Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 4
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А под товарищами и подразумевались военнослужащие.
    Гм. Я не вважаю констатацію факту перекладанням гріхів. Вони і своїх осуджують. Про Пазура чули? http://cs.wikipedia.org/wiki/Karol_Pazúr
    Вам треба - говоріть. Мені - неприємно. І у подібні розмови я влізаю тільки для того, аби врівноважити правду і "правду", якщо маю чим.

• Подобається Подобається x 3
  5. -
    - сразу из "пражской весны" и брали бы, там материала больше. То, что событие другое, Вас ведь не смущает...

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

А що з ними бавитись... Їх читати треба.

Ні. Якщо грабували і гвалтували в обох випадках.

• Подобається Подобається x 5
  7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Почитавши оце:
    В России мошенники из Камеруна «развели» бизнесмена на крупную сумму, чтобы с помощью специальной краски восстановить 300 тыс. евро
    http://reporter-ua.com/2011/02/15/v...esmena-na-krupnuyu-summu-chtoby-s-pomoshchyu-
    Пригадав про російську зверхність на побутовому рівні. Наприклад, про негрів гуморили-реготали. А насправді щось навпаки виходить.

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Хоча б побудував біженцям з Кавказу і Середньої Азії житло, як це зробив Мішіко Саакашвілі...А так - одна ганьба. Бідна Грузія знаходить можливості забезпечити житлом своїх біженців, а богата Росія - ні! Зате викидати мільярди на ведення воєн і утримання ханів і султанів на Кавказі, то без розмов, як так і положено.:diablo:
    Вельмишановний, пане Форей! Я не працюю на шахті, а на своїй работі ніколи не приховував своїх поглядів перед колегами, хоч, на жаль, і не є чемпіоном світу по боксу...Це по-перше. А по-друге, я нікого не збираюсь виселяти, у мене немає ніяких расистських чи нацистських упереджень...А нагадую Вам про долю судетських німців і росіян Кавказу і Середньої Азії через те, що в Ваших словах постійно чую приховану погрозу, ще й спробу виокремити росіян України від української держави...Немов би, ви там вирішуйте свої проблеми, а нас росіян не чіпайте! А ми будемо робити те, що захочемо...Так ось, так не буде, пане Форей! Або росіяни України будуть законослухняними громадянами і будуть виконувати закони України, або їм, рано чи пізно, доведеться подумати про зміну громадянства...І це буде на користь України, навіть в тій ситуації, коли вони залишаться жити на території України. Тому що вони втратять право голосу, а це лише змінить баланс сил на користь проукраїнських сил...Отакий вибір і іншого нема..І ніякий Путін не допоможе;).
    Ня страшуся! Росіяни вже мали свій шанс і свою "золоту пору" (як свого часу і Рим) тепер Росія вступила в період "оборони на усіх фронтах". Абхазія і Південна Осетія - свого роду Дакія Путіна (як у імператора Траяна). Останнє завоювання. А далі лише оборона і поступове стискання. Причому не обов'язково військове...Але тим не менше. Війни з Україною Росія не витягне так само, як і Сербія (яка, до речі, перебрала собі на початку балканської війни більше 80% армії і озброєнь бувшої Югославії) не змогла виграти війни проти набагато слабкішого на початку війни противника.;) Тому, будь ласка, не брязкайте залізками прадавніх перемог, не розма(цвірінь)те вже побитими міллю військовими прапорами, бо не страшно;)...Бійтесь самі, бо муджахеди вже стукають в ворота Кремля...І ваші сподівання на Москву марні.

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Та цей Доку Умаров - це такий ж підставний пішак, як Ведмежатко або Пахан!
    Не здивуюся, якщо Доку Умаров взагалі сидить у Кремлі, а всі його заяви на відео знімає Перший Канал. :crazy:

11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не думаю...Але його ліквідація не принесе Кремлю жодного полегшення...Вони вбили Дудаєва, Масхадова, Басаєва тощо, але терористична партизанська війна розповзається все далі і далі...Це лють від безсилля:sad:...
    Во-во...:)))

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

http://lenta.ru/news/2011/02/15/pipeline/

13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Всяким Сванидзе, Каспаровым и Немцовым можно не волноваться, задержек по зарплатам не предвидится. ;):good:
    http://interfax.ru/news.asp?id=177498

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Хоть кто-то озабочен выходом России из феодализма.

• Подобається Подобається x 6
  15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Да лучше уж никто ...чем эти му**ки...о_О
    ....Новодворская...Латынина...Шендерович....Касьянов....

16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Кто если не я позаботится о бедной женщине?
    Сказал Казаново, открыв замок на поясе верности очередной дамы.

:haha::give_rose:

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Да о чем речь. Путин всегда живой. Вся надежда только на него.

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

19. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Я фигею....:wacko::wacko::wacko:
    Две бабенки...живущие на Украине....:scratch_one-s_head:...на полном серьезе...обьясняют россиянину живушему в России...:russian_ru:..."Ху из мистер Путин..":haha: :)))
    Велика твоя сила ИНТЕРНЕТ!!!!:good:

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Пионтковский пишет про Путина несколько претензиозно, но не без юмора. Это про грядущие так называемые "выборы"

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)