Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

1. Не брехня. Я провів (мимоволі) тиждень в містечку, де їх було 80%. Знаю конкретну старенбку українку, яка мало не стала жертвою їхньої афери.

2. Собак спускають американські бабуськи на мужиків, які пруться до хати зі своєю макулатурою і не розуміють, коли їм господиня по-людськи каже "I am not going to change my mind".

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а я кажу, що брехня....
    і жодного такого випадку немає....

1. чутки розповсюджують і через інтернет, і терез бібісі (баба бабі сказала), і тд....
    хоча би один конкретний приклад: видурили хату, суд, потерпілі і тд... (немає)...
    2. тобто мужики, порушуючи американське законодавство “лізуть до хати” та на них спускають собак “немічні бабусі”?... [​IMG]
    простіше повірити у перший пункт.... [​IMG]

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та й плітОк у селі немало.

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ану, де Deus_igrok? Сказав би вам, якою ви тут роботою займаєтеся. :D:D:D

5. duncan

так, так.... такого не буває.... [​IMG]

і анекдотів сторіччями про попів українці не складали.... [​IMG]

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Та Вам же Boris_Kiev каже, що особисто знає людину котра ледь не постраждала. Чи "ледь не" не рахується?
    О! Тоді я розумію, як воно все так виходить! Всі невдалі спроби - то брехня і чутки, ну а вдалі - на те вони і вдалі, щоб про них не знали. А якщо десь сусіди чи дальші родичі щось запідозрили - то теж брехня і чутки...

Додано через 1 хвилину
    Пупере, анекдоти - це те ж саме бі-бі-сі, нє?

Додано через 4 хвилини
    Уявляєте, кожного літа по три місяці живу - і не знаю. А ще дуже голосно регочу, коли чую, що "знають" про мене наші сусіди.

От так і виходить, Пупере, що коли стосується свідків, то і особисте знайомство з жертвою - брехня і чутки, а от коли священика, то правдиве бі-бі-сі подається за доконаний факт

• Подобається Подобається x 3
  7. duncan

Boris_Kiev каже.... [​IMG]
    без коментарів....
    бібісі — це те, що забудуть за пів року....
    анекдоти — пам’ятатимуть десятиріччями, якщо не сторіччями....
    між іншим, маю збірку українських народних анекдотів, приказок, дотепів...
    [​IMG] порівняли священика зі свідком....

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

дійсно.

9. duncan

так і я про це....
    байки “продають квартини старенькі” я чув давно....
    вже навіть не смішно....

щодо п’яних свідків ,які по барам буянять ще не чутно...
    коли нарешті щось нове придумає ... ... ?[​IMG]

10. Boris_Kiev

1. Бабуся, про яку я писав, живе в штаті Нью Йорк. Нині вже - слава Богу - в православному притулку. Історію в деталях чув від неї особисто. Подібні історії чув особисто від земляків з-за кордону різного віросповідання.

2. Те, що свідки в масі не п"ють - підтверджую. Хоча під час музичного збіговиська я схарчив горілку з перцем молодому афроамериканцю Дереку. Запитавши дозволу в господині - білоруски.

11. duncan

1. я припускаю таку ситуацію:
    “немічній” “бабусі” свідки довго допомагали...
    вона до них ходила...
    потім їй запропонували жити у свідків (є таке місце, де тебе забезпечують свідки повністю, а ти працюєш у керівному центрі.... наприклад, перебираєш пошту, розвозиш літературу тощо)....
    вона погодилася, а прийшли “добрі самаряни” з православного притулку і почали накручувати, як це буває повсюди....
    що, мовляв, хату в тебе видурюють тощо....

судячи з вашого допису, я бачу, що “православні самаряни” перемогли...

2. читайте уважно, пан борис_київ, дописи, як мої, так мелоуна, так зеніта, так і кума, в який написано чорним по білому, що свідки алкоголь вживають... але вживають в міру...

12. Boris_Kiev

Жила собі православна бабуся (колишня киянка). Мала будиночок та клаптик землі. Чоловік помер, дітей не було.
    І почали з нею інтенсивно "дружитися" свідки. Умовили продати хатинку, вкласти гроші у "надійний банк", а поки що пожити в них.
    Спочатку були дуже люб"язними, агітували мало. Потім виявилося, що банк - шахрайський (самі ж ті свідки в той же час СВОЇ кошти вклали до зовсім іншого банку).

І почався пресинг тієї бабулі щодо зміни віри та продажу клаптику землі (типу "за їхній пансіон").

Бабуся (яка, до речі, ледве розуміла англійську) покликала на допомогу колишню Львів"янку, номінально - греко-католичку, вчительку музики), яка забрала її з того кубла і згодом підшукала їх пристойний притулок (російсько-православний. Тобто зовсім не тягла ковдру на себе).
    Вона ж через свого адвоката з"ясувала, що той шахрайський банк мав тісні зв"язки зі свідками та іншими сектами саме в плані подібних гендлів.

Бабуся - наша далека родичка. Моя мама в час її рятування якраз була в Штатах і морально допомагала пані-скрипальці визволяти бабцю.

Ну що я можу вдіяти, коли американські грако-католики мені дуже сподобалися, а свідки - дістали майже до печінки !

• Подобається Подобається x 2
  13. duncan

пан борис, ви взагалі про свідків говорите?!!!!

14. Boris_Kiev

Мені достатньо тих, які до мене чіплялися. Американці різного походження, поляки, українці. Будь-який агітатор, який лізе, вміє тільки говорити, але не слухати, викликає в мене реакцію відторгнення. А інших я не зустрічав :)
    Це - їхня коронна "фразочка" "Тільки ми пізнали істину, а ви всі помрете в Армагедоні". Чув англійською, польською, російською, українською. І про 144 тисячі. І про те, що "ваша віра - поганська"

Ну пізнали - то ваша особиста справа, я тут причому ?

15. duncan

це як “граблі у програмістів”.... [​IMG]
    це питання у цій гілці вже задавалося....
    і відповідь була....

не подобається — кажете “дякую” і спокійно йдете далі...

про “немічну бабцю” — старе...
    надто схоже й на всі решта історій, які я чув.... [​IMG]

16. Boris_Kiev

Шановний Пупере, я просто by the way зробив коротеньку експозицію. Власне, більше мені нема чого написати до цієї гілки. Нехай собі існують, тільки мене не чіпають. І не заважають паркуватися під час зборів на стадіоні в Києві.

17. duncan

ок...
    збережемо статус кво.... [​IMG]

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

це лише зайвий раз свідчить про закономірність і відпрацьованість схеми. Але, як я вже казала, в невдалих випадках говорите про те, що, мовляв, допомагали, а все решта - наклепи (як у цій історії), ну а про вдалі ми просто не чуємо - на те вони і вдалі...

19. Forpost

Forpost Стоїк

А з теми то соскользнули

Додано через 3 хвилини
    Куме, а чого би таки лояльність .Я бачу в історії чистий маразм і наклеп .Якісь американські банки, напівбожевільна скрипачка зі Львова,детектив прямо

20. duncan

ви можете вірити у що завгодно....
    ще доктор геббельс казав про найнеймовірнішу брехню, в яку люди скоріше повірять, а ніж в правду... [​IMG]
    традиційна секта мабуть виховує в вас таку ментальність...

Додано через 1 хвилину
    куме, я дав відповідь...
    скільки я маю повторити одне і те саме?... [​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)