Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ну досліджую - це сильно голосно сказано...читаю.
    Недавно перечитав Новий Заповіт (без допомоги ВБ).
    Але мої погляди не змінилися.

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

мій мотив не переконати дюдину в чомусь а пояснити їй мої погляди на основі Біблії

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Я тут не в ролі блазня ви усе прекрасно знаєте і памятаєте

3. Radistka

Radistka Rändaj

То навіщо займати місце, просто напишіть одне слово - НЕМА ПІДСТАВ

• Подобається Подобається x 2
  4. Сергій аспірант

підстави власмне є - ви знаєте як свідки Єгови ставляться до звичаїв повязаних з іншими релігіями і як ставляться до зовнішнього вигляду.

5. Radistka

Radistka Rändaj

Знаю, що зв'язати докупи можна все що заманеться, було би бажання. І знаю, що на грунті непотрібних безпідставних, небіблійних і часто абсурдних заборон процвітає у СЄ рясним цвітом лицемірство і стукачество.

• Подобається Подобається x 3
  6. Сергій аспірант

Приклади таких заборон

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

те що люди стали свідками Єгови не свідчить що вони стали досконалими людьми і очікувати від усіх однакового розуміння, окднакових дій і поглядів неможливо.

7. Radistka

Radistka Rändaj

Це просто геніальні слова, з яких видно що з Вами говорити, як казала моя бабця то "як горохом об стіну". Бо Ви не чуєте інших. От і усе. Скористайтесь моєю порадою - займіться наукою. Поки ще не втратили час остаточно. Доброго проповідника з Вас не вийде. Бо для того треба любити людей. А у Вас цього нема.

8. Сергій аспірант

з чого такий глобальний висновок? Чи коли закінчились аргументи і бажання дати відповіді на мої питання ви випрішили перейти на особистості?

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

зазвичай мені доводиться пояснювати чому я чогось не роблю або роблю не так як інші

9. Radistka

Radistka Rändaj

Чорним по білому сам написав ;)
    Людоньки, та над нами тут експерименти проводяться!

Коли СЄ Вас питають Вашу точку зору - не піддавайтеся на провокацію!
    Ви думаєте Вас люблять і Вами цікавляться? Та це просто для того
    щоб краще знайти аргументи на власну підтримку і контраргументи на вашу!

10. Сергій аспірант

Знову ж таки ви перекручуєте факти. так розмова часом може примусити шукати нові аргументи але як можна пояснити щось людині якщо не розумієш її поглядів? І чи варто завжди зосереджуватись на відмінностях чи краще відштовхуватись від чогось спільного?

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

я не схильний узагальнювати одиничний досвід. Вми ппиали про мої мотиви і я відпоів але це не дає підстави узанальнювати це на усіх свідків Єгови знаючи що я ним не є

11. Radistka

Radistka Rändaj

:))) "... оп, и в кусты"

12. Сергій аспірант

я завжди писав що свідком Єгови не є і завжди чесно визнавав свої недоліки

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

замість обгрунтування - знов перехід на особистості

13. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Ви не повірите, але півроку тому на тернопільському форумі з’явилася дівчина (нік – Welkin), яка заявила, що вона аспірантка (чи то магістр?) з історії і що вона не належить до Свідків Єгови, але при цьому затято боронила кожну "дурницю", висвітлену у "Вартовій Башті" і постійно говорила, що вона це робить об’єктивно і неупереджено як науковець, бо з СЄ вона нібито не має нічого спільного:

http://forum.te.ua/showpost.php?p=1071998&postcount=5376

http://forum.te.ua/showpost.php?p=1071095&postcount=5341

http://forum.te.ua/showpost.php?p=1070484&postcount=5309

http://forum.te.ua/showpost.php?p=1070518&postcount=5311

От я і думаю: може це така тактика Свідків Єгови в Інтернеті: заходити на форум, представлятися НЕСвідком, щоб виглядати об’єктивним і неупередженим, але при цьому на кожному кроці повторювати єговістські мантри, щоб у пересічного форумчанина складалося враження ніби на боці Свідків зовсім незаангажовані люди?

• Подобається Подобається x 5
  14. Сергій аспірант

Це ваше приватне припущення яке цілковито не відповідає дійсності

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам скажу більше. На ЛФ теж немало страждущих, чи то співчуваючих до СЄ. І жодного !!! який би, наприклад не був католиком, але вони б йому до смерті подобалися.... ну чи в інших течіях.

То політика, або таке собі закидання вудочки народу, мов як народ реагує і чого хоче. Ну от задаймо собі запитання: роками вмирати від любові до християнства, але не ставати християнином, то нормально? Ну ще там один випадок, але лиш на ЛФ СЄ небагато, а співчуваючих пруд пруди.

