Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

поливати брудом легко, а розбивати сім"ї як?

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви справді яскравий приклад - неображайтесь.
    До речі я спраді хочу зрозуміти і допомогти Вам.
    Ви розлучились з дружиною до того як вона стала свідком?

3. Trooper

Trooper Well-Known Member

Я думаю, что человек, который собрался идти в Свидки, должен сперва побывать в реанимации и получить опыт того, как это когда у тебя на руках умирает человек, для того, чтоб быть готовым к тому, что если (не дай Бог), жизнь кого-нить из близких ему людей будет зависеть от переливания крови, он (свидок) должен будет стоять и смотреть как этот человек (возможно ребенок) умирает у него на глазах.

4. Сергій аспірант

Може пане Тропер всеж даки дасть відповідь на конкретні запитання?
    А ви бачили батьків діти які померли після переливання крові?

5. Trooper

Займитесь собой.
    В следующий раз будучи на "зибранни" представте себе как улыбающиеся ваши "браты и сестры" будут игнорировать Вас, если Вы решите покинуть секту. И подумайте на чем на самом деле зиждятся Ваши отношения с ними. Ага?

6. Сергій аспірант

я ще не є свідком Єгови
    Чому ви радите мені те чого не робите самі?
    Ви навели свою жиитєву історію, я поцікавивися деталями які моглиб її зясувати обстаини і допомогти вам владнати стосунки в сім9ї - ви цього не хочете. З цього можна зробити висновок що вас усе в сімї влаштовує - це дає вам змогу відчувати себе жертвою, виправдовувати свою критику дружини тощо -пробачте що пишу відверто, але іншого вибору ви просто незалишаєте

7. Trooper

Вы пишите о том, что придумали в своей голове. почитайте какую-нить брошурку по НЛП. Потом проанализируйте методику свидков, подумайте.
    Кроме того, попробуйте элеметарно образовываться. Почитать пару книг, поездить по миру. Попробуйте сменить окружение, сделать так чтоб в нем было больше умных, просвященных людей, а меньше одинаковых маанекенов в костюмчиках.

8. Сергій аспірант

я працюю в науково дослідному інституті тому спілкування з такими людьми мені не бракує.

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

читав і не тільки брошурки- принципи введення дискусії і переконаня у свідків такі самі як і у інших конфесій.

9. Trooper

Да уж, наука наша развалилась...

вот Вам ещё кино

http://www.youtube.com/watch?v=zUzLgQtLrKI

10. Даяна

Даяна Well-Known Member

Швидше всього "или нет".
    Пропоную почитати:
    http://lib.jwforum.ru/cc/contents.html

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергій, ніхто й не казав, що після переливання людина може померти, але всі знають, що є хвороби, які без переливання хвороба переходить у смерть людини.

12. Trooper

Проблема нашего аспиранта в том, что он не любитель истории и не замечает, что ничто не ново под луной. Было это и уже не раз, сплоченность массы, фанатичная преданность организации (обратите внимание Бог тут не на первом месте, организация на первом) и т.д. и т.п.
    Ну попробуйте ж хоть раз попробовать сдвинуть свое восприятие. поверьте, в общении человека и Вселенной посреднические организации всегда бывают лишними.
    Впрочем, если Вам самому не нужна Важа жизнь, Вы не хотите отвечать за себя, то почему бы кому-нить этим не воспользоваться.

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Британка, являющаяся членом церкви Свидетелей Иеговы, умерла вскоре после родов, отказавшись от переливания донорской крови. Родственники покойной считают причиной трагедии халатность врачей.

Инцидент, о котором идет речь, произошел в Королевском госпитале Шрусбери в октябре прошлого года. Поступившая в больницу 22-летняя Эмма Гауф (Emma Gough) скончалась через несколько дней после родов, в результате которых на свет появились двое здоровых младенцев. Причиной смерти женщины была признана анемия, вызванная сильным внутренним кровотечением.

Перед госпитализацией пациентка подписала письменный отказ от переливания крови по религиозным соображениям. В процессе лечения врачи несколько раз пытались переубедить женщину и членов ее семьи, однако эти попытки не увенчались успехом.

Церковь свидетелей Иеговы, к которой принадлежит семья умершей, считает переливание крови противоречащим библейским заповедям.

