Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Войцек

Войцек Well-Known Member

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Даходіт-даходіт, поїхати, всратися :crazy: :8:
    А нормальної команди, зірок світового футболу не побачимо.
    Крім того, Чехія, Германія, Хорватія etc теж вийшли, не бачу радості ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. sslonn

sslonn Well-Known Member

Ви колись чули вираз Піррова перемога... тоді порівняйте кількість жертв всіх учасників Другої світової

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Але скільки ше ся лишило...

4. sslonn

sslonn Well-Known Member

Я ніколи не був москвофобом або що.
    Більше того, якщо, наприклад, у якомусь спортивному (чи іншому) дійстві не було українців - вболівав за росіян... але Росія і політики її самі зіпсували це ставлення...

Так згадуючи найближчу історію:
    -перший дзвіночок - коса Тузла
    -другий вже-таки дзвінок пропихання і вітання Януковича, яко "законного Президента"
    -потім "операція" підняття ціни на газ ("мєсть ніндзя")
    -ну і остаточною бочкою дьогтю в ложці меду стало закриття ринку Росією для українського м'яса-молока та інших товарів, а надто для грузинських і молдавських вин (тіпа їхня алкашня трується не шмурдяком, а вони, курча, естети зранку Сапераві попивають)

Так от тепер я вболіваю не за, а проти Росії... і, наприклад, дуже засмучений, що замість Англії на Євро поїде Росія:sad:

• Подобається Подобається x 4
  5. Войцек

Войцек Well-Known Member

Что посеешь - то и пожнешь

6. Львiва

Львiва Well-Known Member

sslonn
    Когда на Чемпионате мира-2006 Украина вышла в 1/4 финала - я очень сильно радовалась, и "болела" за Украину как за свою страну.
    Потому что в Украине живут мои родственники, мои друзья, которых я люблю. И меня не волнует как украинские политики относятся к России, потому что политика - эта грязь, одни политики уходят-другие приходят, а дорогие мне люди, живущие в Украине остаются. Они тоже радуются за нас, за меня и за нашу страну.
    Будь у вас близкие люди в России я думаю что бы Вы тоже радовались за Россию как за свою страну. Но видно в России у Вас никого нет. Поэтому и такая реакция))) Ничего удивительного...
    Зато теперь Вам будет ПРОТИВ кого "болеть":)

• Подобається Подобається x 2
  7. sslonn

sslonn Well-Known Member

У мене бабця росіянка (її дідо був офіцером білої гвардії, за що його і розстріляли)...
    Моя жінка росіянка, хоча і родом з Донецька (доречі одружились 20 листопада 2004 року - ось Вам Схід і Захід разом:) )
    Правда в самій Росії близьких родичів немає... зате є в Німеччині - і це асболютно не означає, що я повинен вболівати за німців:rolleyes:

• Подобається Подобається x 11
  8. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

У тему гілки: Литвиненко Александр: ФСБ взрывает Россию. Шукати на сайті(до речі, російському) "Бабротека" .

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Відповідь: Третий год после "майдана".

Прочитал - и изругался....
    "ЕБРР спонсирует строительство завода Volkswagen в России
    Корреспондент.net
    27 Ноября 2007, 13:45
    Европейский банк реконструкции и развития (ЕБРР) синдицировал кредит в размере 26,2 млрд руб. (750 млн евро) на строительство в РФ завода германского концерна Volkswagen AG."
    http://www.korrespondent.net/main/218302/
    На Луганщине машиностроение плотно лежит на грунте, работы людям нет...Лист кузовной на Алчевском ГМЗ катают...Инфроструктура для стройки - имеется...Да и Украина - вроде любимое дитя Евросоюза...А строят заводы у ути-путина....

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Третий год после "майдана".

ТАК німці люблять Росію... :)
    І газогони "спільно" будують. Забули? :)

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Напевно вже почали будувати інфраструктуру, збираються займати території. Була тут гілка цікава "Росія вимирає і бреше". Китайцям доведеться на тих заводах працювати напевно.:D

12. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Вітаю з річницею подружнього життя! Щастя Вам і Вашій родині!
    А здибались не на майдані?

Додано через 2 хвилини
    Капець викідишу КАМАЗа!

Додано через 4 хвилини
    тепер в Росії буде народний автомобіль не "ОКА" а "Volkswagen". Збулась мрія Гітлера! Німецька техніка таки в'їде на брущатки Москви!
    Даст иш русишь!

13. Львiва

Львiва Well-Known Member

Как это не смешно звучит, но в России сейчас, в последнее время, намного сложнее стало разворовать деньги, так как осуществляется жесткий контроль финансов на всех уровнях. По крайней мере очень стараются осуществлять этот контроль)))

14. kYula

kYula Well-Known Member

І на чолі того всього стоїть Путін. От так ще досі бідний російський народ продовжують грабувати! :)

15. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Як я зрозумів контроль фінансових потоків. І всі ці потоки повинні литись тільки в одному напрямку, наміченому головним "гідротехніком". Якщо поток прямує не туди, його перегороджують ґратами, як у випадку з Ходорковським. Цікава "гідромеліарація"!

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

ФСБ контролює не лише фінансові, а взагалі намагається втановити тотальний контроль. На третему строці Путі відчуєте це повною мірою.

17. Romko

"Вєрним путьм ідьотє,таваріщі!Ідєї лєніна-сталіна - в жизнь!"
    Аби ся до нас ше не пхали...

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А ТАК не буває. Обов'язково тісно стане...

19. Romko

То точно..Путін себе реклямує як "собіратєль зємель русскіх",правда,поки що невдачно...
    " Владимир Путин, который вознамерился восстановить авторитет заблудшей державы и, подобно Петру Великому, уже отрекомендовал себя как "собиратель земель русских", теперь вынужден довольствоваться ролью архивариуса славного имперского прошлого."
    Путин вынужден довольствоваться ролью архивариуса славного имперского прошлого

20. Львiва

Львiва Well-Known Member

В России это ФСБ
    В Украине это СБУ
    "Те же яйца только сбоку"(с)

Додано через 45 секунд
    Нас грабит Путин, вас Ющенко:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)