Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де є люди - там є гріх. Де б вони не були і ким би вони не були....

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Згадав одну фразу - вчора придумав:
    До Бога не можна привести, Бо Бога можна тільки прийти...

3. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ісус коли був на землі казав що швидше небо і земля зникнуть ніж невиконається хоч одна буква з Закону {Єврейського Закону - Старого Завіту}
    Бог дав НАМ саме НАМ - Біблію, яка була написана не за рік і не за два, а писалась 1600 років, минав час і Бог давав людям якісь нові закони старі втрачали силу, щось доповнювалося, щось залишалося без зміни. Якщо якогось закону не було той не було потреби його виконувати. Об"явлення то є пророча книга яка була дана саме для нашого покоління, щоб знати що буде в часі кінця.

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Правильно сказано - не можна порушувати закон!
    Яке нам до форми ковчегу? може вилучимо, чи боїтеся, що Бог Одкровення покарає Вас?

старі втрачали силу А як же слова - я прийшов не відмінити а доповнити?

5. ABDURAKHMAN

А Церков то є багато, тисячі... Яка з них істинна? Бо істинна церква є лиш одна.
    А те що католики чи православні приватизували термін церква ні про що не свідчить.
    Точно так само як і СЄ приватизували цитату з книги Ісаї
    43:10 "Ви свідки Мої..."

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Зміст ,щоб вони між собою переписувались - див. ПОСЛАННЯ

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Відповідаю прямо, просто і конкретно, бо спроба на прохання Олени видалася невдалою.. Ось я щоденно молюся як до Бога безпосередньо, так і (як кажуть спрощено, тому неточно) до Діви Марії і святих. А точніше було б висловлюватись, що звертаюсь до Діви Марії та святих з проханням донести мої молитви до Бога, так би мовити правлю них за адвокатів. Ще одне уточнення - моляться: а) прохаючи по власних справах; б) прохаючи за ближнього; в) дякуючи за підтримку тощо.

Ісус сказав: "І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її." (Мт 16:18) "Не переможуть" - мається на увазі, що намагатимуться, що ми власне і бачимо. А кожного разу, коли сказати нічого, зіскакувати на звинувачення (до речі у тому, про що говорено-переговорено, всі оцінки, плюси і минуси виставлені) - що це, чи чекаєте, щоби Вам нагадали гріхи СЄ, і понеслась, посварились і забули про що мова?

Останнє редагування: 31 січ 2010
    • Подобається Подобається x 2
  8. ABDURAKHMAN

А вам не цікаво читати про те як виник світ, людина? Це книги, що доносять історію обраного Богом єврейського народу.
    Новий Заповіт відмінив старозавітні ритуали і жертвопринесення, відміна святкування суботи, відміна обрізання, відміна священницького сану. Євреї відкинули Ісуса і втратили свій Богообраний статус.
    Боюсь. Спасіння стало можливив завдяки вірі у викупну жертву Ісуса Христа. Виконувати треба Новий Заповіт але при цьому не відкидати Старий Заповіт.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Мені цікава історія мого народу.
    Я згадував Ісусові слова - я не прийшов заперечити, я прийшов доповнити.

10. аксакал

Уточнюю, не всі відкинули. До того ж Бог суворіше ніж інших картає тих євреїв, що не прийняли Його, за невіру. Це доказує вся історія за 2000 років. Ба більше, з часів найближчих потомків Авраама.

11. ABDURAKHMAN

Ісус відмінив лише деякі закони із Кодексу Законів, девчому доповнив. Але сам Кодекс Він не відміняв. І про це Він нам дає зрозуміти, наголошуючи на важливості Старого Завіту:
    Не думайте, що Я прийшов відмінити Закон або Пророків. Я не прийшов відмінити але сповнити. Запевняю вас: доки будуть існувати небо й земля, жодна йота, жодна риска із Закону не зникне - все збудеться.
    [Матвія 5:17-18]

Біблія не вчить шукати собі адвокатів, молитьсь до кого небудь окрім Бога чи просити в когось заступництва перед Богом, а навіть засуджує такі дії.

Ну те що сили адові її не переможуть можна приписати будь-якій християнській церкві яка за свою історію жорстоко переслідувалась але дожила до наших днів. Це не є ознакою істинності. Оскільки під цю ознаку підпадають сотні церков.

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Це більше ніж просто історія...

12. Даяна

Даяна Well-Known Member

То сповнив (закінчив, виконав) чи ні?
    А що мало збутися? (Євр.9:16) То збулося чи ні?
    Кол. 2:13,14; Еф.2:15; Рим. 6:14, 7:6, 10:4;

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Для кого? Для Вас? Це мене цікавить постільки, поскільки...

14. ABDURAKHMAN

Сповнив.

Але від того Боже слово не стали менш Божими. Ісус лише вімінив церемоніальний Закон. Погодьтесь якщо не читати Старий Заповіт то й розуміння в Новому буде мало. Хоча безперечно Новий Заповіт прийшов на зміну Старого, була укладена нова угода між Богом і людьми через смерть Його Сина Ісуса Христа. Дві заповіді Ісуса обєднали 10 старозавітніх заповідей. Хоча Старий Заповіт втратив свою силу, досліджувати його всерівно треба.

2 Тимофія 3:16-17
    Усе Писання богонатхнене й корисне для навчання, для докору, для виховання в праведності, щоб Божа людина була досконала, на всяке добре діло готова.

• Подобається Подобається x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

У традиційної церкви є те, чого нема в інших, я вже писав - історії з апостольських часів.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а то є дуже важливо, бо Ісус не сказав, що збудую церкву через 1000 років, чи через 1500....

17. Даяна

Даяна Well-Known Member

:good:
    Хто сказав?
    То точно. Не кожен може похвалитися такою довгою історією відступництва, що і стало причиною подальшого розгалудження християнства.

Останнє редагування: 1 лют 2010
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

До речі, Ісус проводив богослужіння?

19. аксакал

Біблія не вчить не шукати. Ставити заборону на заступницьку молитву - то проти Святого Письма!

З точністю до навпаки зрозумили, пане! Повторюю: мається на увазі, що (сили адові) намагатимуться (зруйнувати Церкву) , що ми власне і бачимо. Хоча би по втратах: розкол на конфесії, іноді вдаються атаки з боку релігій, що не визнають Бога у всій повноті Отця, Сина і Святого Духа.

20. Даяна

Даяна Well-Known Member

Прочитала усе Святе Письмо (Старий і Новий Завіт) і не знайшла заступницької молитви до померлих людей. Знайшла лиш, що Ісус є нашим заступником (1Ів.2:1) і ЄДИНИМ посередником між Богом і людьми (1 Тим.2:5)
    То хто ж все-таки сказав?
    Погоджуюсь, бачимо.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)