Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Почти.... :agree:
    А если все будет нормально...... вступим в ЕС,ВТО,НАТО..то придется еще лет эдак с десяток...лишних по попахать...;)

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Читатель, а Ви за кого переживаєте: за Росію, чи за Україну? ;) Певно більше за Росію, бо кому ж тоді вона газ і нафту продаватиме? :p

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Що сказати хотіли? Це що таке? На моє переконання не більше ніж дешева профанація. Що там порівнювати Сибірську глибинку з Великою Британією. Це марна справа. В кожної людини своя Батьківщина - найкраща в світі. Бачив чукчу у док. кінострічці, та й для нього немає землі краще за його вічно білу крижану батьківську землю.
    А те що хлопчик бачить себе з мечем це не дивно, всі казки російські такі...Тобто змалечку виховують завойовника, і тішаться, пишаються цим аж занадто.:) У скандинавів теж так само було у середньовіччі. Син народився а батько йому ніц не дає у спадок, лише меч, яким він сам здобуде все, або загине.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Льонька Голубков?

• Подобається Подобається x 1
  5. Internati

Internati миється в бані

гигиги, він теж! ))))))

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Кажуть, праця зробила з мавпи людину...

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Навіщо, Читателю ? Невже так важко взяти лопату і накидати собі повний багажник вугілля з Трипільської ДРЕС ? Чи зараз там охорону поставили ?

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Поставили. Він напевно у тій охороні як раз і підробляє.:suicide:
    А що в Читатєля "Москалик" на вугіллі?:p

9. Boris_Kiev

Ого! Цього не зміг зробити сам Рудольф Дизель (а йому, бувало, дорікали - чому його двигун працює на "ворожому" пальному) !
    А совєтський інженер Читатель - бачте, зробив ! Ура !

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

І Ви подивіться на тему гілки, таке несподіване співпадіння...:D

11. Одессит

Одессит Well-Known Member

Господа!
    Вопрос: кто помнит, во времена Кравчука-Кучмы, что из Украинских заводов, банков и др. продали? Или это пасечник, прикрываясь разжижающей мозги болтовней, выполняет хозяйский наказ ударными темпами?

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Читачу, невже Ви думаєте, що, скажімо, поляки, румуни чи болгари після вступу в ці організації так безпробудно пашуть? Щось ніколи такого не чув. А ось що поставлена перепона путінській ґебні - то це ми недавно бачили, як останні трохи подриґались, напустили в штани і заткнулися. І це дуже радує!

• Подобається Подобається x 2
  13. zenyk

zenyk Well-Known Member

як ви вже достали лякати нашими бідними пенсіонерами.....не можуть вони збідніти, як тільки з моєї зарплати шомісяця близько 1700 грн. до пенсійного фонду знімають! лишиться їм і на газ (доречі україський газ дешевший і його об'єму вистачає для потреб населення) і на хліб з маслом і нечемним внукам на цукерки!

і взагалі: коло забезпечених дітей і батьки будуть забезпечені! так що працюйте шановний, працюйте -і все буде як належить. А то будете тільки словами переживати за "пенсіонерів" - і самі злидарювати почнете і "пенсіонери" коло вас голодною смертю помруть.....

а на чиїсь подачки не розраховуйте - ненадійний бізнес. Ви ж бачите: шось тільки не так - і толку з того шо ви з сумою на чотирьох під путіним з росією повзали - "поважний пан" сказав досить - і ви на межі голодної смерті.

А на мені то не відображається - бо я залежу не від чиїхось подачок а від власної праці і вам рекомендую. Тоді і боятись не будете

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

праця зробила з мавпи людину - і Вам не зашкодить! :)
    а з іншого боку - у всьому цивілізованому світі, в тому числі і в Європі навідміну від СРСР (куда прихильники Вашої позиції намагаються повернути Україну) ніколи не було кримінальної відповідальності за туніядництво. Так шо можете не переживати - кріпаком не будете, можете вже відпочивати! :)

15. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це дуже цікава характерна тема, але для об'єктивності треба додати що в Україні те саме кожен день трапляється у Києві коли їде Янукович. Я це спостерігав неодноразово. Не знаю як там Ющенко брехати не буду, не бачив, а коли прем'єр їде з Петрівців люди стоять у корках починаючи з Троєщини на всі боки. Тому й переобираємо, ми ж не у Московії живемо!
    Вони Путіна люблять, навіть понаїхавші, такі як Полковник особливою любов'ю. "Люблю, но странною любовью" (С)

17. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Оля-ля-ля...:cowboy: мы за 11 человек такой налог платим....
    Не хиленькая зарплата...вот бы у ВСЕХ такая была..а Зенука..еще выше..в три раза...
    "Я б в Москве..с киркой уран нашел,при такой повышенной зарплате!"
    (с) В.С.Высоцкий

Ага..но не для того...что бы на старости лет..превратить его в лошадь!:moskali:
    И вот что интересно..и ведь находятся люди..которые верят этому..авторишке..с псевдонимом....ха-ха-ха...
    Какая регистрация?????КАКАЯ?????
    Если чел пишет...что живет много лет в Калифорнии!!!!
    Виза!Виза должна быть!:moskali: :moskali:
    Не буду даже останавливатся еще на трех моментов...брехунства!:moskali:

18. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А Вы, небось хотите ТАКого?[​IMG]

19. Boris_Kiev

Только тех проблемных областей не хватало.
    В Москве что ? Газ ? Нефть ? Икра ? Соболя ?

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Москва - город огней, блядЕй, дождєй і воїнскіх частєй.:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)