Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Василь

Василь Well-Known Member

Тобто вони не будуть розмножуватись чи як?

2. Witness

Witness Well-Known Member

Ну-ка давайте глянем:

о_О о_О о_О Мих, как можно быть таким слепым??? Вы где тут увидели слово "мука"? Где тут сказано, что они будут мучиться вечно? Вы что, не увидели слова наказание? Если бы мне рассказали, что можно быть настолько ослепленным, то я бы не поверил таким рассказам, что бывают такие люди...

3. Witness

Мих, вот вам еще стих про то, что является "вечным наказанием" в противоположность вечной жизни:

Римлянам 6:23 плата греха — смерть, а дар Бога — вечная жизнь благодаря Христу Иисусу, нашему Господу. ;)

4. Huru

Huru Well-Known Member

Основна проблема свідків в тому що вони виривають окремі фрази з контексту і трактують їх так як їм треба, в основному буквально. Людина не обмежена тільки християнським світоглядом скаже, що для того щоб мертві воскресли, достатньо згадати свої попередні втілення. Але СЄ будуть розказувати про мільярди людей, які вийдуть з могил:)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мдя...

наказаніє вічне, а мука тимчасова.... ви то хотіли сказати?

не плекайте надій... якщо наказали вічно, то й мука вічна.

6. Witness

Мдя... какая мука, Мих? :)))

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Недавно дивився передачу про тібетських буддистів. Вразила процесія похорон. Після того як дух залишив людину, цінність тіла дорівнює нулю.
    І місцеві похорони - це, практично, віддача тіла на корм птахам.
    Причому, всі кістки повинні бути подрібнені так щоб птахи могли зїсти все і щоб нічого не залишили.
    Можете уявити, що враження не були надто хвилюючі.

8. ovod

ovod Well-Known Member

тобто достатньо згадати і мертві воскреснуть? А не буде їм замало місця?
    Кожна людина трактує Біблію так як вона її розуміє, бо інакше не може.

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Видно так Бог вирішив, що позбавив воскреслих репродуктивних функцій. А - уявіть собі, живуть вічно та же розмножуються :crazy:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема нічого простішого, щоб пояснити це, повірте.

Але для того потрібно правильно розуміти про яку йдеться смерть. У Святому Письмі слово "смерть" може мати наувазі два значення: тілесну або духовну.

Душа в людини є безсмертна, а у Святому Письмі інколи пишеться про духовну смерть. Як це можливо? А дуже просто. Духовна смерть - то є відлучення від Бога.
    Грішники підуть на вічне покарання. Що це означає? То не означає, що вони помруть, бо якби вони померли(зчезли), то покарання б було дочасне, а написано - вічне. Отже фактично душа є жива, але позбавлена Бога, тому мертва. Тому написано - смерть, тому така заплата за гріх - смерть, не зчезнення, а смерть - вічні муки.

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Тобто наказаніє є, а муки нема, так?

• Подобається Подобається x 3
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Якщо небуття то є покарання, то виявляється я вже був покараний, перед тим як я народився, бо мене просто не було на цьому світі.
    Єговісти люблять цитувати Еклезіаста. Ось що він говорить за таку "кару"

Екклезiяст 4

1 І знов я побачив всі утиски, що чинились під сонцем, і сльоза ось утискуваних, та немає для них потішителя, і насилля з руки, що їх гноблять, і немає для них потішителя...
    2 І я похвалив тих померлих, що давно повмирали, більш від живих, що живуть дотепер...
    3 А краще від них від обох тій людині, що досі іще не була, що не бачила чину лихого, що робився під сонцем!

• Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фзична смерть, як кара є для всіх, а Ісус каже ".......повік не помре". Тобто йдеться про духовну, а не фізичну смерть.

І взагалі, переконувати власних прихожан, що за гріх - просто перехід у небуття з подальшим невоскресінням є кощунство. Тому що, мало того, що воно не несе за собою ніякого морального навантаження, воно вводить людей в оману.

Якщо ти не грішив - отримаєш цукерку. Якщо грішив, то нічого не отримаєш. (тобто за гріх нема покарання). Повстає питання: від чого нас спасав Ісус? Від того, щоб ми часом не залишилися без цукерки, чи щоб не згинули? От де корінь неправди СЄ!

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ні, сексу там не буде. Використовуйте свій шанс поки ще тут.:)

14. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, мене взагалі там не буде, а чи багато християн захочуть жити вічно , але без дітей і без сексу?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви будете там, де буде секс, я поняв.

• Подобається Подобається x 3
  16. Василь

Василь Well-Known Member

Ні, після моєї смерти мене ніде не буде. Але питання не в мені, а в християнах. Чи багато з них схочуть жити вічно, але без дітей?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

питання смерті не стоїть. Жити людина буде, але питання: де?

18. Василь

Василь Well-Known Member

А чи багато християн схочуть жити вічно, але без дітей?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ше раз:

питання жити/нежити не є вибором.

20. Василь

Василь Well-Known Member

Ну да, бо так Вам сказав бог! Тільки все це неправда...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)