Відповідь: СНИ Що ж, починаємо прийом у "лікаря" Я перша... Мені два дні підряд сняться мотоцикли,мотоцикли,мотоцикли,мотоцикли,мотоцикли,якщо точно Indian. І ще, що я тварина..або кінь або ведмідь...:D:D:D Що то значить?
Відповідь: СНИ І ще, що я тварина..або кінь або ведмідь... найлегше тлумачити сни про живі об"єкти (вони носять багато інформації) кінь - то сила, ведмідь - теж. розсудіть самі чи вам сили бракує, чи маєте надлишок. в тому і розбирайтеся . Додано через 47 секунд вогонь - то злодій, вода - залежно яка: чиста чи каламутна, джерельна чи стояча...
Відповідь: СНИ Сон , який снився мені дуже дуже давно, але я його завди пам!ятаю і не виходить з голови. Сад.Пів саду голі дерева, решта - цвіте.пів неба ніч, пів - день На одній половині місяць, на другій -сонце....і тихо тихо.. Що може означати такий сон?
Відповідь: СНИ От десь дві годинки тому бачила предачу по СТБ, де Віктюк розповідав, що його сни збувались протягом життя й до тепер збуваються. А ще давно також бачила передачу, в якій Барбара Брильська розповідала історію смерті своєї доньки.... Їй приснилось, що в неї випало два передніх зуба, а в соннику було написано, що це означає смерть..... Але краще, щоб такі сни не збувались....
Відповідь: СНИ Це свідчить про те, що 8 березня Ви ходили на Парад наречених (або хотіли піти), а зустріли там байкерів....
Відповідь: СНИ А от і ні ! На 8 березня я була в Хотині! А сняться, мабуть, тому, що сезон скоро почнеться, а ми поки наш мотик тіко починаємо збирати
Відповідь: СНИ Я вірю в сни. Деколи просто переглядаю їх як кіно, іноді вони дійсно на хвилинку переносять у майбутнє. Ну, щоб аж такими пророчими,я їх назвати не можу. Але зовсім інакша історія з моєю мамою. Вона була першої і улюбленою онучкою дідуся. Я його не застала на цьому світі, але з маминих розповідей знаю дуже багато.... Так от , мій прадідусь оберігає нашу родину. Він завжди мамі сниться тоді, коли в сім"ї має статись горе. Спочатку мама не вміла розуміти його "знаки", а тепер ... всі до того серйозно ставляться. Він снився мамі перед тим, як малий зламав руку, як я зламала ногу, в переддень страшної Скнилівської трагедії ( тоді горе нас оминуло), коли мої друзі перекинулись на машині, ( я мала бути з ними, але в "розгар" вечірки мама подзвонила і просто "приказала" терміново їхати додому. В тій машині , що перекинулась мала бути і я .... От такі от справи....тому в сни вірю.
Відповідь: СНИ мені здається, що вам не вистачає екстриму в житті... або ж варто спробувати себе в чомусь новому - самоствердитись
Відповідь: СНИ Мені позавчора приснилось, ніби іду через якусь кімнату, виходжу на вулицю, а там замкнута територія. Навколо будинки, я знаю точно, що це фабрики. Під ногами - пісок і вода. Таке все гарне, як на малюнках. Я тішусь "море!!". Стаю в ту воду з піском і вона якось за кожним кроком перемішується, стає такими негарними шматками.. Стало якесь болото.. Тут вийшла жінка стара, яка завела мене в кімнату, в якій було багато цікавих речей. І почала розповідати якісь одкровення, що були на її душі.. Ще там був кулон на ниточці, який я взяла в руку і тримала над картою. А він весь час тикався в різні точки світу.. Вчора ввечері прийшла додому пізно. Мама дивилась програму про історію київського потопу в Бабиному яру, де болото знесло купу будинків.. Болото, яке було в моєму сні!! Може я десь до того бачила рекламу про цю програму і воно мені відклалось так.. А може це просто співпадіння.. П.С. Може варто об'єднати цю тему з темою "Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості" ?
Відповідь: СНИ Недавно мені приснився сон. Не пам*ятаю як почалось але знаю що я і син мій ми ніби на сцені але маємо втікати бо нас переслідують. І я швидко збираю свого малого в куртку і замотую його шалик на шию, так як він це любить, аж тут з задніх дверей вривається якийсь великий мужик і стріляє в мене кілька пострілів. Я з жахом відчуваю що падаю на сина але думка одна - може його хоч захищу. Я від цього сну прокинулась. Була 3 година ночі.
Відповідь: СНИ то ви фільмів передивилися а взагалі - гіпервідповідальність за дітей, то сон поточний
Відповідь: СНИ Та суть в тім що не маю часу на телевізію, бо або робота або діти. А мені на роботі сказала одна що смерть це до онови. Тобто це означає що стару мене вбили і тепер буду я нова. Цікаво, нє?
Відповідь: СНИ Коли ми з чоловіком ще не зустрічались і навіть не думали, що таке можливо, приснився мені сон. Це було напередодні однієї масштабної вечірки, на якій мали бути присутні ми обоє. Отже, сниться мені, що наче я вдома у нього, разом з нашими батьками, і щось святкуємо. Потім ми двоє виходимо на балкон і я кажу "Там вже мабуть без нас святкування почалось, на жаль ми вже не встигаємо". А чоловік мені відповідає "Не хвилюйся, ми ще все встигнемо". Зранку я дізналась, що саме сьогодні в чоловіка день народження (його ми і святкували у сні!). Пізніше, коли я вже побувала у нього дома, виявилось, що обстановка і батьки чоловіка виглядають точнісінько так само, як у моєму сні! А з тієї вечірки почалась наша історія кохання... І зовсім свіжий сон. Близька коліжанка 2 місяці лежала в лікарні вагітна на підтримці. І однієї ночі сниться мені сон, наче вона народжує, але я якимось чином відчуваю все те, що відчуває вона. Від емоцій я прокинулась, заснула тільки через деякий час - а пологи тривають! Наступного дня дізналась, що вона дійсно народила тієї ночі! І таких віщих снів у мене було безліч... Не знаю, як це називається, але в моєму випадку воно пацює. (Я не оракул, я тільки вчусь ).
Відповідь: СНИ Останнім часом чомусь пам"ятаю всі сни. Останні кілька місяців. Чи то так ця затяжна зима впливає, чи що. Найцікавіше, що всі сни еротичні. :D:D:D