Стоп Табачник!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 15 бер 2010.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я это и имел в виду. Знаете - на мой взгляд ПР очень способные ученики. Они не только переняли лучшие методы оранжевых и красно-белых - но и творчески их усовершенствовали. В правительстве создана группа "разменных" фигур - которых при случае и отдать - не жалко...
    И еще раз пошли стрельцы с тучами беглых холопов в Кремль, прибив на копье челобитную о выдаче на суди расправу всех бояр поголовно. Софья вышла на Красное крыльцо, белая от гнева: "Лгут на нас, и в мыслях того ополчения не было, крест на том целую, - закричала она, рвя с себя сверкающий алмазный наперсный крест, - то лжет на нас Матвейка-царевич". И с крыльца выкинули на стрелецкие копья всего лишь одного, захудалого татарского царевича Матвейку: подавитесь!
    Матвейку разорвали на мелкие клочья, - насытили ярость, и опять
    стрельцы ушли ни с чем...

А.Толстой

• Подобається Подобається x 8
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

І це найкращі представники (уми) України, які будуть керувати (може) 5 років :)))
    :good:

• Подобається Подобається x 1
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

:)
    Я теж це мав на увазі ще у цьому дописі #346

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Наче тут вже Ома писала? Доповню
    Зокрема, за словами міністра, знання абітурієнта оцінюватимуться за трьома складовими: результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), середнім балом шкільного атестата, перерахованим за 200-бальною шкалою, і оцінкою вишу, яка може виставлятися, наприклад, за наслідками співбесіди або тестування абітурієнта на професійну придатність. Минулого року знання абітурієнтів оцінювалися за наслідками ЗНО.
    При цьому Д.ТАБАЧНИК визнав, що всі ці плани неможливо реалізувати поточного навчального року через брак часу, і запропонував ректорам під час майбутньої вступної кампанії обмежитися "незначною модернізацією".
    "У 2010 році враховуватиметься середній бал атестата абітурієнта, обмежено кількість вузів і спеціальностей, куди одночасно можна буде подати документи: не більше п`яти вузів і не більше трьох спеціальностей (існуючі правила не встановлюють жодних обмежень – УНІАН). Крім того, тести буде перекладено мовами нацменшин: кримськотатарською, молдавською, польською, угорською, російською і румунською", – заявив Д.ТАБАЧНИК.

От гад, таку ТИТУЛЬНУ націю нацменами обізвав. Нізачьот міністру.:)

• Подобається Подобається x 4
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви мені скажіть конкретно,що Ви вважаєте брехнею?

5. Romualdo

Romualdo миється в бані

А ось це дуже правильно. Бо люди, що минулого року поступали, казали, що найважче це вистояти кілометрові черги!

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вони одарюють всіх хто був проти Юлі.Он мордоворота Бродського також посадою нагородили.

• Подобається Подобається x 2
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я це і мав на увазі :)

8. RJK

RJK Well-Known Member

Вот ваше утверждение:

Всё это утверждение, от первого до последнего слова - брехня.

- брехня, этим не занимаюсь, однако достаточно часто сталкиваюсь с такими экземплярами, примерно половина таких экземпляров - щири украинские дивчатка та парубки с запада, и еще примерно половина таких же русскоговорящих хлопцев и мадам с востока.

- брехня, во-первых, не приношу, во вторых, я украинец, также как мои родители и прародители, в третьих, у вас всё точно так же обстоит, не надо выделываться.

- брехня, я встречал вас и таких, точно в таких же пропорциях как есть завистники и мерзотники в Одессе, точно в таких пропорциях они есть и во Львове и в любом произвольно выбранном городе, за исключением специализированных мест.

- брехня, по вышеописанным пунктам.

Можете дальше продолжать свои мантры, опять напоминаю анекдот:

От количества спетых мантр портки суше не станут.

