Сльози за Совком.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Romko, 17 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Разовьем мысли «свидомых» оппонентов. Иногда интересно послушать, что они говорят, пусть даже про меня.

Итак, убирая меня из всего но из приведенного и вываленного на меня можно срезюмировать следующее по цепочке:

1. Совковое образование годится лишь на неквалифицированную работу на Западе, Только некоторые «свидомые» звезды смогли там зацепиться.(Ну про меня они на 100% неправы, пришлось им повыдумывать, но там чтоб вывалить кучу дерьма на оппонента у них не задержится)

2. Проводя экстаполяцию на Украину, ну любую страну СНГ, то в принципе все с совковым образованием ни годны ни на что (смотри выше)

3. Уровень образования упал, дипломы можно и купить.

4. Произошла к тому же утечка мозгов (Ома тут плакала о России), но порядка 50-100 тыс. человек уехали на Запад с Украины (правда противоречит 2 , но у «свидомых» в из мозгах никогда и ничто их размышлениям не противоречит)

5. Произвели геноцид и весь цвет культуры уничтожили.

Основный вывод. Те кто остался на Украине, за исключением опять малого количества «свидомых» звезд, ни на что, даже уже на неквалифицированную работу неспособны. Зуже чем совки сделают. (См пп. 1-3) Плохо, что те «свидомые» звезды, что на Западе никак не могут соединиться со «свидомыми» звездами на Украине в ими любимой стране, населенной в основном тупыми совками без образования. Собственно Смит об этом и намекал, когда выбрали Януковича. Собственно и цитаты Ромко об этом же. Наспеваючи:- «Совок, совок, один совок, кругом совок...» Полный абзац «свидомым» звездам и не только......

Так Они про украинцев и думают все эти "свидомые звезды"...Но любят Украину, ой как любят. Страна есть, а все кроме них совки. Но скорее себя несчастных любят..

Мне так кажется, что нормальных людей много, больше чем «свидомых». Но «свидомых» только надо пристроить к каким либо механическим приспособлениям, чтоб крутили, при этом обязательно убедить, что они так делают России хуже. Будут крутить, стучать, поворачивать с огромным энтузиазмом :).

Ишь ты..Нутро увидела..Прям рентген какой-то. Анекдот напомнило.."А меня то за что ?" За что за что....За вранье для начала. Ну а остальное впридачу. У обиженных у них всегда опрадание есть аморальности своей. Вы ж обиженные...

Да, а в магазине усебя подобрали ? Оно, знаете пока через Интернет не передается, ну видимо там все у вас и упало...

Вообще пора "свидомым" говорить, что они из себя представляют. Ну и сказал. Так и думаю. Повторить ?

Останнє редагування: 10 чер 2010
    • Подобається Подобається x 4
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Щось з вашої тиради нічого не зрозумів. А я вже надіявся, що ви нам розповісте про вашу посаду і місце роботи. Марні сподівання...
    І ще одне... оте слово "свідомий". Кого ви маєте на увазі? Я - свідомий австралієць, Оля - свідома американка, Клайберн - свідомий ізраїльтянин, Патрик канадієць. А ви несвідомий американець? Тобто, живете на підкорці?
    PS. Якщо ви не вкурсі справи, то свідомий перекладається на російську як "сознательний". Дивно, що ви не знаєте цього.
    Навіть форумчани в штатському знають.;)

• Подобається Подобається x 12
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм... а чого б просто не відповісти на питання?

• Подобається Подобається x 9
  4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Common man , just give me a break!....для чого ці філософсько-ліричні відступи (я їх щось не дуже зрозумів про що йдеться)?....
    ...я запитав конкретне і просте питання.
    Маєте що сказати , то прошу , скажіть. Не маєте - краще проігноруйте мене.
    А зрештою і так все ясно.Дякую.

p.s. чого ви майже в кожному пості згадуєте якщо не анал , то фекалії або туалет? В вас з тим проблеми?

