Alias, цей сон предвісник удачі.Потрібно було задумати бажання зразу після сну і на протязі дня він збувся б.
А мені нещодавно наснилося, що я маю народити знову. Все в реальному часі: я годую малого і розумію, що якось недобре вийшло, що я не відлучила досі його. Я в пологовому, чоловік забирає малого додому. А я так не хочу стимуляції, що бігаю по коридорах та по сходах: вверх-вниз. Оце весь сон бігаю та бігаю по лікарні, а навколо всяке різне паралельно відбувається. Прокинулась, так і не народивши ще. Вже пару днів пройшло, а у мене досі відчуття незавершеності залишилось з одного боку, та якась тоска за вагітністю з другого, хоч в реалі прошу Бозю не давати мені поки діток, бо нема як.
mamatu, Ваш сон - це і є Ваш страх, який сидить глибоко на пдсвідомому рівні. Чим більше просите Бога, щоб не давав зараз діток, тим більше ускладнюєте собі життя, особливо по гінекології і сієте страх та паніку. Викиньте це з голови назавжди. Розслабившись, віддайте на Волю Божу, тоді і відчуття пройде, і страху не буде.
Саме цікаве, що страху я не маю. Навпаки, уві сні я дуже щаслива була, що буду мати ще дитинку. І в житті б хотіла, але не в данній ситуації.
Мова не йде про Ваш стан під час сну. Під час сну людина може відчувати зовсім протилежне. Якщо навіть вдень у Вас немає страху, цей сон від душевного хвилювання, адже все-таки Ви переживаєте, щоб не наступила вагітність.
Мені за ніч сниться переважно 2 - 3 сна, так ось що приснилось: 1.сон Що мені колишній запропонував їхати відпочити в Турцію, я погодилась. Прийшли ми речі збирати, а тут звідкись взялись його батьки... і почали нас благословляти...Я розплакалась... Потім - чомусь літак відлітав з лисої гори... Ото ми довго лізли... 2.сонПрийшли ми з Кольою в якийсь супермаркет (так по обстановці мені здається то була Рукавичка на Луганській), ше з нами мій одногрупник був, ходили, взяли сік, і тут Коля каже :"давайте то вино за 1330 грн. візьмемо!", я кажу :"Та бери!", доходим до каси, а він згадав шо гроші в машині, і тут така картина: сідає Коля в свого кабріолєта (незнаю де він його взЄв!?...) і як чужне разом з тим вином, а ми то лишились... То потім мені до ранку міліція снилась, і як я від них тікала...
Мені такий гарний сон снився...школа...моє безтурботне дитинство..Писала якийсь диктант...снилося моє шкільне кохання...прокинулася з гарним настроєм...
Мені сьогодні снилося, що я живу в Одесі в гуртожитку, який схожий на магазин. Поруч зі мною мої одногрупники і знайомі. Але що ми повинні від'їжджати у Львів на постійне проживання і залишити тут друзів...Часу обмаль. Ми бігали по кімнаті і швидко збирали речі на ходу. Пам'ятаю стару металеву вішалку, яку я склала і намагалась запхнути в сумку, з мене сміялись, що я її беру, але я казала: "У нас в офісі немає вішалки, то якраз пригодиться". Потім ми стояли на пероні, говорили з провідницею, там було багато різних поїздів, але ми не знали, який наш. За розмовою ми не помітили, як наш поїзд поїхав і ми почали його наздоганяти. Я бігла вздовж рейок, навкруги було поле, під ногами трохи притоптана і мокра від дощу зелена трава. Пробігала повз гарних трьох безпритульних великих собак, вони були мокрі від дощу, з дуже жалібними очима, але не худі, а товсті, відгодовані, мені було їх шкода, але я мусила бігти. Потім ми помітили, що провідниця нас побачила і поїзд зупинився - зірвали стоп-кран. Я встигла заскочити і поїзд знову поїхав, а мої друзі не встигли і далі бігли. Я почала панікувати, бігати, хтось знову зірвав стоп-кран. Я бігала по вагонах, і в одному тамбурі побачила своїх друзів, які стояли, підперши стінку. Я ще ніколи так не раділа. Підійшла до них, міцно обняла і сказала: "Мої рідні..Я так вас люблю"... І таке відчуття радості і любові в цей момент у мене було, що я прокинулась. Це єдина сонна історія, яка закінчилась у сні, бо завжди прокидаюсь у якийсь вирішальний момент, без закінчення.
Снилося два сни за ніч. Перший - вкрали машину....... Другий - згоріла робота....... Гм.. цікавий розклад.........
А мені ти снилась . Тільки картинкою - я сиджу в квартирі з новими меблями, а ти виходиш з ванної, витираючи мокру голову рушником. Потім кадр - я фотографую чийсь шлюб і в мене в момент, коли пара одягає обручки, сідає батарея, я її міняю і втрачаю такий важливий кадр! І ще була мандрівка селом, в якому було багато багато фруктів на деревах, а я була голодна і так хотіла зірвати собі пару черешень, але ми кудись поспішали..
От так ми і живемо...спілкуємось на ЛФ, відвідуємо один одного у снах, а потім гадаємо, до чого то все?
мені днями наснилося, що я вперто втрачаю зір - щось кожен раз роздивляюся, а різкість втрачається, аж зранку очі боліли від напруги. що це означає? спокою не дає
А мені наснився такий хороший сон....Що я в Ялті..правда весною.....купатися ще захолодно...але всеодно...я на морі....сиджу на побережжі і кидаю камінці у море...і тут мені телефонує Оксанка Coffe і каже що теж збирається приїхати в Ялту...
Мне почти никогда такие жизненные сны не снятся - только что-то фантастическое. Недаром по результатам теста я - индиго. :girl_cool: