Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ліля Романова якраз вміє. Може, не завжди, але часто. Так що не треба.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Молодеееееець!!!

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

и хохлом ...

4. Фесько

Фесько Well-Known Member

Якщо так порівнювати, то що завгодно є свідком...

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

було... було...
    Половина була свідками...половина сиділа за тими свідченнями...

А якщо по правді...
    Яка різниця між фанатиком і віруючим?
    Один вірить не замислюючись, інший приходить до віри через роздуми.
    Я вірю в Єдину, Соборну, Апостольську Церкву. Я є Християнин а не православний, католик чи СЄ. І тому я не рахую за гріх зайти в костьол, церкву чи дім молитви. Там завжди знаходяться мої брати і сестри, християни. А шляхи до Бога є різні. Хоч для моєї душі ближче УГКЦ.

6. Фесько

Фесько Well-Known Member

Ви про що?

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

А при чому тут хохли, хіба ми говоримо про кацапів? Тут мова йде про Свідків Єгови. Я побачив багато спільного в них з москалями, про що і написав. але це моя особиста думка, а ви зразу вдаєтесь до національно-образливих назв. Москаль - це не національність. а стан душі, як дехто пише, Так само і Свідки Єгови - це не християни і ніякого відношення до християнства вони не мають, бо не визнають Ісуса Христа, як Божу Особу - Бога. Люди придумали собі те, що їм вигідно, а Ісус Христос в них просто син божий, такий собі чоловік-екстрасенс, який володів надприродними здібностями. Тому перш ніж когось ображати, дайте оцінку собі...

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я думаю, ви мали на увазі комуністів. Тут вже хтось подібну теорію висловлював. Якщо не тут, то на гілці про свідків.

9. Фесько

Фесько Well-Known Member

Дехто не знає, що москаль - це і є національність, але минула, вже неіснуюча тепер. Знаєте таке російське слово "московит" ? Так от українською і буде "москаль".

10. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Маю хорошу подругу Свідка Єгови і хочу взяти її дружкою, але не знаю як на це СЄ дивляться. Хочу брати шлюб в церкві і там, думаю, виникне проблема. Хоча у знайомих дружбою був мусульманин і в церкві постояв. Тому не знаю чи варто навіть запитувати її про таке?:dntknw:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

церква не проти, а от наглядач від СЄ... можуть бути проблеми.

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Спросити цілком можливо, бо серед СЄ достатньо адекватних людей, що поважають інших, щоби було за що їх поважати. Ось наприклад - майже ціле закарпатське село Корольове: http://zakarpattya.net.ua/news/32067.html

13. studentessa

studentessa Member

На мою думку найкраще запитати саму подругу, а не на форумі. Ніхто не забороняє Свідкам гуляти на весіллі, хоча напевне ви маєте рацію, в церкву ваша подруга навряд чи піде.

14. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Спитала спочатку на форумі бо думала, що таким питанням можу поставити подругу в незручне становище. Але вже все вирішилось, вчора ми з нею цілком нормально поговорили на цю тему і вона погодилась, правда буде 2-ою дружкою, так як на першу в церкві покладаються деякі обов'язки. Я така задоволена:). Дуже хотіла щоб саме вона була в мене дружкою і дуже сумнівалася, що погодится:yahoo::yahoo::yahoo:

15. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Шановні члени форуму
    Перегляд ваших повідомлень виявляє одну річ, а самебільшість людей дуже мало знає про свідків Єгови і не бажає знати більше, часто керуються дуже поверховими знаннями їх релігії та своєї власної. Натомість активно засвоюють сенсаційні чутки
    які поширюються агенством ОБС та іншими засобами масової дезінформаціі.Нажаль дуже мало журналістів можуть фахово висвітлювати релігійні проблеми.
    Щодо свідків Єгови незаперечним є їх внесок в утвердженння свободи слова та совість в багатьох країнах і в Україні також.

16. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Детальніше будь ласка...

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ага...мало...
    ще би...
    Спробуй зачепи,затуркають голову загальними фразами...ні про що
    А,головне - для чого?
    Священники хоч вчаться...а..то...:sorry:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви про Трійцю? Так то ж не чутки....

19. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Свідки Єгови неодноразово вигравали справи в Страсбургському суді з прав людини. Становище свідків Єгови та інших релігійних меншин показує рівень розвитку свободи слова та совісті в країні.

20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ага, то якби не свідки - в нас би не було інших релігійних меншин? не було б свободи слова?о_Оо_Оо_О
    Цікаво, чого ж тоді в конституції пише про свободу віросповідання - це теж заслуга свідків???

П.С.Я випала в осад...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)