Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

неукам? чогось то вони навчились

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Напевно перевіряли по книгам на зразок працб Дворкіна.

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

але це не свідчить що вони не були знаймі з поглядами інших релігій

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

І що? Ви вважаєте їхній багаж знань дає їм право проповідувати?
    Не те що не були, вони вперто все заперечували, а тут ні з того, ні з сього їм прорвало.

• Подобається Подобається x 4
  3. Сергій аспірант

от тільки таїнством він його не називав і католицьке поясненя євхаристії результат богословських вигадок нна протязі кількох сторіч

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

так може саме свідки змогли їм пояснити і дати щось чого вонине знаходили у інших конфесіях?
    Ні ви ні я його не перевіряли

• Подобається Подобається x 1
  4. консультант

Нічого їм свідки не дали крім дутого іміджу. По своїй убогій наївності вони вважають себе проповідниками Божого Слова, намагаючись увійти в образ Божих Посланців. Чомусь нічк не можуть збагнути, що пана видно по халявах, а дурня по розмові.
    Там немає кого перевіряти, майже всі вони, як розгорнута книга з вицвілими листками на одній і тій же сторінці.

• Подобається Подобається x 6
  5. Сергій аспірант

У дискусії мене цікавлять факти а не ваші упереджені емоційні оцінки

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не визнали Його Божественність.

7. Сергій аспірант

тут взагалі без коментарів- втомився писати одне і те саме кілька раз в кількох гілках.
    Думаю Мих якби вас цього змалечку не вчили ви прочитавши біблію самостіно б до ідеї трійці не дійшли б.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Про субардинаціоналізм вам напевно теж нічого невідомо й Діалога з Трифоном ви не читали напевно.

8. консультант

Власне те, що я написав і є факти, які викликають відповідні емоції. Слухати свідків без емоцій зможе хіба що дибіл або іноземець, який не розуміє про що йде мова.
    :haha::haha::haha: Я в шоці.... Сергію, Ви або приколюєтесь, або просто провокуєте на словесну перепалку. Ну не можна писати такі речі і вважати це серйозною відповіддю.:)

9. Сергій аспірант

Власне розуміння
    свідки Єгови спираються на історичні, лінгвістичні , текстологічні докази в своємк тлумаченін БІблії а не лише на те як тлумачили її люди які були посерердніми філософами і понятт немали про єврейський світогляд

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

так само як читати деякі ваші дописи. Ваш обєм знань без інету не безмежний і я нехочу витрачати свій час щоб довести що ви також не усе знаєте.

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

Зновуж таки жодного факту ви не навели ал лише свою упереджену оцінку

10. консультант

Нафіга мені той інет? Про інет ще й гадки ніхто не мав, а Вас ще й в планах не було, коли я вже вів дискусії на релігійну тему, базуючись суто на Біблії, а не на цитатах вартової башти.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

не сперечаюся.
    я людина маленька і довірю ту справу церкві.

так само, як поломиться телевізор, довіряю спеціалісту, зачіску - довіряю спеціалісту, а ви?

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

до тіла?

цікаво, звідки вони знали про шейпінг? слідкували?

• Подобається Подобається x 3
  12. Даяна

Даяна Well-Known Member

Авжеж. Сергій також довіряє церкві. А звідки він би знав, що Ісус зацарював в 1914 році, і що переливання крові - питання духовне, а не лише медичне, і що С.Є. - єдиний інформаційний канал між Богом і людьми, і т.д. і т.д. Лиш надіючись на чужий розум і людський авторитет можна дізнатися про невідомі речі, як і ви, Миху, дізналися скажімо про лімбо чи освячення помешкань і т.п. Так само, довіряючи церкві , суботники дізналися, що Ісус не сповнив Закона Заповідей, і що субота перейшла у Новий Завіт. І т.д., і т.п. Напевно за нас відповідальність нестимуть на Суді ті, кому ми довіряємо, нє? Дії.17:11

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

давеча выгуливал наследника. подошли двое парень лет 20-ти может моложе и девушка того же возраста, начали издаля здрасте - а вот вы хотели бы чтоб ваша семейная жизнь стала лучше? дальше я им не дал развивать мысль, после вопроса в лоб - свидетели? и ответа -да, сам стал чревовещать о том что вот я пью колу американскую, в маке жратва американская теперь нам еще и церковь прислали звидтеля, и нахиба оно им? тут ответ - что мол де в то время наверно Бог решил что правильнее оттуда начать ... ну да ладно ... я им про Рассела задвинул и про "основательность" его теорий и тут меня хлопец удивил заявив что Рассела они не изучают и трудов его не имеют, а читают только библию, новизна этой мысли от СЕ меня несколько умилила, к сожалению поняв всю бесперспективность дальнейшей беседы огонек вызванный тем что я их не послал сразу потихоньку угас и они вежливо со мной распрощались. вот питання а нахиба оно им надо ..... ?

• Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю, чи довіряє, бо якби довіряв, то б не був поза організацією.

Ну і є ті, що надіються на власний непомильний розум.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:
    відколи?

16. Сергій аспірант

ваші емоційні оцінки свідків єгови є очевидними а от обгрунтувати це фактами ви не можете

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Ви перевіряли посилання на інші джерела які є у виданнях свідків Єгови? Читали інгші коментарі?

17. Сергій аспірант

Я можу навести кылька прикладыв коли медичны питання зумовлюють певні духовні проблеми.

