Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

в такому випадку ми взагалі навряд чи поговоримо

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

можете відповісти в приваті, чи просто не хочете щоб інші Вас критикували?

2. Radistka

Radistka Rändaj

Мені байдуже хто мене критикує - вже доросла до своєї думки.
    Я нарешті дочитала правила форуму - наші особисті розмови тут нікому не потрібні і нецікаві. Так що пишіть вже, або я йду помию посуд .. :mocking:

3. Сергій аспірант

Я доречі задав конкретне питання яке цікаве для форумлян і цілком відповідає темі. Форум до речі існує для публікування особистих думок і саме вони є цікавими.

---------- Додано в 19:49 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

характерне для вас питання - інші це роблять а мені чомусь неможна?

4. Radistka

Radistka Rändaj

5. Nadan

Nadan Well-Known Member

Не повірите. Просто на підставі банальної логіки! Згідно з якою ангелом безодні має називатись той, хто там знаходиться!
    А що там розбиратись. Відомо де - у безодні.
    Якщо ви не читали про священство в Новому Завіті, то раджу ще раз його перечитати. Таких місць досить багато.
    Не Єгову а того бога в якого вірять свідки, а він по своїй суті, аж ніяк не справжній Єгова!
    Застосовують, я знаю багатьох християн які дійсно є святими.

• Подобається Подобається x 1
  6. Сергій аспірант

дайте посилання на відповідні біблійні вірші з яких видно що сатана знаходиться в безодні

наведіть їх

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ----------

у чому невідповідність?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

я знаю, вам потрібен наглядач.:padonak:

• Подобається Подобається x 3
  8. Nadan

Nadan Well-Known Member

Откр.20:3,7, 2Пет.2:4,17, Юд.1:6,13, Еф.6:12
    1Пет.2:5, 1Пет.2:9, Дії.11:30, Дії.14:23, Дії.15:2,4,6,22,23, Дії.16:4, Дії.20:17,18, Як.5:14, 1Тим.5:17,19, Тит.1:5
    Бог свідків не всемогутній, обмежений в часі і просторі.

• Подобається Подобається x 2
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, це вже не перше персональне звинувачення, що я не дотримуюсь засад Біблії. Не знаю, яке моральне право ви взяли для себе, адже ви мене цілком не знаєте. Я, до речі, можу і про вас щось судити, на кшталт, ваш потенціал як науковця, ваше релігійне уподобання, навіть деякі персональні аспекти. Але я мовчу. То ж може дозволите Богу судити мене? Він більше знає про мене ніж ви.
    Щодо першої цитати. Так, я приєднуюсь до мого колеги по ЛФ і також підтверджу, що ваш бог - це не Бог Єгова.
    Я приведу один вірш, думаю, один з найголовніших в Біблії віршів.
    Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне.
    (Ів 3:16)
    Тепер подумайте, ви вірите, що Бог саме такий як його описує Іван?
    Бог люблячий? Пожертвував для нашого спасіння своїм Сином (сином а не ангелом!)? Що одної вірі достаньо для спасіння? Що віруюча людина має життя вічне?
    Давайте будемо чесні. Ви вірите в вашу секту, корпорацію. Для вас ваша вежа важливіша за Біблію.
    І для вас бруклінське кодло в сто разів важливіше від живого Бога.
    Що ще говорити?..

10. Radistka

Radistka Rändaj

http://www.607v587.com/rus/index.html

"В заключение я оставляю вас наедине со своими мыслями, чтобы вы составили ваше собственное мнение, но только помните, что:
    мы всегда должны искать
    «Правду, только правду, и ничего кроме правды, и да поможет нам Бог».
    НЕЗАВИСИМО ОТ ТОГО, КАК ТРУДНО ЕЁ ДОСТИЧЬ."

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Природно! Кожен, хто не виконує вказівок з Бруклина, "позбавляється спілкування".

• Подобається Подобається x 4
  12. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

а що вас дивує?
    Хіба не про це говориться в Новому Заповіті?
    Щоб цурались того хто братом зветься але він: ідолянин, перелюбник,
    чи щось в тому дусі.

13. majolika

majolika Well-Known Member

У тому й справа, що не про те говориться.
    Нагадую :..."А тепер я писав вам не єднатися з тим, хто зветься братом, та є перелюбник, чи користолюбець, чи ідолянин, чи злоріка, чи п'яниця, чи хижак, із такими навіть не їсти!"

Хіба у верхніх дописах про таких йдеться?

Людині природно мати власну думку, досліджувати і шукати правду. І отримувати за це великого братнього підсрачника?

14. ABDURAKHMAN

1. Бувають винятки, але в основному це так.
    2. Це вже в крайньому разі, коли людина, не змінює своїх лихих повадок.

15. majolika

majolika Well-Known Member

Повірте, це не правда. Не за лихі повадки виключають, а саме за інакомислення, за задавання питань, на які немає "правильної" відповіді.

• Подобається Подобається x 6
  16. Оленa

Оленa Well-Known Member

Тобто корпорація не потребує людей, які спосібні самостійно мислити і аналізувати, а не просто ковтати бруклінську їжу?

17. ABDURAKHMAN

хіба, людина яка відкрито не визнає триеднисть у храмі католиц. Чи правосл. Довго буде прихожаном тої церкви? Наврядчи...

18. аксакал

Зокрема, пияки. Католицька, Православна, 50-ки тощо таких намагаються вилікувати молитвою та лікувуанням як у своїх парафіях, так і спеціально для того утворюваних закладах. Невже це гірше, ніж гнати? :ireful1:

Тобто Ви конкретно відповіли: для СЄ "мати власну думку" є "лихою повадкою". :ireful1:

= = = = =

Мимо! Щоби стати католиком, треба визнати правди віри, зокрема Апостольський та Нікейський символи віри. -1 за намагання з'їхати на "сам дурень".

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

але виганяти ї ніхто не буде.

20. аксакал

Тобто або отямиться, або сама піде.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)