Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марусино

Марусино Well-Known Member

зачем* в их же интересах, чтобы я вступила в секту.

2. Когда они начинают ко мне цепляться на улице, я просто не обращаю внимания и иду дальше. Иногда эти уличные пропагандисты ведут себя нагло.

• Подобається Подобається x 1
  3. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

В мене знайомий з сім"ї свідків, каже там так всьо чотко організовано, шо при бажанні вони можуть захопити світ :) я думаю вони ще себе проявлять :good:

4. Если люди будут настаивать на своих интересах и вере, их нельзя будет одурманить. Практически все религиозные организации пользуются наивностью и доверчивостью людей.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я все в навушниках(лєнь телефон з кишені діставати),то при зустрічі просто показую на навушник..мовляв нічого не чую..:dntknw:

6. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Та нє, каже що у них ВЖЕ достатньо людей на ключових посадах... фактично вони можуть і без ключових посад щось таке втнути, це ж варто сказати цим всім блаженним що "господь сказав робити тото.." і я впевнений що як мінімум четверть з них зробить що завго, а четверть свідків - це дофіга.. ну вони ж там чекають вроді на армагідєц, та? ну а як прийде там комусь в голову його пришвидшити?.. це взагалі небезпечно стількох поциентів в одній організації тримати, ІМХО звичайно

7. И что они РЕАЛЬНО могут сделать?

8. Romko

Та,нічого вони не зроблять....:nea:

9. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

гіпотетично - теракт якийсь можуть, чому б ні? причому не обовязково щоб всі замішані були, просто знайдеться в один прекрасний день в верхах людина яка дуже своєрідно трактує святе письмо.. і виконавців у неї не бракуватиме
    Тут ж не в свідках справа, а в сектанстві, як явищі. Люба секта - це окремий світ, звязки членів з соціумом максимально розірвані, відповідно ставлення до соціуму у них в кращому випадку напліватільське, а зазвичай - відверто негативне(чомусь же вони його покинули). Що можна чекати від численної організованої групи таких людей? Фіг його знає.

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Їм заборонено зброю в руки брати.

11. Romko

Але не заборонено капати на мізки тим,хто може її застосувати...

• Подобається Подобається x 3
  12. Liliyah Romanova

У них то називається "проповідувати". :mocking:

13. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

ото облом, і як я забув.. і шо, ні під яким предлогом? не може бути, навіть буддиські монахи недавно визнали калашникова своїм другом.. ідеальна ж би получалась терористична організація, внідрьонна така

Останнє редагування: 1 бер 2009
  14. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Свідки Єгови вірять що Ісус є Сином Бога, підпорядкованою йому особою.
    Титул господь вживається як до Бога так і до Христа, але в більшості перекладів словом Господь перекладають імя Бога, що вносить плутанину в розуміння текстів.

Свідки Єгови не беруть участі у політичній діяльності. Вони не беруть участі у виборах і самі не балатуються на виборах. В країнах де участь у виборах є обовязковою, вони діють згідно свого сумління. Свідки Єгови можуть працювати на державних посадах, але намагаються вибирати роботу яка не суперечитеме їх сумлінню. Про яке правління чи захоплення влади може бути мова з їх боку. Натомість протестантські і неохаризматичні громади активно беруть участь в політиці - мер Києва досить яскравий приклад.
    Щодо Армагедону то яв же писав що це війна Бога та його аенолів. Люди не братимуть в ній участі. Свідки Єгови діють згідно вихованого на основі біблійних норм сумління. не слід думати що вони мають вказівки як діяти в кожній ситуації. швидше вони вірять що в біблії викладені основні принципи як діяти, справа людського сумління як ці принципи застосовуватию Тому твердження що свідки Єгови можуть вчинити теракт чи щось подібне не відповідає дійсності.
    Щодо звязків свідків із навколишнім світом тоз цим у них все гаразд. Свідки Єгови намагаються звести до мінімуму негативний вплив сучасного світу на себе, вони не беруть участі у деяких святах та звичаях але це не робить їх відірваними від суспільства. багато свідків працюють найрізноманітніших роботах, вони не є байдужими до мисцецтва. науки- їх журнали переконливо про це свідчать.
    Думаю деякі монастирі більш відрвані від суспільства.
    У свідків Єгови існує школа теократичного служіння на якій. бажаючих вчать ораторському мисцецтву, проповіді тошо. В посібнику для ШТС досить часто акцентується увага на тактовності проповіді, інша річ що недосвідчені свідки іноді поводять себе не відповідно.

Так свідки Єгови не братимуть зброї ні заяких умов.

Проповідь від дому до дому багтьох дратує. Цікаво чому? Згідно Конституції кожен має право висловлювати свою думку.

Останнє редагування модератором: 2 бер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  15. Liliyah Romanova

Бо ви порушуєте приватність. Це єдина причина роздратування.
    Тут до мене приходили й стукали в двері представники різних релігій, усіх однаково трактую. Я не маю часу на дурниці, а свій вибір вже зробила.
    Так само я не люблю, коли мені пхають рекламу під двері й коли телефонують, аби щось продати. :wacko:

• Подобається Подобається x 4
  16. Сергій аспірант

Я порушив вашу приватність даруйте але чим?
    Кожен має право на поширення своїх поглядів, ваше право слухати чи ні і ні хто вас його не позбавляє.

17. Liliyah Romanova

Так і роблю. Але те, що приходять і дзвонять все одно дратує.

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Сергію, а Ви уявляєте собі, що буде, коли представники інших релігій, обрядів та вірувань почнуть масово ходити по хатах. Кожен день до Вашого дому буде приходити кілька сотень людей і кожен із своєю версією істинної віри. Цікаво було б подивитись на Ваш вираз обличчя тоді. Хіба це буде мудро? Якщо брати приклад з СЄ, то вони ніби то теж мають на це право? Кожен має право вірити в того, до кого йому лежить душа, а там Бог розсудить хто правий, хто ні.
    Цікава у Вас позиція. А що, коли на очах свідка Єгови будуть катувати і гвалтувати його дружину, він теж не братиме зброї в руки? Якщо ні, то де його прояв любові та готовність на самопожертву заради ближнього свого?:)

• Подобається Подобається x 3
  19. Сергій аспірант

Щодо проповіді від дому до дому то деякі прелати католицько церкви не прти булиб ввести такий звичай.
    Свідки Єгови своєю проповіддю наслідують приклад перших християн. Думаю в ті часи проповідь християн теж не всім подобалась:):)

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ви не відповіли на моє питання. Мудро, чи не мудро всім віруючим всіх релігій, обрядів та вірувань ходити по хатах і проповідувати?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)