Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

не гм... не збувається:shutup:

(не подумайте ніхто зайвого)

• Подобається Подобається x 3
  2. Вывод: не будьте суеверным. :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну..ну коли..добре гм...то і збуваєцця...:scratch_one-s_head:
    Але...
    бо я і Іренине гм..то є зовсім різні люди...:ireful1:
    А гм...
    то...гм...і є...:scratch_one-s_head:
    Ось...так....:sorry:
    Маєш рацію,Рибцю..

Останнє редагування: 31 січ 2009
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В мене вже довший час ніч "ділилась" на 2 частини : до 4-5год. не снилось нічого, а потім-форумчани,з якими я вела ті розмови, на які не вистачало часу на форумі.....і я ті сни можу пояснити: в 4-5 я ,зазвичай, годувала малого і потім заходила на ЛФ з мобільного-звідти і сни...........а декілька останніх днів не було і-нету---то почала снитись всяка "гадость"....

• Подобається Подобається x 7
  5. Ірена

Ірена Well-Known Member

снилося, що я дитинку грудьми годувала, але чужу, бо моєї десь нема:frown:
    а потім Джек мій снився, що запорпався в листі і не хоче зі мною розмовляти...

• Подобається Подобається x 5
  6. Ірена

Ірена Well-Known Member

та "гм"... то добре... і ніц...:dntknw:

7. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Мені знову снилось як я з Йонкою гуляю Карпатами. В неї чорне кудряве волосся, великі сині ясні очі які напилися краси у голобуму небі, курносий носик.
    Так не хотілося прокидатися... такий позитивний і приємний сон.

• Подобається Подобається x 14
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені як і сниться риба, то все більше оселедці якісь копчені, або сушена, а от живої ще не снилося.То ж як жива , до вагітності:)

Снилась Адріася, Оксана-Кавуся..ну і ще хтось..вже непам"ятаю хто ..

• Подобається Подобається x 8
  9. mamatu

mamatu Well-Known Member

Це мабуть заразно, бо мені теж сьогодні вони наснилися. :)
    Наснилась форумівка: наче ми великим натовпом у якійсь цукерні, навколо самі торти, тістечка та печива з цукерками. На мене напав "словєсний понос" і я базікаю безперестанку, паралельно поїдаючи смачні тістечка. :D
    Іспанка така сонячна, весела (як завжди), дістає ящики з "Вермутом", а ми усі з пластиковими стаканчиками до неї підходимо за вином... Щось таке. :)

10. Alias

Мені теж снилися торти, вірніше . один величезний торт і дуже дуже гарний.Взагалі якийсь сон був такий весняний...в такий пастельних тонах, а ще ромашки, квіти, зелень, блакитне небо...
    Що цікаво, пару днів тому . максиму теж снився торт..медівник з горіхами:)

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

черговий блокбастер:

я з чоловіком їду в маршрутці до бабусі. вона живе в карпатах, відстань велика, плата за проїзд немала - і всі пасажири передають гроші (грн 60) по 10 коп, які збирає брудний чолов.яга, схожий на бомжа, в шапку. коли всі передали гроші, той чолов.яга витягує звідкись обезглавлену курку і стискує їй шию; пару крапель крові бризкають у дірку в підлозі маршрутки. він ховає курку, стає зрозуміло, що зараз станеться аварія.
    чоловік вискакує, подає руку мому чоловікові, який перетворився на жінку:))), я теж вирішую вийти
    коли ми опиняємось на дорозі, за декілька метрів маршрука врізається в дерево, що росте прямо посеред дороги
    ми йдемо городами, в руках той чоловік тримає курку, ми відкриваємо браму, щоб потрапити до бабусі...

