Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Ікони

А такі є?

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Афтерстеп казав, що є, бо з такими спілкувався. Ті вже не мусять ходити по вулицях і не мусять проповідувати. Відповідно у них немає фанатизму.
    Система свідків побудована ідентично, як система продажу косметики через дилерів, типу Оріфлейм, Ейвон і т.д. Це, зрештою, відома річ.

3. Forpost

Forpost Стоїк

28000 Свідків Єгови зібралось зі всієї України перед стадіоном"Україна" ві Львові.Депутати перекрили всі входи.За 20 хвилин до початку таемничим чином депутатську блокаду було знято Двадцять вісім тисяч людей за 15 хвилин зайняли призначені їм місця на трибунах.Працівники МВС ,враженні такою оперативністю, щедро жертвували великі суми в гривнях

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А оця фраза виглядає нереальною як не крути....

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:D :D :D
    усі вони проповідують...
    у них немає "мусить" "не мусить"...
    не хочеш — не треба...
    пс. скоріше оріфлейм побудований так, як у свідків...
    :)

6. duncan

дуууже реально....
    таке саме бачив на власні очі неодноразово.... ;)

7. Liliyah Romanova

Ми якось ходили туди послухати. Досить цікаво. :)
    Афтерстеп говорив щось зовсім іншого. Зважаючи на те, що від тебе я радше об'єктивної думки про це не почую;), я почекаю на афтерстепа, най розкаже про свій досвід.
    Це тобі так хочеться думати. :) Це американська бізнесова система тиу "амерікан дрім".

8. duncan

а православны тебе не дратують?... ;)
    у цьому то й суть...
    що православний завжди може стати свідком, вивчаючи Біблію...
    але свідок ніколи не стане ні православним, ні католик...
    чому?...
    тому що він точно знає у що вірить, і точно знає за які вчинки вигнали з організації...

9. Liliyah Romanova

Амінь, амінь, амінь!

Тут одне обмеження. Ти дивишся виключно з точки зору України. І то лише певної її частини. І узагальнюєш.
    Чому в Канаді свідки на вулицях не проповідують?

А тебе би здивувало, що в Канаді та Америці популярними стають такі церкви, як православні, східні католицькі, а ще й до всього мусульманство?

10. duncan

бо тим людям, з ким ти спілкувалася було начхати на твою віру, вони тихенько собі посміювалися...
    а ті, хто так не вважав керується улюбленим принципом традиційної церкви: усі віри ведуть до Бога, а це далеко не так...
    можеш мене вважати нефанатичним свідком... :)
    хто тобі таке сказав, що світ не існує?...
    може свідки?... :eek: :eek: :eek:
    -1...
    за останні два абзаци...
    найменш агресивні люди — свідки.....
    і ти чудово це знаєш...

не займайся підміною понять, не звинувачуй свідків у тому, у чому вони не винні...
    найбільш агресивні: "традиційні" християни, переконувався багато разів...

а свідки ніколи не намагаються фанатично (так, як ти це пишеш) доводити свою правоту...
    вони говорять лише для тих, хто хоче слухати...
    дискутують з тими, хто дискутує, а не намагається "підловити"...

11. duncan

за те, що це елемент традиційної церкви...
    (у першу чергу)...

забери ікони, скульптури, церковну (напіввійськову) ієрархію, храми, які мають вражати парафіян своєю величчю (у першу чергу), зроби справді віруючими парафіян, а не такими, що просто ходять до церкви — і побачиш церкву свідків...

12. duncan

не хотів згадувати, але....
    якщо вже мова зайшла про "нехороших" свідків...
    скажи мені: а що це за "прикол", коли папа випускає цигарки?...

13. duncan

бо ти сама писала про канаду....
    які там люди.... :)
    що для таких людей "зручніше": любити ближнього, допомагати йому, чи просто бути належним до якоїсь великої громади з, пардон, хорошими понтами?...
    відповідь — однозначна...

14. Liliyah Romanova

Я написала загально про фанатів. У тебе вже манія чи як? Чи просто свідками вже дістали?
    Тут момент такий, що навряд чи я зможу тобі пояснити, а ти зможеш зрозуміти.
    Насправді улюблений принцип цієї церкви "поза нашою церквою нема спасіння". То вже пізніше опам'яталися, але все одно більшість так досі вірить. І не лише в традиційній церкві.
    Я тебе свідком не вважаю.
    І я не вважаю християнами тих, хто вірує - та не практикує, практикує - та не вірує, живе - та не дихає. (це не про свідків, якби раптом тобі видалося, що то про них;))
    Ну, тут палка з двох кінців. Ти говориш небилиці про традиційну церкву, я про свідків, кожен заперечує, що то не так, але і далі свято вірить, що таки так. :D
    Навряд. Я точно побачу церкву протестантів. Це ти себе обмежив до одного. А я би мала багато виборів, якби хотіла. ;)
    Крім того, свідки не є християнами. Так що, аби з традиційної церкви вийшла церква свідків, не вистачить просто пообдирати стіни і все решта, що дасться. Треба буде ще деякі речі позмінювати. Так що як не крути, а забери традицію, то буде протестантська церква.
    Пиши або конкретно, або не згадуй, раз не хотів.

