Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Даяна

Даяна Well-Known Member

Сповнювати пророцтва і виконувати волю пророків - різні речі. Ісус сповнював пророцтва, але ніколи не виконував ВОЛЮ пророків, оскільки пророки звіщали не зі своєї волі, а з волі Бога, будучи движимі Духом Святим: "Бо пророцтва ніколи не було з волі людської, а звіщали його святі Божі мужі, проваджені Духом Святим." Тому у Н.З. дуже багато разів чітко сказано, що Ісус виконував волю Отця, робив і казав лише те, що наказав Йому Отець : (Євр. 10:9; Мт.6:10; Ів.5:36;6:57; 8:18, 26, 28, 38, 42; 10:18, 25, 32, 36; 12:49, 50; 14:24, 31; 16:28; 17:25; 18:11; 20:21)... і ні разу ніде не сказано, що Він виконував ВОЛЮ пророків.

• Подобається Подобається x 2
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

У вас є докази які заперечують мої слова? Свідчення очевидців?

3. консультант

консультант Дуже важлива персона

А тут мушу з Вами погодитись, хоч дуже не хочу.:) Ну шо за вперта натура в мене, сам не знаю.:)
    Та ні, я вірю Вам, що таке є.:)

• Подобається Подобається x 2
  4. Сергій аспірант

Ви уважно мій допис читали?

5. консультант

Раз поширювали, значить щось було. Диму без вогню не буває. Звичайно я не наполягаю на тому, що це правда, але раз Ви згадали, то я й висловив свою думку.

6. Сергій аспірант

Було бажання поширити неправдиві чутки і дискредитувати свідків Єгови.
    Спочатку влада висиляє їх в Сибір, змушує піти у підпілля. Потім починає зображати їх таємну і похмуру секту.

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Тому не дивно що свідкам Єгови почали приписувати дії, які їм властивими не були.

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

До речі, якщо вам доводилось читати Юстина Мученика то в його працях згадується про звинувачення християн в людоїдстві, груповому сексі, інцесті тощо.

• Подобається Подобається x 1
  7. консультант

Але ж вони сами себе так зображають: ходять по хатах і страшуть людей наближенням кінця світу. Може теж сказате, що це не правда?

8. Сергій аспірант

Тут швидше варто говорити про те як зображають страшний суд традиційні церкви.
    Свідки Єгови не відчувають страху перед Армагедоном і не залякують інших.

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

Іноді люди проектують свої есхатологічні уявлення на свідків Єгови і приходятьь до хибних висновків.

9. консультант

Ага, зовсім ні.:) Вони тільки попереджають чомусь. А для чого, невже не можна просто закликати до молитви і добрих справ?

10. Сергій аспірант

Скільки спілкуюсь свідками Єгови, ніколи не помічав у них страху перед Армагедоном, Ці люди зазвичай врівноважені з нормальним почуттям гумору.

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

Про що провідував Ісус та Апостоли?
    Відновлення Божого царства є провідною темою Біблії і булоб злочином проти Бога її ігнорувати.
    Якщо ви знатиметет про стихійне лихо ви хіба не підете до сусідів і не попередите їх?

11. консультант

Особливо коли попереджають про кінець фальшивої релігії та зібрання після заходу сонця.:haha:

12. Сергій аспірант

Лише говорять про сповненя пророцтва-))))
    У храмах богослуження іноді відбувається всю ніч і що?
    Таємна вечеря хіба відбувалась не після заходу сонця?

13. Даяна

Даяна Well-Known Member

Не лише... а в даному випадку до фальшивої релігії залічують не лише інші релігії, але й усі християнської конфесії крім себе. А цього вже у пророцтві немає. А те що у пророцтвах приховано, свідки знати не можуть, оскільки дари Духа Святого (пророкування, уздоровлення і т.п., а отже і вияснення пророцтв) у наш час відкидають, пояснюючи, що цього вже не буде. Тому у пророцтвах їм залишається лише повторювати дещо за адвентистами, займатися фальшивою математикою вияснення дат Армагедону, штучно вплітати у пророцтва історію своєї організації і надіятись, ніби фальшива релігія - то усі крім них.

14. консультант

Але ніхто не робить на тому наголос так. як це роблять свідки Єгови. " Спомин про смерть Ісуса Христа відбудеться о 20-ій годині, після заходу сонця".

15. Сергій аспірант

В цьому свідки Єгови лише слідують Біблії. Чи є щось протизаконного чи не білійного у вечірніх зібраннях? Чи є вони таємними чи вхід відкритий для усіх?

В пророцтві йде мова про знищення релігійних систем, які зображені у Вигляді Вавилону - символ зрозумілий, оскільки реальний Вавилон тривалий час був ворогом Ізраїлю і з саме вВавилону походять більшість реліійних уявлень та ритуалів. Оскільки християнство багато чого запозичило з язичницьких культів воно є складоавою частиною Вавилону. Щодо адвентистів, то під вавилоном вони розуміють лише Католициьку церкву.

16. консультант

Чуйка підказує, що є.:)

17. Сергій аспірант

Ви на них були?

18. консультант

Не був, тому що в Біблії пише:2 Ви діти світла, працюйте при світлі /при сонці, вдень/, а темряву віддайте для темних".

19. Сергій аспірант

Наведіть повну зсилку.
    Ага отжже Павло проводячи зібрання до пізного вечора порушив важливіу вимогу-0)))))
    Скажіть це традиційним християннам - на вечірні ходити неможна, і різздво святкувати також неможна-)))))

20. консультант

Різдво інша справа. Святкується навечір"я Христове. Якщо Ви так питаєте за вечірні відправи, то поясність, чому священники не хоронять і не шлюбують людей після заходу сонця?:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)