Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я розумію, що ви пояснюєте те, що вам зручно пояснювати. Та все ж використання Імені у назві організації є неповага до Божого Імені. Просто ви користуєтесь авторитетним Іменем Бога для вивещення своєї організації. Щоб бути обєктивним, оце:

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=731181&postcount=404

є також використання Бога у своїх цілях.

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Яким чиом свідки Єгови вивищуються? Чи вони взагалі ставлять це собі за мету?
    Про кого і що вони проповідують і чи відповідає характер їхньої діялььності їх назві?

3. L e o

L e o Well-Known Member

Кожній людині приємно, коли до неї звертаються на ім'я. Чому, коли вживати Боже ім'я, це має бути неповагою? Ми не зовсім створені на Його подобу?

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

Ну канєшно, Свідки Єгови дуже авторитетна органзація в очах людей.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

вивищуються у смислі намагаються мати авторитет у світі шляхом експлуатації Імені у назві своєї організації.

А мета проста - збільшити прихід.

Йде боротьба за людські душі.

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

Вчіться У Ісуса Христа. Він не звертався по Імені.

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

Я б сказав, популярна.

5. ovod

ovod Well-Known Member

6. L e o

L e o Well-Known Member

Велике прохання всім: звертайтеся, будь ласка, до мене на "ти".
    Хіба СЄ прагнуть, щоб світ їх любив чи поважав?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну ви б вступили в організацію, яка ніким не поважається і ніхто їх не любить?

А прихильність тре якось завойовувати.

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ----------

Так вчив Ісус?

8. L e o

L e o Well-Known Member

Ісус звертався до когось на "ви"? Чи може до нього так зверталися?
    До Бога звертаємося на "ти", хтось вартий більшої поваги?

9. majolika

majolika Well-Known Member

Попрошу шановних свідків і іже з ними прокоментувати вірш з Якова, 3 глава

"1.УПО: Не багато-хто ставайте, брати мої, учителями, знавши, що більший осуд приймемо."

Чому автор не закликає усіх до навчання інших (чим по суті є сьогоднішнє проповідування ), а навпаки - застерігає?

Чому особисто ви впевнені, що можете бути учителями?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як Він звертався до Отця?

11. Xasm

Xasm Well-Known Member

Та ви шо?! Як ви все добре знаєте - навіть як Мойсей думав... І ви, певно , стояли коло Мойсея, чули, рахували і тепер можете 100% судити наскільки часто він вживав... А ще ви знаєте що це точно стільки, скільки і ватикан!
    Як саможертовно, з вашої сторони, взяти на себе роль того хто вирішує що марно, а що ні!

Ну ви, виходить, теж зловживаєте - називаєте себе "соборними" - як послання з Грецьких Писань - ШПЕКУЛЯЦІЯ!!!
    Ми свідчим про Єгову - ми просто технічно і функціонально - Свідки Єгови! І знову-ж, я вважаю свої переконання правдивими, в чому не раз пересвідчувався різними шляхами, тому як і кожна мисляча людина розумію, що правдива релігія має право носити Ім'я Бога! Так само, впевнений, ви вважаєте по відношенню до своєї релігії...
    Доречі, а так само можна розглядати богохульними ім'я котрі містять Боже, як-от наше з вами...
    Неправильно так гостро стверджувати... Самі подумайте - ви не знаєте всіх ситуацій, в яких Ісус звертався до свого Батька!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чого ж ви колоду в своєму оці не бачите, а скалку у чужому бачите?
    Про те, щО говорив Ватикан, першим почав говорити ваш брат по вірі. Я то можу знати що говорив Ватикан, а от він звідки знає - невідомо. І чого це ви не голосили тоді, коли ваш співбрат вгадував думки Ватикану?

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Хто вам то сказав? Самі захотіли?

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

Або дайте посилання на Біблію, або не страште чимось "засекреченим".:give_rose:

13. L e o

L e o Well-Known Member

Зі всіх знайомих мені перекладів напрошується висновок що на "ти".

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я про що? "Отче наш, Ти, що є на небесах..."

15. L e o

L e o Well-Known Member

Так я колись СЄ так і сприймав приблизно.
    Та і яка там може бути повага? Недавно поїхали проповідувати в одне з віддалених сіл. Підійшли до будинку, чути молодь, сміються, музика, побачили нас (я був ще з одним братом) і давай на х** посилати. Через фіранку, правда :). Але ось що хорошого з цього: 1) СЄ вже дуже добре знають в глухих селах за проповідницьку діяльність 2) брати завжди проявляють витримку, а то навряд вони наважилися б що-завгодно говорити двом чоловікам міцної статури.

16. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Останнє редагування: 29 жов 2010
  17. L e o

L e o Well-Known Member

Івана 4:13:14 У відповідь Ісус промовив: «Кожен, хто п’є цю воду, відчуватиме спрагу знову,*а хто питиме воду, яку дам я, ніколи не відчує спраги. Бо вода, яку дам йому я, стане в*ньому джерелом, котре битиме через край і*даватиме вічне життя».
    majolika, скажи, будь ласка, про яку воду говорив Ісус?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну й переклад... слово "система" існувало на початку нашої ери? Чи то художества нового світу. Я вже не кажу, що Святий Дух з великої слід писати.

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ----------

Якби вашою проповіддю керував Ісус Христос, то ви б ніколи не подавали дати кінця світу, бо що до того питання Ісус висловився чітко: ніхто не знає, крім Отця.

19. L e o

L e o Well-Known Member

В часи написання Біблії великих букв не було.

20. Xasm

Xasm Well-Known Member

Я навіть не дуже розумію, що саме ви маєте на увазі - попробуйте користуватись цитатами...
    Відповідайте на весь закид повністю, бо ви просто вирвали фразу з речення і робите вигляд ніби вона сама-по-собі... Прочитайте речення повністю, при потребі законспектуйте, може щось зрозумієте... Відповід в самому реченні - назва відповідає вчинкам...
    І, доречі, як там на рахунок значення назви вашої релігії - попробуйте прокоментувати, бо моя колода чіхрається...:crazy:
    По-перше, давайте обійдемся без квітів - думаю вам є кому ркрім мене їх дарити... По-друге, я не лякаю і не стверджую що в Священних Писаннях десь це задукоментовано, я просто подаю матеріял для роздумів, раджу бути обережнішим...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)