Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

опробована кем? Сатанинским миром, частью которого христиане быть не должны? Помните слова: вы не от мира? ;) Или она была опробована Вавилоном Великим, из которого христиане должны выйти? :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy::crazy::crazy::haha:

ЧАСОМ!!!!!

:ireful1:

3. Witness

Мих, что скажет Иегова Бог, в "оный день" о нас с вами? Выбирайте: либо Свидетелей отвергнет за неверные предположения (которых они уже не делают), либо католиков отвергнет как идолопоклонников и трупоцеловальщиков (что они запоем делают и сегодня)? :)

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

Открою вам тайну: когда говорят, что время опробовало то или это, то под этой фразой подразумевается, что опробовали это люди, на потяжении определенного времени. :)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от... ви щось там про правдиву науку хотіли розповідати...

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, вони що хочете можуть видумати. І кінець і початок світу.
    Я вже розповідав про свого сусіда, який в 1975 році не переставав "проповідувати" про кінець світу в жовтні того року. Всі бачили це, всі чули.
    Коли кінець світу не настав, на питання мого батька, де ж твій кінець світу, сусід, немов би нічого не сталося, відповів - а я такого не казав.
    Розумієте, то є секта брехунів. Прочитайте біографію їх засновника і все буде ясно. Для них брехня - це не гріх. А яблуко від яблуні далеко не падає.

• Подобається Подобається x 1
  6. Оленa

Оленa Well-Known Member

А чого це мир сатанинський, бо ви так сказали? І коли це від Христа забрали владу над усім, що належить Отцеві і передали сатані?

Рим.13:1. Нехай кожна людина кориться вищій владі, бо немає влади, як не від Бога, і влади існуючі встановлені від Бога.

То як з нашою домовленістю щодо припинення абсурдів?

7. Witness

А он ведь действительно этого не говорил, ибо Свидетели Иеговы в то время в журналах писали: МЫ НЕ ЗНАЕМ что будет в 1975 году. Нужно подождать, и тогда увидим :good:

8. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

День народження є особистим святом і святом близьких і рідних людей, які нас люблять. Тому те що ви написали є абсурдом. Нікому нема діла до того, як хтось колись щось там робив. Якщо ми того не робимо, то може час вам заспокоїтись і не засмічувати собі голову такою інформацією, якщо ви цю інформацію не збираєте заради розвитку науки і збільшення знань про минуле життя людства.

В цьому святі релігійний характер зберігся досі, хоч і не так явно. На походження звичаїв все ж варто зважати. Як і на те що перші християни уникали подібних святкувань та і євреї перейняли їх значно пізніше

9. Pedro

Олена, я не розумію, що тут поганого, коли на день народження я подякую Богу за ще один прожитий рік і попрошу його керівництва і благословення на наступний. Якщо прийдуть друзі, випємо кави.
    Але там нема до кого говорити. Коли сліпий веде сліпого...

10. Witness

Олена, вам нужно начать читать Библию - вы многое поймете! :good: Из нее вы узнаете, что на земле со времен Адама и Евы властвует сатана, пытаясь отвести людей от Бога. Вы из нее узнаете, что христиане сегодня молятся, чтобы "на земле была воля Бога так же как и на небе"; и из нее вы узнаете, что Христос схватит сатану, и станет царствовать 1000 лет, после чего сатана снова будет выпущен на землю, чтобы снова попытаться отвести от Бога людей. Да и вообще, как можно думать что земля во власти Бога, если каждый день в Африке умирают от голода маленкие дети??? о_О А это только один пример!

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

О днях рождения, и как христианам относиться к ним:

http://jhwww.narod.ru/Ivanov-Happy.html

11. Nadan

Nadan Well-Known Member

Це ви поясніть чому не можна святкувати днів народження. В Біблії це заборонено? Ні, от і не вигадуйте.
    Чому ми святкуємо, та тому що виконуємо Біблійні принципи, а саме благословення ближнього, що й роблять рідні і друзі коли бажають на день народження всякого добра.
    А те що євреї не святкували днів народження, то приведіть докази, а то бачимо тільки ваші голослівні твердження. Біблія ж навпаки каже що святкували, згадуючи про день народження царя Ірода, а також на день народження Христа, його також прийшли вітати пастухи! Так що Біблія говорить прямо про святкування днів народження.

12. Radistka

Radistka Rändaj

Я просто жахаюся коли думаю як цей "Свідок" проповідує людям!
    Ото людей "до правди привертає"! Яка любов! А яке християнське смирення! Зразок для наслідування! Ось чого вчать СЄ на теократичній школі. Мені коли траплялося з такими муд...ми ходити проповідувати то не знала куди очі від сорому ховати. А потім ще й ображаються коли називаєш їх сектантами і фанатиками.

• Подобається Подобається x 2
  13. Witness

О днях рождения, и как христианам относиться к ним:

http://jhwww.narod.ru/Ivanov-Happy.html :)

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

Це говорит вот эта девица:

:good:

14. Nadan

Nadan Well-Known Member

А коли пастухи вітали Ісуса з народженням, то вони що, грішили?
    А це ви до чого поясніть?

15. Radistka

Radistka Rändaj

Ага, заїло, то добре! Наступила на мозоль, на який Вам вже вказували? :)
    Я б на місці СЄ виключила Вас нафіг, щоб не псули репутацію.

До речі, ось ще яскравий приклад, як вміло виривати слова з контексту. Вчіться! Професіонал!

16. Pedro

Євреї святкували все. Христос розповідає, що жінка загубила драхму. Коли знайшла, то запросила друзів, щоб разом радіти.
    То що говорити про інші причини?
    Але видумати (а вони на брехню мастаки!) можна абсолютно все.

17. Witness

Радистка, я вообще не пойму о чем вы говорите Что заело? Чем плоха моя репутация? О чем вы вообще? :)

Мы говорим о языческих праздниках. Вы понимаете разницу?

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

Мы говорим не о дне, когда младенец родился (это справляют и Свидетели Иеговы), а о годовщине этого события в будущем, которое не имеет ни смысла, ни примеров в Писании.

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

А хто винен не знаєте? (не буду показувати пальцями, самі здогадайтесь)

19. Nadan

Nadan Well-Known Member

Та видно, що по попередньому вашому допису ваша репутація не християнська. Чи може я щось не правильно зрозумів?
    Так ви все таки визнаєте, що близькі Ісуса і пастухи святкували день його народження? А цар Ірод теж святкував, а ви кажете, що в Біблії нема нічого про святкування днів народження. Чи це була не річниця? Може свято справили для новонародженого Ірода? :)

Останнє редагування: 23 чер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  20. Witness

Знаю! И тоже не буду показывать пальцем
    Вы правы: не правильно :)

Вы невнимательны: они праздновали его рождение, а не день этого события
    Царь Ирод? Этот грешник и враг народа Бога? о_О Вы на него равняетесь???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)