Якщо подивитись на результати переписів населення в УРСР, зовсім не видно цього зашкалювання, зростання населення почало сповільнюватися ще в епоху розвиненого соціалізму.
Потому что туберкулёз, например, скорее социальная болезнь... И лечить его надо в первую очередь улучшая качество жизни. я тАк думаю.
Ну и зачем тогда прививки от него еще в роддоме детям делают? )) А чума от антисанитарии. Эпидемиии в свое время были ого-го!!! А теперь чумы и нет, без всяких прививок....
Допустите мысль, что выживают не благодаря, а вопреки... Про порядок проведення профілактичних щеплень (Наказ МОЗ України № 48 від 03.02.2006) - Інструкція щодо організації епідеміологічного нагляду за побічною дією імунобіологічних препаратів Післявакцинальні реакції та ускладнення А. Коди клінічних проявів післявакцинальних реакцій : 1. Підвищення температури до 39 °С. 2. Підвищення температури більше 39 °С (сильна загальна). 3. Температура, яка не зареєстрована в медичній документації. 4. Біль, набряк м‘яких тканин > 50 мм, гіперемія у місці введення > 80 мм, інфільтрат > 20 мм (сильна місцева). 5. Лімфоаденопатія. 6. Головний біль. 7. Дратівливість, порушення сну. 8. Висипання неалергічного ґенезу. 9. Анорексія, нудота, біль у животі, диспепсія, діарея. 10. Катаральні явища. 11. Міальгія, артралгія. В. Коди клінічних проявів післявакцинальних ускладнень: 12. Абсцеси. 13. Анафілактичний шок та анафілактоїдні реакції. 14. Алергічні реакції (набряк Квінке, висипка типу кропивниці, синдром Стівенса-Джонсона, Лайела). 15. Гіпотензивний-гіпореспонсивний синдром (гостра серцево-судинна недостатність, гіпотонія, зниження тонусу м‘язів, короткочасне порушення або втрата свідомості, судинні порушення в анамнезі). 16. Артрити. 17. Безперервний пронизливий крик (тривалістю від 3 годин і більше). 18. Судоми фебрильні. 19. Судоми афебрильні. 20. Менінгіти/енцефаліти. 21. Анестезія/ парестезія. 22. Гострий в‘ялий параліч. 23. Вакциноасоційований паралітичний поліомієліт. 24. Синдром Гійєна-Барре (полірадікулоневрит). 25. Підгострий склерозувальний паненцефаліт. 26. Паротит, орхіт. 27. Тромбоцитопенія. 28. Підшкірний холодний абсцес. 29. Поверхнева виразка понад 10 мм. 30. Регіональний лімфаденіт(и). 31. Келоїдний рубець. 32. Генералізована БЦЖ-інфекція, остеомієліт, остеїт.
Видите ли... По поводу прививок моё общение с "прививателями" закончилось со счётом 2:0 в их пользу... На два заданных мной вопроса 1. Каким образом препараты ртути, являющиеся консервантом прививочного материала, введённые под кожу моему новорожденному ребёнку - помогут ему? 2. Кто лично и как ответит, если с моим ребёнком после прививки что то случится? ответов я не получил.
Ну и если ещё не закрывать тубдиспансеры. А в Украине их закрывают повально. Недавно передача шла по телевизору на эту тему, так я просто ужаснулась.
Вам бы только врать да врать. По моей логике, они умерли потому, что некоторые люди в белых халатах не боятся Бога.
Не скажите) Я прекрасно помню ваши высказывания И другие помнят. Бог и жалкие хоругвеносцы - разные вещи.
В таком случае, предоставьте ссылочку на мои слова, которые бы подтверждали, что "они умерли потому что молились московкому патриархату." Пожалуйста, потрудитесь, или извинитесь за враньё. Здесь так часто перевирают мои слова, что мне это уже надоело.
Вы сказали что на ЗУ части Украины происходят катастрофы из за раскольнической церкви в которой западенцы молятся. По смыслу именно так. А я наложил на ваше высказывание свою аналогию. Что, зацепило?