Впоследствии родственники Гауф обвинили медицинское учреждение в недостаточно внимательном отношении к проблемной пациентке. Со своей стороны, представители больницы настаивают на том, что после начала кровотечения переливание крови оставалось последней возможностью для спасения жизни молодой матери. К таким же выводам пришли и судмедэксперты, проводившие вскрытие тела женщины.

Расследование обстоятельств данного инцидента продолжается.

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

«Свидетели Иеговы» - одна наиболее тоталитарных сект мира. Секта строго регламентирует общение адептов за пределами общины, понукает к полному разрыву всех социальных связей, включая родственные узы. В секте поощряется слежка друг за другом и доносительство, эксплуатируется чувство «вины». У «Свидетелей Иеговы» необычайно развиты «образы врагов», главным из которых является традиционная религия той страны, где действует каждая конкретная община. Ряд запретов на получение медицинской помощи несет угрозу здоровью и жизни адептов секты. Ранее иеговистам запрещалось делать себе прививки, что приводило к заболеваниям и смертям. В 1952 г., после того, как многие страны запретили въезд людям, не сделавшим прививки, «Общество Сторожевой башни» отменило свой запрет. Ответственность за погибших не взял на себя никто. Затем была запрещена пересадка органов. Иеговисты, нуждавшиеся в пересадке глазной роговицы, были принуждены лишаться зрения. В 1980 г. пересадка органов была разрешена. Руководство секты не сочло нужным хотя бы извиниться за навязывание людям точки зрения, которая теперь признавалась ошибочной. Секту также знают по запрету на переливание крови. Из-за этого запрета погибло особенно много людей и в первую очередь детей, а также находящихся в бессознательном состоянии родственников сектантов, чье согласие было необходимо для спасения жизни пациента. В 2000 г. нью-йоркская иерархия секты почти тайно приняла решение, о котором до сих пор говорится очень мало. Отношение секты к переливанию крови было слегка смягчено, а также было сказано, что «по особому откровению Бога» некоторые компоненты крови могут быть используемы «Свидетелями Иеговы». Если затем сектанты покаются в этом преступлении.

• Подобається Подобається x 2
  13. lyubchick

lyubchick Member

Доброго дня,

можливо хтось з присутніх свідків Єгови допоможе мені з відповіддю на декілька питань. Мені справді цікава ваша відповідь, я цікавлюся вашою організацією.

Чи можна прийти звичайній людині і зняти на відео те, як проводиться ваше навчання на школі проповідницького служіння? Також - чи готові ви поділитися матеріалами, які ви вивчаєте? Як можна їх у вас отримати?
    Також - чи є вільно в доступі звіти по прибутках вашої організації в Україні, джерела прибутків, яка частка суми пішла в Бруклін, яка використана в Україні, які видатки і т.д. Якщо є - поставте прошу лінк.

і ще інші питання:

Мої знайомі свідки визнають, що в багатьох питаннях вони не погоджуються з Керівним Органом СЄ, що видає вашу літературу. У приватному спілкуванні воин погоджуються що Грецькі Християнські Писання містять Ім'я Єгова, якого нема у Діаглотті, виданій самими свідками, де є грецький текст що з нього робили переклад. Проте вони не наважуються писати лист з питаннями до керівництва, оскільки наперед їм відомий результат - лист місцевим старішинам, і серйозна розмова з ймовірним покаранням за відсутність "покірного" споживання всього що їм присилають без зайвих питань. Як ви ставитеся особисто до цього, і чи не заваджає вам той факт, що за свободу думки в пошукаї істини вам також може грозити повне зречення ваших братів та сестер?

Також - цікаве питання - чи вірите ви що Вартова Башта та Пробудись все ще є їжею Вірного і Мудрого раба, класу людей що належать до 144 000 вибраних, і були живі в 1914 році? Чи відомо вам те що серед 12 чоловік не всі нажать до цього класу? Чи відомо вам також про існування "Писацького відділення" в Брукліні, який насправді є автором журналів, і що 12 членів Керівного Органу більше займаються бізнес-питаннями ніж писанням духовних статей і даванням їжі тим хто її потребує своєчасно? (Мф. 24:45 - що робить вірний і мудрий раб у цих рядках?). Чи читали ви "Кризу Совісті", та інші книги які розкривають правду про діяльність керівників організації?