16. Nadan

Nadan Well-Known Member

А що ви скажете про таку заборону?

"Чи повинні правдиві прихильники Єгови тримати вдома котів?
    Багато щирих слуг Єгови на даний час занепокоєні питанням, чи може християнин мати вдома кота, враховуючи сумнівне минуле і численні небезпеки, які можуть нанести шкоду здоров’ю людей. Є багато причин для того, щоб слухняний служитель Бога, використовуючи свою навчену по Біблії совість, досягнув правильного розуміння причин, чому коти не повинні з’являтися в домі у Християнина.
    Розглянемо наступні факти:
    1. В Древньому Єгипті було звичним поклонятися кішкам і обожнювати їх. Як Християни ми повинні берегти себе від ідолів і не поклонятися іншим богам. Давайте ніколи не будемо відкидати мудру пораду, яку два нам Єгова.

2. Біблія нічого не говорить нам про присутність котів на святі дня народження Ірода, коли був обезголовлений Іван Хреститель. Але історичні дані свідчать, що коти з великою ймовірністю були присутні там. Зрозуміло, що як істині Християни ми ніякому разі не можемо бути пов'язані з тваринами, які погано на нас впливають, бо пам’ятаємо що «погане товариство псує добрі звичаї».

3. На протязі всієї історії, а саме на Салемських судових процесах над відьмами, коти були визнані одержимими демонами тваринами. Чи хочеться нам мати хоч якесь відношення до образу сатани, «бога цієї системи речей»?

4. Біблія ніде не використовує приємних визначень для опису котів і всіх їх різновидів.
    Адже в першому віці диявол використовував левів для розтерзання Християн. А коти належать саме до цього біологічного сімейства котячих. Невже було б мудрим та доречним мати їх вдома?

5. Писання ясно демонструє, що ні Авраам, ні Ісаак, ні Яків, ні багатостраждальний Іов, ні апостоли, ні сам Ісус не мали котів. Чи повинні ми думати, що це звичайний збіг обставин?
    Звичайно ні! Згідно прикладу поданого нам пророками, без сумніву, мати вдома кота негідно християнина.

6. Окрім того, коти дуже брудні тварини. Нещодавно Центр Контролю за Захворюваннями (ЦКЗ) повідомив, що фекалії котів можуть містити сальмонели, і таким чином інфекція здатна поширюватись серед людей. Чи демонструємо ми, що по-справжньому поважаємо своє життя, Творця і нашого ближнього, наражаючи себе та інших на це смертельне захворювання?
    До того ж у котів багато поганих звичок, несумісних з поняттям Християнин. Вони вилизують певні частини тіла, капостять на підлогу, поїдають мертвих тварин в тому числі і з кров’ю, розбещені в сексуальній поведінці, не усвідомлюють цінності шлюбу, мають пристрасть до рослин, що викликають наркотичну інтоксикацію (валеріана), також крадуть харчі зі столу, і це далеко не повний список. Який приклад дає це молоді, яка присвячує себе служінню Єгові? До того ж апостол Павло закликає нас не спілкуватися з нечистими подібним чином. Хоча Павло говорив це насамперед про грішних християн, нема причини стверджувати, що це натхненний біблійний принцип не прийнятний по відношенню до котів. Нечистота у будь-якому вигляді засуджується Єговою.
    Невже ми не вдячні Богу за Його точку зору на це питання?
    Слухняно виконуючи волю Єгови, ми можемо тішитись тим, що в Новому Світі «лев буде лежати поряд з ягнятком». Так, коли сатана буде знищений в Армагедоні, коти більше ніколи не будуть мати якостей звіра. Але поки цей час не настав, Бог буде нагороджувати всі наші прагнення до єдності. Яке можливе лиш за умови слухняного підкорення керівництву Його Духа через Вірного та Розсудливого Раба."

Сергію, а ви як вважаєте, можна тримати християнину вдома котів?

Останнє редагування: 22 чер 2010
  17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

То певно "ще-не-свідок" пупер дорогу проклав, нє? ;)

18. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Та, послідовники пупера, чи може свідки пупера...
    2. Тут треба глибокий психологічний аналіз провести і виявити причину котра спонукує раз по раз повертатись до цієі теми...

19. Witness

Witness Well-Known Member

Надан, вы бы прежде чем что-то копировать сюда, сами бы прежде разобрались что вы копируете. Это "статья" про кошек является подделкой, а точнее чьей-то шуткой. Не было такой статьи у Свидетелей. Неужто не знаете сего?

Кстати, Надан, вы не нашли еще время ответить мне про Аваддона и сатану? ;)

20. Radistka

Radistka Rändaj

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)