хто хоч раз спілкувався зі свідками мав бби знати їх ставленнядо Рассела.
    а якби у когось було б бажання дослідити глибше його погляди та умови їх винекнення то подібних питань також не виникало як і закидів що ми сповідуєм, єврейську, американську чи ще там якусь релігію.

---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Та і я довряю фахівцям тільки неупередженим - зараз є достатньо працб з історії релігії та церкіи, працбть з біблеїстики, текстології тощо. Але ці дослдження аж ніяк не впливают на традицію церкви.
    Після Другого ватианського собору, імя Бога юуло дозволено вживати в літургії, церковній літературі тощо. Католицькв Єрусалимська БІбля містила імя Бога. Загалом вилученя імя Бога з БІблії пояснювали тим що в Септуагінтіт його не було і тому християни його не вживали. В 30 роках були знайдені рукописи Септуагінти де Імя Бога було вписане єврейськими літерами. ТИм не менше Папа видав наказ про вилучення імя Бога з богослужбових книг, літургії перекадів.

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

http://tsn.ua/chorna-hronika/rodich...antelyami-za-vidmovu-priinyati-novu-viru.html
    Натрапив на сайті ТСН, Очевидно на благонадійність української служби новин покладатись уже не доводиться- якби випалок стався в родині православних чи католиків про релігійну приналежність ніхто б не згадав. Хоч справа ще не передана.
    І мати і син взяли вину на себе - кого вони вигороджують таємниця слідства, через те що їх описи не збігались з картиною місця злочину і речовим доказами( устаті це подлано як суперечка про кількість поранень) вина їх дуже сумнівна принаймі з матері звинувачення знято.

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

Якщо ви читали Новий завіт то такі діє не обовязково свядчать про схвалення Богом.

«Человек не только должен верить сердцем; он должен исповедовать свою веру своими устами. Христианство - это вера плюс исповедание её. Оно включает свидетельство перед людьми. Не только Бог, но и наши соплеменники должны знать за кого мы» (Уильям Баркли «Послание к Римлянам апостола Павла»).

«Греческое слово керисоо, переведённое как "проповедовать", означает "быть вестником", "тем, кто объявляет" и, значит, не подразумевает лишь проповедь с кафедры. Несущие благую Божью весть – это те, кого Бог привлёк к себе, и вот использует их как Своих вестников. Они несут вверенную им весть ради того, чтобы всякий, кто "призовет имя Его", получил спасение» (Джон А. Уитмер «Комментарий к Посланию Римлянам апостола Павла»).

«Когда речь заходит о Благой Вести, мы должны четко осознавать, что единственным условием спасения является вера. Хотя при этом наш долг - постоянно напоминать и грешникам, и святым, что Христос есть Господь… Такое Евангелие подразумевает всеобщую проповедь... Итак, мы посланы Богом. Как же мы относимся к этому? "Как прекрасны ноги Того, Кто приносит весть о мире и благих делах!" - пишет пророк (Ис. 52,7). Исаия пишет именно о Нем, то есть о Мессии. Но здесь, в Послании к Римлянам, единственное число заменено на множественное. Тогда, более 1900 лет назад, благовествовал Он, а сегодня проповедь Благой Вести погибающему миру стало нашей обязанностью и привилегией» (Уильям МакДональд «Комментарий к Посланию Римлянам»).

«Мы должны исповедовать Христа «перед людьми» [Матф. 7:21-23]. Это подчёркивает общественный характер исповедания, и его значения нельзя избежать. В Рим. 10:10 мы читаем: "потому что сердцем веруют к праведности, а устами исповедуют к спасению". Если сердце действительно верит, уста будут стремиться проповедовать» (Джон Ф. Мак-Артур «Благовествование Христово»).

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

Ученик не выше своего учителя, но каждый, кто полностью обучен, станет таким, как его учитель» (Лк.6:40)

Будем же неустанно и не колеблясь всенародно возвещать о нашей надежде, потому что верен обещавший […] Давайте через него всегда приносить Богу жертву хвалы, то есть плод уст, возвещающих его имя»? (Евр. 10:23; 13:15).

обуть ноги в готовность проповедовать благую весть о мире»? (Эф.6:15).
    Один иудей, по имени Аполло́с, родом из Александри́и, человек красноречивый и сведущий в Писаниях, пришёл в Эфе́с. Он был устно научен пути Иеговы и, пламенея духом, говорил и учил об Иисусе точно, хотя знал только крещение Иоанна. Он начал смело говорить в синагоге. Услышав его, Приски́лла и Аки́ла взяли его с собой и точнее объяснили ему путь Бога. И поскольку он хотел пройти в Аха́йю, братья написали ученикам, призывая их принять его радушно. Придя туда, он очень помог тем, кто поверил по незаслуженной доброте Бога, так как усердно и основательно на глазах у всех доказывал неправоту иудеев, показывая по Писаниям, что Иисус — это Христос» (Деян.18:24-28).

18. Radistka

Radistka Rändaj

Сергію, а чого Ви не на конгресі??? Так зараз ж конгрес свідків Єгови не стадіоні Україна! Вже давно почався - другий день. Чи Ви і на конгреси не ходите? :dntknw:

19. Сергій аспірант

Уже збираюсь-)))) Зараз на роботы з ттоъ прични що моъх тварин за мене ныхто годувати не буде_)))

20. Radistka

Radistka Rändaj

.. ага, і відгавкуватися на форумі за Вас ніхто не може :mocking:

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

Просто я ходила на шейпінг з одною панею, яка мала "привілей" бути жінкою старійшини :mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)