Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А мені снилася людина, в якої я була першим коханням:blush: Напередодні подивилася виступ Іріс на Новій хвилі-2008, вона була в таких круглих чудернацьких окулярах. І сниться мені, що він у таких же окулярах, і я в них шпурнула... станком для голінняо_О. І розбила... А потім він підійшов, і ми досить мило поспілкувалися, а за окуляри розбиті не згадував, а я не посміла запитати, чи йому скло не потрапило в очі...:sad: У свій час багато чого з рук сходило, як, наприклад, ляпаси:blush:
    А потім сниться моя вулиця, я над нею лечуо_О А потім з кимось іду, а в кожному вікні хтось стоїть, і над кожним вікном... висять на канатах альпіністи. В позі ембріона. Головою вниз.о_О А потім я зайшла у свій двір, виясняється, що сьогодні переддень Нового року, вітер страшенний, і надворі стоять три коляски з малими дітьми... Мами їх залишили і збираються йти кудись святкувати... Я питаю: а як же діти? А вони: ну, ти якось з ними... Далі ще один сусід дзвонить і з Новим роком вітає...
    Чоловікові не розповідала. А то знаю вже, що в нього виникнуть два питання: 1. І багато ти перед сном випила?:)) 2. А що ти перед сном курила?:))

• Подобається Подобається x 8
  2. Max_

Max_ кл. москаль

Какая нафиг Кульпа ? ))
    Пора книги и сценарии к фильмам писать, деньги зарабатывать ))

• Подобається Подобається x 8
  3. Чупага

Чупага Well-Known Member

Снився .
    Кiндерлiх дрек унт шайс на подлозе - грошi вже отримав.:good:

Останнє редагування: 13 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  4. А мне снился магазин - а там столько новогодних игрушек подарков... Всё хотелось купить!

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мабуть скоро Новий рік.....

• Подобається Подобається x 3
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

магазин, то здаэться добре, особливо якшо повний... навыть дуже добрий сон !!!

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені сьогодні снилося море...що я ніби виграла путівку в якомусь конкурсі в Ялту...радості не було меж...але часу на пакування речей була тільки година...я влетіла в хату, все почала скидувати у валізу і на вокзал...в потяг вскочила на ходу...приїхала на місце,поселилася в готелі,виішила розпакувати речі-а валіза пуста....от такий сон...

• Подобається Подобається x 5
  8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Я собі згадала найкращий сон мого дитинства, який досі пам'ятаю. Ніби іду я зі санками по своїй вулиці, а назустріч іде Дід Мороз і несе великий сервант, у якому скляні дверцята і під ними видно багато усіляких іграшок, ляльок і т.д. І Він мені каже: вибирай собі подарунок, що хочеш - усе твоє. Я почала вибирати усякі гарні і потрібні мені речі, гарні ляльки, усякі прибамбаси і т. д. І коли я с повними руками і дуже щаслива ішла додому, то прокинулась і була трохи розчарована, що це був сон, бо снилось усе - як наяву, всі відчуття і дотики і вся у снігу вулиця. Як у казці побувала. Я у тому сні така щаслива була..

• Подобається Подобається x 11
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Минулої ночі снилась форумівка.. І що вона мала бути посеред моря чи то озера, берегів не було видно. І треба було на човні пригребти на місце зустрічі. Але прикол був в тому, щоб зібратись всім одночасно. А у нас не виходило, бо були хвилі і коли хтось допливав до місця зустрічі, то він змучувався, сушив весла, а хвилі відносили його назад і треба було знову гребти. І ми придумали, що треба пригребти на місце і запхати весла в воду вертикально. Тоді човни не рухались :) По лицях пам'ятаю лише Левандівку і одну дівчину років 25-30 з коротким дуже кучерявим волоссям. Вона власне і збирала нас на форумівку. Але не знаю хто б то міг бути, щось не пригадую нікого такого з ЛФ. Ану зізнавайтесь, хто мені снився! :)

• Подобається Подобається x 9
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

ой... а мені снився священик з бабиного села і так яскраво...
    річ у тім, що він як мені сниться, то ніц доброго і не чекай...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зета, однозначно.....

12. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А мені снилося, що я народжувала другу дитинку, дівчинку! Що саме основне, був зі мною чоловік при родах, але я не бачила його обличчя. Може віщий сон?:)

• Подобається Подобається x 6
  13. Alias

Кошмари снились.Якісь прикрашені гроби..в одних лежали мерці, в інших -живі люди.Вузькоглазий чолов"яга носив за собою ампутовану ногу, замотану як мумія....

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тлумачення:матимете попередження від Левандівки, за оффтоп, чи якусь іншу фігню.... перевірено!

Останнє редагування: 13 гру 2008
  15. Alias

та нехай краще попередження, аби нічого страшнішого не було:)

16. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ееее.. то не я одна блукаю ночами по цвинтарях?.. а то я думала то вже щось нездорове :mocking::mocking::mocking:
    Правда нині я вигулювалась по Львову, ну не все ж поміж могилами ходити :dntknw::scratch_one-s_head:

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

може якийсь свій сон запостити, щоб стєпанича настрашити.... :scratch_one-s_head:

18. Ану давайте!

19. Alias

А може до Степанича в чергу?Пупере, будете за мною:)
    Теж по цвинтару?По личаківському? Хочу туди попасти на нічну екскурсію.

а де твій аватар? :)