Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. грішна

грішна Well-Known Member

мій батько -це мій батько!а батько усіх людей-це Єгова!

• Подобається Подобається x 1
  2. Bear

Bear Well-Known Member

Як щодо “И отцем себе не называйте никого на земле, ибо один у вас Отец, Который на Небесах.” ? Ви тільки що назвали своїм батьком когось іншого за Єгову. Чи приймуть Вас, таку грішну до свідків? ;)

3. А ви в курсі, що вони не визнають навіть святих? Навіть таку велику людину, як святого Миколая? У учениці моєї мами мати у СЄ. Вони ставили якусь виставу на свято Миколая. Так от, мати цієї дівчинки категорично відмовилась іти на концерт, де виступала її донька, тільки тому, що вони не визнають святого Миколая. Дико, як на мене.

Про які саме свята ви говорите? Вони, по-моєму, взагалі нічого не святкують.

4. грішна

грішна Well-Known Member

Про які саме свята ви говорите? Вони, по-моєму, взагалі нічого не святкують.[/QUOTE]

http://www.sviato.in.ua/blagovishch'_rel.php почитайте про походження свят!

5. грішна

грішна Well-Known Member

ви не зрозуміли мій батько -це той ,що мене зробив!а батько усіх нас-це Бог:)

6. Bear

Bear Well-Known Member

Ні.. то ви не зрозуміли. Ви звинувачуваєте християн в небуквальному слідуванні словам Біблії. Але, як бачите, й свідки не такі буквоїди). І вони й християни схожі в тім, що вважають, що одним місцям СП треба слідувати буквально, а іншим не так буквально як першим ) Різниця в тім, що тими та другими називаються різні місця для буквального слідування. Спорити хто більш правильно вибирає ті місця можна вічно. Але я про те, що не треба говорити про нехристиянскість християн лише тому, що вони сприймають буквально інші місця СП аніж свідки.

• Подобається Подобається x 2
  7. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

Свідки Єгови- це просто секта, де зомбують людей. Діють на підсвідомість і абсолютно змінюють життя і погляди людини. Це не є нормально і на сильну і розумну особистість вони не здатні вплинути. До них приєднуються лише ті, хто власної думки не має, і хто крім їхніх розцяцькованих книжечок більше жодної мудрої книжки прочитав. Вони осуджують всіх а самі тільки то й роблять, що пророкують знову кінець світу. А це , до речі, лжепророцтво!!!!

8. Bear

Bear Well-Known Member

Ще й немовлят їдять на обід, нє? :)

9. Bear

Bear Well-Known Member

До речі..
    "Бог" то є професія, призвання або поклик душі??? .. чи сутність?
    Відповідьте, будь ласка, Ваш особисто син буде людиною як і Ви? Виходячи з вашого вищеприведеного допису ви сумніваєтесь..

10. Valeo

Valeo Well-Known Member

Перед тим, як писати щось, не вважайте за працю переглянути попередні дописи з форуму, щоб знати хоть що-небудь про тему, яку ви взялися обговорювати. Для любої справи потрібні знання, а не емоції.

11. Valeo

Valeo Well-Known Member

Як на вас, може і дико, але покажіть в Біблії, де сказано про Миколая і про те, що його потрібно визнавати? Або де сказано про Валентина, або якогось Пантелеймона?
    Де написано, що потрібно визнавати святих? Хто такі Святі? Наведіть біблійні вірші, закони.
    Свідки Єгови дотримуються тільки Біблії, а не якихось традицій, які видумали люди для своєї користі. Всім давно відомо, що такі звичаї та різні святкування запозичені від поган, або язичників, які були Божими ворогами, і ті звичаї були прийняті далеко після того, коли закінчилася писатися Біблія.
    Якщо ви хочете щось святкувати, Свідки вам не забороняють, це ваше право.
    Дико те, що люди, не маючи знань з Біблії, беруть собі за правило визначати, що добре, а що погане.
    Ви хоч знаєте, яким має бути релігійне свято, і як в давнину народ Бога їх відзначав?
    Це дійсно було свято, де народ славив Бога. Сьогодні для більшості людей свято – в першу чергу добре собі випити. Я не говорю про всіх, є люди, які можуть щиро святкувати, але погодьтесь, в цьому я правий.
    В Біблії згадується про свято, яке дійсно християни повинні відзначати. Луки 22:19.Це Спомин смерті Ісуса Христа. Ісус наказав відзначати його перед тим, як мав бути розп’ятий. Відзначання цієї події повинно допомогти зрозуміти і усвідомити людині, як багато зробив для людей Ісус для того, щоб викупити все людство від гріха, і подумати над тим, чим може людина віддячити Богу за цю викупну жертву.
    Якби в Біблії були накази святкувати ще і інші свята, то не сумнівайтеся, Свідки їх святкували б.

