Які саме ви маєте на увазі ---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- А хіба щось з цього свідки Єгови заперечують? ---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- богами названо не лише ісуса, а й ангелів. суддів Ізраїля і навіть сатану ---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ---------- Климент Александрийский: Назовем ли мы этих духов божествами или ангелами, разница не велика («Строматы», кн. 6, 31:4). Воинства ангелов и богов благоговейно повинуются ему, Отчему Логосу, воспринявшему на себя все домостроительство спасения через того, кто все подчинил ему («Строматы», книга 7, 5:6). Но даже те, которые учатся у самого божественного учителя, с трудом достигают представлений о нем, благодаря благодати, которая дана им в добавление к их стремлению знать; они волю познают через волю, а Святой дух силою Святого духа, "ибо Дух исследует глубины Божие, и душевным людям недоступно то, что дано духовным" («Строматы», кн. 7, 166:3).
Заперечуєте написання слова Бог з великої літери. Сергію, не прикидуйтеся шлангом, ви ж прекрасно розумієте, що вкладене поняття в Вікіпедії (як загально- християнське) і те що вклали ви в сказане (як сторонник СЄ), то є різні речі, і навіть виразили ту різницю великими і маленькими буквами.
А християни 1 ст з якої букви його писали це слово? ---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ---------- Вальденсів, соціан, чеських братів вважають християнськими течіями чи не так? Апостоли і апологети були субординаціоналістами і їх погляди були зовсм не подібними на нікейський символ віри. але ж ви вважаєте їх християнами. ---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ---------- Також сьогодні існє багато унітарних течій, як визнаються християнськими. але чомусь критикують свідків Єгови? Може поясните подвійність стандартів і оцінок?
Сергію, ну ж тема Свідків не вперше тут піднімається... не було великих букв, велика буква і її значення є в нашій українській мові.
Добре хоч це знаєте Стосовно унитарних течій які вважають християнськими ви можете відповісти. І хотів би оотримати відповідь на наступні питання - ---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ---------- Чи Ви вважжаєте небезпечною літертуру свідків Єгови? Чи знаходили в ній заклики до етнічної чи реліігйної ворожнечі? чи випереконані що ваші реліійні погляди є правильними а свідки Єгови помиляються? Додам ще одне - що таке екстремізм?
Пояснюю з своєї особистої точки зору, чому я встряваю в дискусію з СЄ: томущо ніхто з інших течій, ні напрямків, ні релігій, ні вір, ні вірувань не пхаються до моїх релігійних поглядів. Я ж не прихожу на зібрання і не переконую, що стовп не стовп. Чого ж мене переконують, що хрест не хрест? А раз СЄ самі стукають в двері, то вже вибачайте - я маю право і сказати щось у відповідь, нє?
очевидно коли ххристияни переконували язичників у хибності їх поглдів вони реагували так само. Свіди Єгови не приходять і не проповідують до храмів інщих релігій - це моглоб виглядати як спроба зриву богослужіння. ---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ---------- Все ж хочу почути відповідь на питання які я задав. Врешті ніколи не чув. що б темою проповіді свідків було На ому стратили Ісуса-)))
1.Деяку - ТАК 2. До ворожнечі - ні, бо далеко не усе читала. Але образи інших релігій, особливо християн ... присутні. 3. Так переконана. 4. Погуглити лінь? ---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ---------- А... ну перепрошую, то певне інші люди мені про стовп розповідали
Наприклад? Наприклад? Мене дивує колм історичні факти і їх наведеня вважають образливим? Підручнник з Історії для 7 класу вас не ображає? ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ---------- Тобто ви вважаєте що єдиною правдивою церквою є католицька? ---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ---------- ППригадайте з чого почалась ваша розмова із свідками Єгови? ---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ---------- Погуглити не лінь, але мене цікавитт ВАШЕ розуміння. ---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ---------- Отже усі інші помиляються поінстю або частоково. Ви висловили що ваші погляди є правильними і в в цьому переконані публічно на форумі? Я нічого не наплутав?
Ви в 7-му класі почали курити за школою? Чи в 5-му? А,взагалі логіку увімкнути пробували? Слово про хрест - глупота тим, що погибають, а для нас, що спасаємося, сила Божа (1 Кр. 1:18). Є такі, що уникають переслідування за хрест Христа, а я хвалюся хрестом Господа нашого Ісуса Христа (Гл. 6:12-14). Як Мойсей підняв мідяного змія в пустині для спасіння (Чис. 21:9), так Син чоловічий піднесений над світом, щоб ті, хто вірує у нього, жили життям вічним (Ів. 3:14). Відлучені від Церкви поводяться, як вороги хреста Христового (Фп. 3:18).
1. Заклик дозволяти дитині вмерти від непериливаня крові. До речі, чому питання прийняття віри і хрищення має відбуватися в зрілому віці, так ви кажете? Кров, то є питання вашого вірування. Не вступивша до СЄ дитина, має дотримуватися каконів організації, членом якої вона ще не є? 2. Історичні факти? Блудниця - символ християнських церков (на малюнку ні одного інакшого храму, лиш християнські) ... де кажете історичний факт? Власне в тому і справа, "благою вістю" легко зачепити... а якщо вникнути... ---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ---------- Вас то смущає? Рівно як і ви вважаєте свій погляд вірним, нє?
В тексті вказано що це стасується інших реліігй в тому числі і християнських. ---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ---------- Цитата? Де місттяться такі заклики? ---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ---------- Я спитав та к чи ні. ---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ---------- Заклики є до пошуку альтернативних методів лікування
1. Ну от в тому числі і... і мене ображаєте, і мою віру. 2. Заклики до альтернативних пошуків... Умгу, до вашого відома, любий не СЄ шукаттиме в першу чергу альтернативний вихід, але в критичній ситуації використає вливання, а не залишить помирати... 3. Так і я вам вже раз про це сказала, так я вважаю свої переконання правильними. На те вони і мої.
продвження не буде, бо Сергій прикинувся шлангом. І нема чого страшити науковими дослідженнями, бо відчувається, що ви хочете надати своїм тезам поважного шарму, а поза тим нічого серйозного.
Вас ображає що хтось має інші релігійні погляди Альтернативні методи розроблялись саме для критичних ситуацій. ---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ---------- Іви вважаєте єдино правильними погляди конфесії до якої наежалежите ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ---------- Давате не будеемо вигадувати міфи - альтенативні методи є доступними в більшості випадків ---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ---------- І свідки Єгви роюлять усе можливе. щоб ці методи були доступні.
Сергію, ваші погляди мене не торкаються доти, доки там нема особистих образ мене. Будь я і десять раз блудниця,навіть це не дає вам право мене так називати. Для СЄ?
Порівняйте з описом блужниці факти співпадають? ---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- А хто ВАС особистоо так називає?