Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

яку втановите точку відліку, то звідти і будете мати правильно чи ні.
    любити ворогів своїх це добро
    або любити ворогів своїх - це зло
    подати бідному - добре чи ні.
    початкові аксіоми формують правельність доказів, змініть аксіоми і зміниться доведення.

Див. вище...

це їх вибір, ви можете його прийняти або ні.
    може й так.

2. Xasm

Xasm Well-Known Member

Чи я щось говорив за переливання? Тоды робили різні примочки, вживали кров всередину, навть робили трипанації щоб випустити злого духа, а щоб він не заліз назад вливали в отвір кров...
    Якщо ми не знаєм де початок, то шукєм кінець... ;)
    Я не приймач виборів ) Я дивлюсь на них і роблю висновки...
    Ну що-ж... Добре що ваш шлях вас кудись привів - ви тепер так модно всіх критикуєте - чудовий приклад!.. :sad:

3. ovod

ovod Well-Known Member

кожен лишився при своєму...

• Подобається Подобається x 2
  4. Xasm

Xasm Well-Known Member

Що лише демонструє відсутність тверезого мислення і поступливсть базовим принципам психомотоних реакцій... Мені справді шкода... :sad:

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

У всіх напевно. Нє?

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Пристав я якось до двох свідків Єгови.

Почав з ними розмову про Христа та Іуду, а вони мені про Бога. Я хотів вияснити ставлення Христа до ворогів - вони мені про біблію. Один сказав, що в біблії є всі відповіді. Я сказав що в 111 році всіх книг ще не було. Вони сказали, що Біблія - то святе. Я сказав, що це папір а важливе, що в середині. Вони здивувалися. Я заявив, що біблію друкують з таким самим успіхом що і патрони. Вони не погодилися. Один почав шмиргати носом. Я перепитав, чи йому не цікаво говорити про Ісуса. Він не знав, як уникнути негативної відповіді.

Основний висновок - я їм про Християнство - вони мені про нове фарисейство... Як людина має стати християнином, коли про християнство мова не ведеться?

Свідки - християни, чи нові фарисеї?
    П.С. Два свідки взяли мій номер телефону, так і не передзвонили... не тримають слова? Де правда?

6. Xasm

Xasm Well-Known Member

Нє, у тих, хто переглядеє форум, уважно читає записи, аналізує всі думки, але не дозволяє їм впливати на свій склад мислення, подібно камянистому грунту, про який писав Ісус... (Луки 8:12)

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

Правду треба шукати... Може вам якісь священники подзвонили? Може вони вирішили піти до вас додому, або зустріти на вулиці, щоб вам про Бога розказати?

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

Свідки недосконалі, як і усі люди. Звичайно, є ті, кого можна "легко обламати," але вони хочуть вам допомогти, вони не бояться насмішок і приниження, навіть якщо вони не знають всього абсолютно, всерівно хочуть поділитись з вами тим що знають...
    Не так давно тут була дилема про війни - не всі зайняли однозначну позицію... Як, тоді, ви думаєте - вкого правда?

• Подобається Подобається x 1
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні. Я хотів, щоб вони дотримали слова...

8. Xasm

Xasm Well-Known Member

Мені справді кода що так вийшло.. Але, якщо ви хочете, я можу відвідати вас сам, або попросити зробити це Свідків, які живуть на вашій вулиці - можете питати про що завгодно і розмовляти скільки хочете - жоден Свідок не пожаліє вам свого часу...

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

А можуть без книжки прийти і розповісти про Ісуса та його настанови?

10. ovod

ovod Well-Known Member

теж жаль.. розуміння не відбулося..

11. Xasm

Xasm Well-Known Member

Без книжки - це взагалі, навіть без Біблії? В любому випадку це зовсім не проблема! Книжки, які випускає Вартова Башта - не більше як методички по вивченню Божого слова - якщо ви вчились у ВУЗі, зрозумієте...
    Розуміння чог і як воно, по вашому, мало виявлятись?

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ісус книг не роздавав... Біблій теж.
    Можуть?

13. Xasm

Xasm Well-Known Member

)) Внього їх не було... Він читав сувої...
    Можуть!

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Носив їх з собою?

То вже добре.

15. Xasm

Xasm Well-Known Member

Не даром по синагогах ходив - власне там їх зберігали...

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

17. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Не зовсім так - вченння католиків базується на переданні, Бібля розглядається лише як його частина.

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ----------

З приводу безкровної медицини в ЛМНУ опублікований одний збірник статей, в яких розгялдається український досвід лікуванян без застососування донорської крові.
    Якщо вас цікавлять більш серйозні джерела звертайтесь у Pubmed.

Звичайно, Вілі гепатити це вигадки фармацефтичних компаній.
    Свідки Єгови спираються на думку фахівців у медицині, які багато років практикують не застосвуючи переливання крові. у фільміах створеними свідкамиЄгови взято інтервю у багатьох таких фахівців.
    Зараз мова йде не стільки про заборону переливання, скільки про оцінку його виправданості та ефективності. Переливання цільної крові і прямі переливання заворонені, Щодо статистики то скорочення кількості переливань вагтним у Росії призвело до зниження смертності при пологах на 30%.

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

14 июня- Всемирный день донора крови

ВОЗ выбрала 14 июня в качестве дня для выражения признательности миллионам людей, которые спасают жизнь и улучшают здоровье других людей, сдавая свою кровь. В этот День внимание привлекается к необходимости регулярной сдачи крови для предотвращения ее нехватки в больницах и клиниках http://www.who.int/mediacentre/events/annual/world_blood_donor_day/ru/index.html
    Почему необходимо сдавать кровь?
    http://www.who.int/features/qa/61/ru/index.html

19. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Я аж ніяк не заперечую право людей здавати кров і погоджуватись на переливання. Як ви помітили свідки Єгови не пікетують станці ї переливання крові іне пересолідують лікарів які роблять переливання.
    Але також слід враховувати, що коли є повноцінна ібезпечнаальтернатива обирати потрбно саме її. В медецині є певні усталені речі від яких важко відмовитись, але які себе вже не виправдовують.

20. Оленa

Оленa Well-Known Member

Заперечуєте не ви, а група людей з вартової башти. Схоже вони контролюють свідомість свідків і їх прихильників, які навіть не зауважують як нав’язують іншим свої погляди (коли є повноцінна ібезпечнаальтернатива обирати потрбно саме її) Для мене є незрозумілим лише одне питання, чому рядові свідки просто "жили рвуть" лиш би довести СВОЄ.о_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)