15. Liliyah Romanova

Не знаю, яка там у тебе однозначна відповідь і що то за "громада з понтами", але вони, хоч і замкнені у собі, є надзвичайно добрими людьми. Українці мені тут не поможуть, а канадці допоможуть. І якщо фінансові проблеми, теж допоможуть, просто так. І американці такі самі. От вони є християнами. На дружбу їх спровокувати важко, але вони дуже позитивні і дуже поважають іншу особу. Інша особа тут - це святе! Так що так, любити ближнього і допомагати йому.

З іншого боку, виходить із твоєї відповіді, що у свідків диференціяція, отим проповідувати будемо, а тим ні, бо який сенс.

16. duncan

Я написала загально про фанатів. У тебе вже манія чи як? Чи просто свідками вже дістали?

про яких фанатів?.. футбольних?... :)
    хто свідками дістав?....

Тут момент такий, що навряд чи я зможу тобі пояснити, а ти зможеш зрозуміти.

где уж, нам уж (понять)... :)

Насправді улюблений принцип цієї церкви "поза нашою церквою нема спасіння". То вже пізніше опам'яталися, але все одно більшість так досі вірить. І не лише в традиційній церкві.

це принцип будь-якої церкви...
    але!.. коли востаннє з традиційної виганяли людину за те, що вона, наприклад, курить, п’є, розпустою займається?...
    це все "нечистий попутав", посповідався і все гуд...

Я тебе свідком не вважаю.
    І я не вважаю християнами тих, хто вірує - та не практикує, практикує - та не вірує, живе - та не дихає. (це не про свідків, якби раптом тобі видалося, що то про них;))

це ніби комплімент, чи навпаки?.. :)

Ну, тут палка з двох кінців. Ти говориш небилиці про традиційну церкву, я про свідків, кожен заперечує, що то не так, але і далі свято вірить, що таки так. :D

стоп, стоп, стоп....
    які небилиці я кажу?... :)

Навряд. Я точно побачу церкву протестантів. Це ти себе обмежив до одного. А я би мала багато виборів, якби хотіла. ;)

та ні...
    не зовсім....
    у протестантів та у "традиційних" перехід з однієї церкви до іншої є досить простим, а щоб перейти до свідків — треба доообре подумати, зважити, чи зможеш — тільки після того...

Пиши або конкретно, або не згадуй, раз не хотів...

ок..
    рим продає цигарки, бізнес такий, продає різного роду приладдя для служінь...

17. duncan

Не знаю, яка там у тебе однозначна відповідь і що то за "громада з понтами", але вони, хоч і замкнені у собі, є надзвичайно добрими людьми. Українці мені тут не поможуть, а канадці допоможуть.

у кожній громаді допомагають один одному, тільки у "традиційних" це виходить не дуже...
    хіба тільки громада невелика і тримається купи...
    хоча тут є гілка, де описано як українці в діаспорі допомагають один одному...
    а свідки поліетнічні...

І якщо фінансові проблеми, теж допоможуть, просто так. І американці такі самі. От вони є християнами....

для цього не треба бути християнином...

На дружбу їх спровокувати важко, але вони дуже позитивні і дуже поважають іншу особу. Інша особа тут - це святе! Так що так, любити ближнього і допомагати йому.

:confused: :confused: :confused:

З іншого боку, виходить із твоєї відповіді, що у свідків диференціяція, отим проповідувати будемо, а тим ні, бо який сенс...

:) не перекручуй мої слова....
    не кидайте бісер перед свинями й не буде його потоптано...
    свідки проповідують тільки тим, хто хоче слухати...
    саме про це писав афтерстеп...
    він був готовий послухати — тому і враження від свідків у нього позитивне, я з ними спілкувався без емоцій і упереджень — тому і в мене враження позитивне....
    а хлопець з тернополя (забув нік) одразу поставився до них упереджено — тому його враження протилежні нашим з афтерстепом...

18. Liliyah Romanova

Загальний висновок такий, що традиційна церква до дупи, а свідки - то єдине спасіння для людини, до якого треба бути готовим, бо можеш не витримати. Я добре зрозуміла?

19. duncan

загальний висновок такий: свідкі є такі, якими казав бути Христос... ;)

20. Liliyah Romanova

В якого вони не вірять.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)