12. Valeo

Valeo Well-Known Member

По- вашому виходить, що ті п’яничкі мають бути?
    Ви не читали в Біблії про те, що чекає п’яниць? Знаєте, що Біблія засуджує пияцтво.
    В Організації Свідків Єгови немає п’яниць, тому що таких осіб позбавляють спілкування . Прочитайте в 1 Коринтян 5:11-13. Процитую, хто не має Біблії: «А тепер я писав вам не єднатися з тим, хто зветься братом, та є перелюбник, чи користолюбець, чи ідолянин, чи злоріка, чи п'яниця, чи хижак, із такими навіть не їсти! Бо що ж мені судити й чужих? Чи ви не судите своїх? А чужих судить Бог. Тож вилучіть лукавого з-поміж себе самих!
    Це є Біблійна вимога. Якщо особа має таку залежність і не хоче позбуватися, її не може бути в організації.
    То кого ви назвете справжніми християнами? Ті, що вважаються православними, є п’яницями, ходять до церкви, і їх не вилучають? Чи тих, хто дотримується Біблії?

Я ж вам давав посилання на Дії 2 розділ. Там говориться, що в Єрусалимі в той час перебували люди від всякого народу під небом. Тобто мабуть всіх національностей і різних мов. Завдяки Святому духу учні, на кого був вилитий Дух, почали говорити на різних мовах. Деякі з них згадуються. Прочитайте 9, 10 вірші.Не описується конкретно всіх мов, але всі ті народи почули про великі Божі діла їхньою мовою.
    З цього видно, що учні не вчилися мов, але їм була дана здатність ними розмовляти для того, щоб люди змогли почути правду.
    Тому в 1 столітті здатність говорити мовами була поштовхом для міжнародної праці свідчення, яку Ісус доручив своїм послідовникам.
    Сьогодні такого вже не потрібно, бо мета досягнута, і народи зі всього світу можуть почути добру новину на своїй власній мові.

13. Даяна

Даяна Well-Known Member

А як сучасні Свідки Єгови ставляться до численних .... (як би то не образити)....НЕПРАВДИВИХ дат армагеддону, які робила їхня організація?

• Подобається Подобається x 4
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ніяк... продовжують крутити голову, як би й нічого не сталося......

• Подобається Подобається x 6
  15. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Скорочення релігійної активності

Скорочення релігійної активності

Скорочено обсяг навчальної інформації для нових свідків, на 50% (1996р)
    Скорочено норму годин агітаціної роботи для "повночасних піонерів", з 90 годин на місяць до 70 год/міс, (1998р)
    Скорочено норму годин агітаціної роботи для "допоміжних піонерів" з 60 год/міс до 50 год/міс (1998р)
    Скорочено один журнал Пробудись (2005р)
    Скорочено час недільної проповіді, з 45хв до 30хв (2006р)
    Скорочено 12% працівників управління та філіалів релігійної організації (2007р)
    Скорочено тираж однієї Вартової башти, з 20 млн до 8 млн екземплярів (2008р)
    Скорочено одне тижневе зібрання (2009р)

Що далі ..??

Останнє редагування: 19 кві 2009
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

60 год/міс?
    Пупер ніколи не стане свідком!:haha:

• Подобається Подобається x 2
  17. Даяна

Даяна Well-Known Member

А тут є свідки? Хотілось би подискутувати.
    Бажаючі є?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

є, але зараз нема.

19. Даяна

Даяна Well-Known Member

Прочитавши вибірково деякі сторінки, я так зрозумІла (якщо не помиляюсь), що участь у дискусії взяло троє свідків Єгови: Гуцулянка,Сергій-аспірант і Valeo. Вони вже не дописують?

На мою суб'єктивну думку, УСІ християнські церкви у своєму віровченні і практиці відрізняються від апостольської церкви, а найбільше,- традиційні (католицька та православна).

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

чим саме відрізняються?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)