і тут нарешті дзвонить мій будильник:)
    я була настільки переляканою, що боялась заглянути в дзеркало - все здавалось, що в ньому буду не я, а та мертва курка:)))

12. Fon

Fon whom how

мені певний час давалось що маю віщі сни. тобто присниться сон, якась безглузда нецікава подія. я й його забуду. а за певний час (нерідко до 3 місяців), я зненацька відчуваю що оце мені снилось, точно оця подія.. дуже з того тішився - маю віщі сни. звісно не історія майбутнього людства, але хоч щось, відчував себе особливим і все таке. та згодом прочитавши деякі нариси по психології, зрозумів, що це звичайнісіньке дежа-вю, відлуння того що колись зі мною траплялось..
    сни - це хаотичне і непередбачуване відображення підсвідомості, реакція на події у власному житті. наскільки я помітив - самі яскраві і змістовні сни сняться в період сильних емоційних потрясінь, після шокових або насичених подіями ситуацій..
    ще одна закономірність - багатьом людям у дощ не сняться сни. це тому що у дощ в людини пригнічений стан, песимістичний. такий собі затишшок активності мозку..
    про те що сни бувають віщими не раз відображалось у біблії..
    що до мене, тоя вважаю так - сон - психологічний подразник теперішнього.. якщо вам присниться 30 змістовних снів різнього факту, то один з них обовязково відобразить те, що може статись із вами в майбутньому.. то ж прошу вважати сон культурою підбору мозком вірогідних кобінацій майбутнього..

• Подобається Подобається x 4
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То певно знак:haha::haha::haha:Буду на форумівці "на розливі":haha::haha::haha:
    А мені...мені недавно таке жахіття снилося:cry:Снилося,що я гуляла з кимось із форумлян(обличчя не памятаю) по Львову.Проходимо біля кіоску,а там на розкладці лежить Львівська Газета і на першій сторінці написано,що...що Левандівка помер:cry:Мене в сні такий жах і розпач охопив...Прокинулася я в сльозах і ще довго не могла повірити,що то був просто сон....бррррр..

• Подобається Подобається x 1
  14. Alias

Значить буде довго жити:)

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

о! перший з форумлян, хто мені снився - Левандівка, на минулому тижні.. правда вже не памятаю, що робив...

а минулої ночі снилася жінка в червоному.. трохи страшна... схожа чи то на Кармен чи то на Маргариту з "Майстра і Маргарити"... шкіра така білюща.. чомусь подумала що суперниця, бо до коханого вже тиждень-другий залицяється одна кобіта.. і то розуміє, що не має шансів, але враження, що хоче мене зацепити своєю поведінкою і трохи розважитися... ото люди бувають підлі:cry: а потім думають від чого їхні проблеми... все-таки вірю я в карму... (не форумську,а життєву:))) )

• Подобається Подобається x 6
  16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А мені снилося, що я мала зустрітися з Іспанкою. І я цілий сон простояла на перехресті біля костелу Антонія, а вона не прийшла. :cry: Хоча по телефону говорила, що через 10 хвилин виходить... :cry:
    Найцікавіше, що я чомусь для неї мала в торбі гору всілякої косметики і вгиналася під вагою того вантажу, що зі собою принесла на зустріч. :8:

Останнє редагування: 4 лют 2009
    • Подобається Подобається x 8
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я то думаю,куди ж я цілу ніч спішила,але ніяк не могла дійти:))):)))я пам"ятаю,що я в сні кудись ішла,дуже спішила...іду,а мені назустріч мої учні з різних класів ідуть..і всі такі злі..обступили мене щільним колом і не пускають..я кажу"Діти ви чого?",а вони мені - "Ви погана вчителька,ви нічого нас не навчили ,ми вас не любимо,ідіть геть зі школи"..і ше мене бити хотіли..я на тому прокинулася..так шо то не моя вина,що я на зустріч не прийшла:))):))):)))

А може то віщий знак:)))Може по приїзді до Льова тобі прийдецця зайнятися продажем косметики і я буду Твоєю першою клієнткою:haha::haha:

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Дай спокій, я на тому не розуміюся й користуватися стараюсь якомога менше. Де би я з таким працювала. :)))
    Могла ж хоч мобільний взяти й мені подзвонити, а то я так чекала. :ireful1: :))) Прокинулася з такою втомою, що замість устати о 7.20 проспала аж до 9 ранку. :)) :))
    Але збіг снів просто :good: :good: :good:

Останнє редагування: 4 лют 2009
  19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може то і добре, що не пам'ятаєте... :pardon:

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

памятаю хіба, що ви мали файний вигляд, файний настрій і взагалі виглядали як кавалір... а я на вас дивилася і думала...: "О! Як прокинусь, треба буде на ЛФ розказати, що мені Левандівка снився:)))"

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)