Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Ну прям таки "ни-че-го"!!

От вам Мих кількома дописами вище наводив слова, де Ісус говорить, що Він з Отцем є одне і що хто бачив Його(Ісуса), той бачив Отця.
    Хіба тут нічого нема про єдність між Отцем і Сином?

2. Forpost

Forpost Стоїк

а ви йому суєте то писання святих то рукоположення то трійцю

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это троица? работаю я на своего папу, допустим он директор я главный менеджер приходят люди ко мне и говорят , хотим видеть директора есть к нему вопросы и я им отвечаю словами Исуса- ребята в моей компетенции решить ваши вопросы, директор для того меня и поставил я уполномочен выступать от его имени .. и че? мы теперь двоедины? двоица ? думаю нет ....

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ----------

Рома .... каким раком/боком информация о том что дух учит как отвечать в синагоге и еже касается того что он учит Миха как ему понимать писание ? 0_0

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите Арт... я розвіяв у вас думку, що Святий Дух взагалі "нє учіт". І це вже плюс, тепер я знайду вам цитату, де Святий Дух вчить не лише що говорити в синагогах і ви будете просвітлені істиною, нє?

---------- Додано в 15:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Думаю, що ви злорадсвуєте. Левко показав вам, що Отець і Син - Божество. А це вже Бог не один, про що ви гововорили. Апостоли теж не знали відразу про Святого Духа. Вони і знання Вчителя не дуже сприймали, бо очі у них відкрилися саме після зіслання Святого Духа.

5. artobstrel

нет конечно ...

нет, не развеял, "не учит" это отрицательная форма глагола НАСТОЩЕГО времени ))))

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

нет, он показал что тождественность Исуса и Бога в вопросах обращения к ним ... нигде того что они ОДНО божество - я не увидел, для наглядности привел пример с фирмой ...
    та ладно, а Талмуд уже не учит про Святого Духа ????
    как так то? правоверные юдеи и не знали ???? странно ...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви праві. Просвітлюються ті, кому це дано, а у нас виходить гвалтування істиною.:mocking:

7. artobstrel

ага) давай христианские закидоны, "раз ты не видишь того чего нет, то ты тупой и тебе дух не светит" .... слышали ужо ...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зовсім не так. При чім тут "тупой"? Хіба мало є професорів-атеїстів? Просто людина не готова сприймати інформацію. Таке буває і нічого в тому нема дивного.

9. artobstrel

Рома - то не информация, то мнение, вИдение, ощущение .... ты ж не сприймаеш мнение свидетелей? вот и они думают что ты не можешь принять информацию ...

10. Levko

Levko Well-Known Member

Думаю, так...
    Ви єдині зі своїм батьком в тому, щоб приносити прибуток на фірмі, та ще й є його сином. Хіба ні?

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

Так і в Писанні ніде ви не побачити, що Вони одне Божество. Сказано, що вони єдині, Отець, Син і Дух Святий.

11. artobstrel

разумеется, и мы две разные личности, и наше единство не более чем метафора ...
    о, это уже другое дело, то есть мы принимаем что Бог не один ????

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

на то є логічна причина. їхні думки і бачення в комплексі мають зовсім малу історію, мало того, ті положення, які вони продукують, носять еволюційний характер і часто-густо міняються на протилежне. Тому я довіряю вченню, яке витримало 2000 років, а не народилося 100 років тому у якогось чувака.

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

то вчення.

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

Юдеї не зразу знали Боже Імя і шо? Бог себе розкриває не зразу. Що тут такого?

13. artobstrel

Исус когда проповедовал его мыли имели еще меньшую историю, не верить ему теперь (вернее тогда) ?
    то шо он не операционная система Бог 2.0, если ты поддерживаешь постепенность раскрытия то почему бы Свидетелям не быть очередным витком раскрытия, которое обращает внимание на суть религии а не на каменные дома с крестами и попами на джипах ??? в теории разумеется ... ведь то что нес Исус диаметрально противоположено тому что нес Яхве ...

14. Hase

Hase зайчик

цитату в студію, де всі три разом із словом єдині

Питання до Левка

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

вчення витримало напевне БАГАТО тис. років, а може і більше, пане Миху. Язичники, були за кожного часу:
    У старому Вавилоні ця єрунда була повязана з Німродом. У Єгипті трійця божків Ортес, Ісіс, Горус.

15. Levko

Levko Well-Known Member

Ваше єдинство з вашим земним батьком не може бути абсолютним, але воно все таки є.
    Бог Отець і Бог Син є абсолютами, відповідно і єдинство Їхнє абсолютне.:)
    є Бог Отець, Бог Син і Бог Дух Святий.
    Вони діють в такій абсолютній гармонії між Собою, що в Писанні про Них часто говориться як про Одного Бога:
    Еф.4:5
    Один Господь, одна віра, одне хрищення,

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

Ви жартуєте? Яку цитату?о_О
    Мені тоді прийдеться пів Нового Заповіту вам тут привести...

16. Hase

Hase зайчик

Пане, дайте ЦИТАТУ, де батько, син і святий дух називаються єдині, оскільки я знаю ЛИШЕ один випадок, де Батько, син і дух вживаються в одному реченні, але ніяких ЄДИНИХ НЕ БУЛО.

• Подобається Подобається x 2
  17. Levko

Levko Well-Known Member

Напевне десь не там читаєте...;)

18. artobstrel

наше единство субъективное и лишь с одной проекции, а именно на посетителей ...

слово Божие надо понимать напрямую, потому как кто может оспорить слово Его ??? сказано - Один, значит один, по-моему так ...

19. Levko

Levko Well-Known Member

Ну так, сказано - скеля, значить скеля...:mocking:

20. artobstrel

а меня радует что вы сами смеетесь над своей Библией ))))

а де твій аватар? :)