вже нагадували.
    Тут нормально спілкуються з різними віруваннями. Були тут і мусульмани і язичники і атеїсти. Ніхто нікого не виганяв, ніхто нікому не грубив.
    Хочете розповісти про мету секти (поки що ніхто не чув про це) про ваші традиції - прошу дуже.
    Тільки не морочіть голови з вашими перекладами і вашими вежами.
    Бо кожен має право розуміти Писання, так як йому Дух Святий пояснив.
    І тим більше не ображайте людей на особистому рівні.
    Хоча тим самим ви показуєте своє обличчя і обличчя секти. Але цього робити не варто, повірте мені.

17. L e o

L e o Well-Known Member

О. Бачиш. А СЄ принаймі знають як проповідників. Причому таких, що можна послати на "***", не побоюючись "фізичного зауваження".

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

Педро, може обізвав я якось тебе? Це ти собі дозволяєш всіх кого хочеш ніліво-направо в сатаністи записувати.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

Що до звернення, то я пояснив свою точку зору. Я не звертатимусь ні до кого на "ви", чирез те, що я до Бога на "ти". Ти вимагаєш від мене більшої поваги ніж Бог?
    Можеш навести закон, який зобов'язує звернення до одного як до більшості?
    А не подобається моє звернення, - внеси мене в "чорний список".

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

Педро, ти можеш навести цитату з мого посту, яка була б "передерта" з ВБ?

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Ти ж собі дозволяєш поради. Чому я тобі не можу дати пораду?

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

Ну, і яке відношення ці символи мають до мене? Існує символ, який мав на мене такий же вплив як на тебе хрест?

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Який обряд мається на увазі? Спалення ладану, чи спалення тварин?

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Надан, тобі не сподобалося. От Педро вішає кому хоче ярлики сатаністів, то це все ОК. А от в моєму оці ти вже побачив скалку.
    Надан, зарахуй це мені як гріх. Мусить жеж хтось "гноєм" стати
    Єремії 25:32,33 Так говорить Господь Саваот: Ось лихо виходить від люду до люду, і буря велика пробудиться з кінців землі, і будуть побиті від Господа в день той лежати від краю землі й аж до краю землі: не будуть оплакувані, і не будуть
    позбирані, і не будуть поховані, гноїм стануть вони на поверхні землі!...

18. Pedro

Я людей не звинувачую і не ображаю. Якщо я воюю я воюю з релігією.
    До речі, ваші брати теж не дуже чемні з католиками. Хоч я не католик, але завжди буду відстоювати їхнє право приходити до Христа так як вони рахують за потрібне.
    Але менше з тим. Хочете, щоб до вас краще відносилися? Дам вам одну задачку...
    Я є страшенний пияк. Сидів 2 рази в тюрмі, вигнав 3 жінок, одну так побив, що зробив калікою. Живу з такою самою як я. 2 рази виймали мене з зашморгу і все-одно я думаю, що закінчу тим же.
    Ось ваше поле для бою. Поясніть пропащому "мені", в чому ви і ваші брати можуть допомогти, де мені шукати порятунку, хто мені може простити мої гріхи, які я рахую не мають прощення, хто може направити моє життя?
    Ось і розвивайте свої фантазії зі своїми братами замість придиратися до якихось дрібниць.

19. L e o

L e o Well-Known Member

Педро, ну треба було зразу написати щось типу "Я ветеран реліійної війни", я б навіть не читав твоїх постів.
    Я не веду жодних військових дій на форумі. Не вважаю форум полем для проповідування.
    Невже не можна просто обмінюватися нформацією? Я не вважаю себе таким, що знаю все, тому тільки тішуся з нових думок. А форум якраз і дає таку можливість.
    Багато питань я вияснив саме завдяки форумам, і від цього мої переконання лише укріпилися.

Незрозумів. Хтось з СЄ має такий вплив, що може порушити "право приходити до Христа"?

Ні, Педро, не хочу. Я не ставлю за мету сподобатися людям. Неможливо догодити Богові і людям одночасно, тому надаю перевагу Богові.

20. Pedro

Ще раз вернувся на форум. Щодо сподобатися людям, то думаю і ви не можете закинути мені цього гріха.:crazy:
    Але, якщо ви хочете послужити Богові, давайте служити. Люди гинуть!
    Мільйони, мільярди! Цей сценарій, що я "намалював" на жаль, типовий для будь-якого суспільства. Люди потребують Христа, а не "правильного" перекладу. І якщо ви справді вірите в Христа а не в певну доктрину, давайте розкажемо людям про нього. Незважаючи на розділ деномінацій.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)