Також - чи не турбує вас факт досить старого віку членів ради, і що за 4 роки (2014) наймолодшій людині яка пережила "невидимий прихід Ісуса Христа, і воскресіння 144 000 до небесної надії) буде 100 років, і що навіть зараз на ваших споминах часто жодна людина не приймає хліба та вина, яке носять між рядами? Чи не турбує вас те що у ваших журналах (у кожному журналі внизу першої сторінки) ще донедавна стверджувалося про те що "тисячі що живуть зараз ніколи не вмруть", говорячи про обов'язковий кінець "цієї системи речей" ще за життя минулих поколінь? Вам відомо коли саме почалося друкувати такі рядки? Вам відомо чому вони їх вилучили в журналах що видаються зараз?

Чи не задумувалися ви також про те що ті, хто ще живий зі 144000 вибраних, і вважає себе причасником Небесної Надії насправді не дають жодної духовної їжі іншим вівцям, і не спавняють те що від них очікується через приналежність до класу Мудрого Раба?

Отож якщо у вас є можливість пролити світло на вищеподані питання, буду вельми вдячний.
    Можливо вам мої питання не зовсім зрозумілі, я готовий з вами зустрітися пишіть мені в приват.

• Подобається Подобається x 3
  14. Trooper

Аспирант с Абдурахманом, куда же вы? Где ваши такие убедительные ответы?

15. Grandfather

Grandfather миється в бані

:good:

Це ви себе дуже влучно охарактеризували - сектанти зневажають і не люблять інших людей, не хочуть нічого і нікого знати, відмінного від себе, думати, вчитися, вони є дуже самовпевненими, некритичними по відношенню до себе, тобто, іншими словами, - примітивними людьми.
    З цієї точки зору вони, будь-які сектанти, є загрозою кожному суспільству у його розвитку, гальмом, одним з багатьох гальм.

Якщо собі уявити таку нереальну картину, що раптом всі члени суспільства раптом стали сектантами, тими ж свідками, що це буде?
    А буде це жахом, влада в країні перейде до їхніх зверхників і почнеться страшна, жорстока диктатура, вони негайно запровадять загальну військову повинність, проти якої були раніше, негайно змінять демократичні закони, якими їм, сектантам, дозволялося існувати поряд з іншими сектантами, всі інші будуть визнані «неправильними», «неавторитетними» і будуть знищені, суспільство перетвориться на концтабір, точнісінько такий, яким був СеРеСеР, що їх переслідував.
    Це буде кінець всьому, справжній кінець Світу. :bad:

Останнє редагування модератором: 14 лют 2010
  16. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Маєте щось проти мусульман?
    Повірте вони виконують біблійний закон (хоча його не читають) у більшій мірі в порівнянні з традиційним християнством, яка наче і читає, але нічого не виконує.

17. Grandfather

де? :preved:

по перше, а навіщо мені тобі вірити? ти теж пророк чи божество? :crazy:

по друге, навіщо мені іудейські закони виконувати, я не абдурахман і навіть не давид,
    а ти - іудей, що іудейські закони вирішив виконувати? :preved:

а це "біблійний закон" наказує порушувати закони твоєї рідної держави чи це з Оклахоми, чи де там штаб-квартира ваша розташована, такі накази йдуть? :sad:

18. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

якби навіть так ви б всерівно не повірили.

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

те що дане було спочатку євреям, тепер дане для всеї населеної землі.

19. Trooper

Не для всего населения Земли, а только для тех, кто не поленился на "зибрання" к свидкам сходить =)
    Это древня вера. Есть такие демоны Ограниченность, Скудоумие, Невежество, а Абдурахман пророк их на земле.

Я бы предложил модераторам вмешаться, так как свидки на этом форуме создают провакационные темы не для того, чтоб вести дискуссию. а исключительно с целью парить всем свое быстрорастворимое мировоззрение. Мнение окружающих их итак не интересует, только флудят. Модераторы, ау!

20. Grandfather

звичайно не повірив би, бо звик перевіряти все, що мені говорять і зважувати чи це має якийсь сенс і якусь подібність до правди чи ні, ...

... а «всерівно» це - росіянізм, який, до речі, пишеться окремо - «всё равно», українською(руською) мовою буде - «однаково»,
    якщо ти навіть грамотно писати не вмієш, то яку довіру до твоїх слів можна мати?
    Може спочатку навчишся доступних людству знань, здобутих за кілька тисячоліть його існування, а вже потім почнеш проповідувати щось, чого навчишся?
    Раджу тобі задуматися над цим. :)

Останнє редагування модератором: 14 лют 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)