Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Нє, ОлдМене! Це агітпроп стіляє по Соборності... Украинского фронта Красной Армии. Правда?
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Ну... як би то точніше..? Наші хлопці воювали у різних арміях, і в "Галичині", і в ЧА. Але українською (за отчьотний пєріод) я вважаю лише Повстанську. Доречі... Чи вважати українською Самарську Желєзну? Там багато українців/львів'ян було. і мій батько теж. Але на "фестивалі Пражська Весна" вони виступали як Совєти...
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Добрая утра, Страна! 09:48 - Danilo - Дивиться хто на форумі 09:50 - Дядя Ваня - Дивиться тему СС "ГАЛИЧИНА" Зара почнеться...
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Майку, Ви читали її? Це був мій коментар, не передмова чи ще щось. У дивізії ніколи і не було в планах "карательних" операцій.
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" я би не сказав так однозначно.... сс галичина, так само, як і упа воювали за сучасну україну... пан олдмен, якби всі українці воювали би в упа, а не в червоній армії — ще невідомо як би закінчилася війна...
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Сашко, не треба "перегинати палку" та навішувати ярлики, якщо сподіваєшся на якусь повагу та увагу на форумі. Подивіться де живемо ми, і де Ви. Чи то був такий гумор а я не зрозумів одразу?.. Доречи поясніть будь ласка сенс сполучення "а зохен вей" вибачте якщо невірно написав, чи воно якесь образливе. Я дійсно не знаю, просто до рими тоді написав, була пісня така наче б то?
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" САША ! наверное будет не очень интеллигентно, если я напишу: "Если бы (в числе других) евреи не написали теоретические "труды" и не поучаствовали активно в перевороте 1917 года, то наша семья владела бы . . . (список движимого и недвижимого пока не публикую)..." Ну так что ? Катить мне бочку на революционных евреев или не катить ? Кен / Ло ?
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" У меня тут вот возник вопрос к тем, кому этот мой "допис не сподобався": а какие собственно ко мне претензии? Г-н Пупер сказал, что война могла бы закончиться по-другому, как я это еще должен понимать? Если по-другому, то был еще какой-то вариант кроме победы Гитлера? :eek: Разъясните пожалуйста мне этот момент, господа Борис, Данило и Левандивка. Есть правда еще один вариант, почему мое сообщение могло не понравиться - упоминание Гитлера в неуважительном контексте. Но о таком варианте думать как-то не хочется.... :confused:
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" якби всі українці воювали би в УПА, а не в червоній армії, війна на території України завершилася б перемогою УПА
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Якщо ми вдаємося до припущень, тоді можна казати, що взагалі Гітлер дуже добре б подумав при плануванні, чи варто нападати на Україну, як би вона була незалежною ще задовго до 1941 року. Доречи провідників ОУН, не німці знищили, а "дзядзі Вані" з НКВС після війни.