Москалі та їх яничар Васько перевели тему про варварів на сексуальні збочення. То може варто підняти тему про людожерство предків "русскіх" - їх слов'яни називали "самоїдами"?
я не видел этого вопроса. пардон какие националисты? я дословно написал следующее: на Ромкино "Упа в нас герои" - все, разве тут написано Гитлер герой для националистов ??? это ответ Ромко основанный на имевшей ранее беседе с ним где он признавал заслуги Адика - "бо тот нішив конмуняк" ---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ---------- и лучше начать с геноцида мамонтов и поедания детей ...
Не треба узагальнювати. Гомосексуалізмом тут страждає тільки артобстрєл. Я чомусь думаю, що більшість інших росіян тут усе ж гетеросексуали. І проблема зовсім не в тому, і не в історії самоїдів. Зараз все зав'язано на трендінні Януковича про ЄС, яке чомусь страшенно налякало Путіна, а за ним і все кодло російських нациків. Тому вони стали набагато більш активні й агресивні останнім часом.
Принаймі,грудью встаєте на захист педерастичного творива педераста Бланка і його педерастичної ідеології.
да ну? покажете где? просто не первый раз слышу - хочу посмотреть ... почему у него идеология педерастическая? вот в католической церкви таки да, сами признаются, есть мол лобби пидерастов-педофилов а комуняки особо не замечены ...
Ви вже сплакались за тим,хто нищив потомків упівців? Це ж Ваш герой,Василю. Гідний потомок отої мразі - Ваших ідолів.
О! Це вже набагато краще. З часом Ви навчитесь відділяти себе від народу України і почнете говрити виключно за себе, а не приватизовувати думку і волю всіх українців, в славних традиціях дітовбивць-оунівців. Та завжди. Котрі саме, про мерзоту, що нищила дітей? Чи мерзоту, що цілувала сраку Адіку?
а мій - мій, Василя - Василя і т.д. почему то вы на наших гадости говорите постоянно, и большей частью за это получаете гадости в адрес своих ...
Нищила дітей саме комуняцька мерзота. Та,що вилизувала дупу Йосьці. Мразь проклята. Знов брехлива совіцька пропаганда. Хто б їй вірив.
Ну як фальшивка? Нам в школі вдовблювали щодня в голову, як Петро 1 рубав вікно в Європу... в Євросоюз рвався...
вы это сами себе придумали ... в случае победы ваших - вы или мучились бы за Уралом или вообще не мучились, поляки и те не пускали украинцев в город, а немцы славян не считали за людей - чего не скрывали ... есть много поводов ненавидеть сегодняшний порядок, но винить в этом победителей - глупо ...
Ничего подобного, Петр использовал европейцев чтобы ускорить промышленное развитие России, а в евросоюз звали Россию, я имею ввиду союз Дании, Польши, Саксонии и России против Швеции. А насчет фальшивки, в 1807 году Суздальский полк находился на Кавказе, а не в Ковно, полковником был Пятериков. Этот приказ - прикол полкового юмориста