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так, але ці недоробки видно лише з часом, Міністерство все це занотувало і Вакарчук їх би виправив. А тепер Табачнику не дають всю систему зламати, він повинен хоч це зробити, аби зберегти свій імідж реформатора-самоучки.:)

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Від того що Ви будете постійно кричати халва,в роті солодко не буде.Так само від того що Ви верещите називаючи мене брехачем я ним не стану.Я говорю те що є.Почитайте російську літературу,почитайте українську літературу,бажано класику.Порівняйте вбивство українцем Тарасом Бульбою, і вбивство росіянином бабки ростовщиці по Достоєвському.Українці якщо і вбивали То ворогів,а росіяни своїх і за гроші,за владу,підсідали один одного,травили один одного.Візьміть чеченську війну.Російських солдатів вбивають російською зброєю,яку їм продають російські високопосадовці.Я не схильний до узагальнень, але вважаю,що інколи буває у нації національна ментальність.Так от про окремі види ментальності російської нації я вів мову.І я кщо Ви цього не робите,як Ви наголошуєте,я вам ще раз повторюю я не тільки Вас особисто мав на увазі,я мав на увазі тих,хто залишає батьківщину і іде до сусідів щоб вчити їх як вони мають жити,якою мовою вони повинні говорити,що вони мають робити,яких героїв вони мають поважати.Ще раз кажу не вчіть нас жити,ми самі з вусами.

11. dArt

dArt Well-Known Member

Открою вам страшную тайну :) Тарас Бульба и Родион Раскольников -исключительно литературные персонажи.
    Если уж копать по литературе, то давайте Гонту вспомним. Детей своих зарезал тоже потому , что враги были? Опс, нет, веры они были не той, католики понимаешь ли. А Кривонос вообще красавец, на одной ветке вешал поляка, еврея, униата (то бишь галичанина, брата-украинца) и собаку.

Так, что не обобщайте, любезный, мерзавцы и подонки есть в любой нации, национальности или народности. Просто где то о них говорят в открытую, а где то сплошные "герои."

12. RJK

RJK Well-Known Member

БРЕХНЯ. Вам прямая дорога в архив уголовных дел.

И еще раз, всё то что вы написали - БРЕХНЯ.

И даже в подписи брехня ("Банк "Аваль"-найгірший в Україні")

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

---------- Додано в 08:08 ---------- Попередній допис був написаний в 08:04 ----------

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Кайдаши наверное из России эмигрировали... :)))
    smeet, вы только две книги в жизни читали? ;)

Фрося Бурлакова по-украински... :))) В 17 лет вам всё было диким, ну а сейчас-то как, реальность отторжения не вызывает своей непохожестью на родное село?

15. RJK

RJK Well-Known Member

Как вижу, брехня переходит в патологию.
    Пациент уже сомневается в существовании людей.

А скажите, шапочки из фольги используете? :)))
    Как думаете, они защитят от лучей, в мозг проникающих? :)))

P.S. Выбачайте, панове Смит, но разговор с вами я завершил - бывайте здоровы.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

17. PROROK

PROROK миється в бані

Можно поковыряться и найти массу изречений видных деятелей националистов(галычан ) ,а так же опусы олицетворения национализма на Украине пана Ющенко в частности, о юго-востоке.
    Быдло. Пятая колонна. Холопы.Манкурты.Запроданцы...Список продолжать?
    Так где же вы были со своим чувством обиды за украинский народ?

А то как-то у вас по нанайски получается, если то юго-восток, то можно хамить, унижать, обзывать...А если галычина, то нет?

Не стремлюсь оправдать Табачника в его резких выражениях по от ношению к некоторым галычанам, но и у вас нет никакого основания, после ваших молчанок по отношению к вашим хамящим юго-востоку, кумирам при власти, требовать каких-то и чьих-то отставок.

Оставьте дэяки фразы Табачника себе в коллекцию и начните туда собирать дэяки фразы Ющенко, Тимошенко, лидеров свободы, и других видных деятелей, юго-восточнофобов!
    Вы очень быстро станете коллекционером крупной коллекции.!;)

• Подобається Подобається x 4
  18. Ома

Ома Дуже важлива персона

19. Romualdo

Romualdo миється в бані

Ну не треба з людини, під знамена якої ставали сотні тисяч, робити якогось божевільного фанатика. Жодна революція не обходиться без страшенних жорстокостей - лише література і кінематограф (абсолютно ідеологічні інструменти) роблять з революціонерів романтиків!

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ой Smeet_е, Smeet_е...

а де твій аватар? :)