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

А Вам не здається що між вашою родіною і моєю Батьківщиною , там не тощо різниця. Там - прірва....широка і глубока прірва , яка буде завжди.
    Ваша родіну я маю в ...Чорнобилець знає ці місця , часто про них згадує....
    А відношення з моєю Батьківщиною там все в порядку.
    Як і в сотні тисяч італійців , португальців , євреї , поляків і ін. в мене чудово гармонує любов до Батьківщини і любов до Мачухи.
    Яка мене дала дуже багато і стала Батьківщиною для моєї дочки.
    А якщо часом з великого бодуна ваша родіна-мать подумає що частина Антарктиди її (як це вже було} , або ще якісь глупства прийдуть до отравлених дешевим алкоголем і ацетоном мозгів - вадруженіє знамені і т.д. , то тоді міласті просім - Welcome to hell Bitches!

• Подобається Подобається x 10
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Взаимно.
    Ошибался я в Вас.
    Рагуль - рагулём.

• Подобається Подобається x 3
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Так він і назве. :)
    Був на ТВ один інженер. Взагалі непоганий хлопець. Наприкінці 80-х/початку 90-х було помітно, що в хлопця з"явилися гроші. Він усім розповідав, що у вільний час інсталює сателітарні тарілки і непогано заробляє. Звернувся я до нього із запитанням, чи можна в принципі поставити тарілку моєму товаришеві (двоповерховий будинок, оточений "висотками", небо видно лише за таким і таким магнітними азімутами).
    Той почав наганяти туман, що магнітний азімут - не показник, треба робити на місці складні астрономічні розрахунки...
    На запрошення прийти і поговорити з господарем той відповів, що в нього черга клієнтів... Потім і колеги розкусили, що він нічого не тямить у сателітках. А гроші - від матері та тітки, які подалися кудись нелегальними гастарбайтерками.

Може й тут подібна картина ?

• Подобається Подобається x 6
  7. Pedro

Ні, Полковник, він громадянин Канади. Чудової країни.
    Ви подивіться на себе, на країну яка вас оточує. Думаю, там в вас нормальній людині носа треба закривати бо сморід невимовний.

8. Un.Known

Коли закінчуються аргументи, можна просто обізвати співбесідника.

Полковнику, а чого Ви так відреагували на місцезнаходження Вашої родіни в невказаних Патріком місцях? Мені б, наприклад, було по барабану.

• Подобається Подобається x 7
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Может ещё и членами померяемся?

• Подобається Подобається x 1
  10. Pedro

А що, ви ще партбілет не викинули? Все так і є членом КПСС?:dntknw:

11. Полковник

Полковник миється в бані

ОБОЗВАТЬ??????
    Ранее говорилось, что Рагуль, как и Москакль - это состояние души.
    Уже не считается?
    Уже не так?
    Называя меня москалём - меня ОСКОРБЛЯЛИ????
    Что ни день, то меняются правила игры у флюгеров свидомистских.

---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:13 ----------

Нет не выкинул.
    Да, член КПСС.
    Меня никто не исключал.
    И партвзносы исправно плачу.
    А что?

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ----------

Кстати, ещё.
    Давайте так.
    Я Вам говорю:"Ваша родіну я маю в ...!"
    Давайте, накидывайте мне АРГУМЕНТЫ, Уважаемая.

12. Pedro

Не згідний. Це поведінка. Москаль в існування душі не вірить - убєждьоний атеїст. Рагуль - тільки поведінка, включаючи на форумі.
    Провірте, Полковник, хто як пише і поводить себе тут. То хто рагуль???:)))

• Подобається Подобається x 8
  13. Un.Known

Ну, я цього не говорила, тому реакція в мене така.

А Ви на москаля ображаєтесь?

І пардон, Полковнику, рагуль - це як для кого, а москаль - він і Африці москаль.
    Які, Полковнику?

Писала вище - мені конкретно по барабану, де саме Ви маєте мою Батьківщину. Хто Ви такий, аби я переймалась Вашою думкою?

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Turkul, вот эта бутылочка и стакан явно не советского производства... [​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  15. Patrick

Patrick Well-Known Member

....дитина проснулася , поки знову заколісував -дискусія навколо мене.

Карочє , Полковник.
    Сорі , якщо це Вас образило. Я так як бувший шофер прямо , що думаю написав.
    Але , anyway , мені дійсно Ваша родіна (Родіна) з столицею в Москві -БАЙДУЖЕ.
    Ну не тисне вона мене , не тисне і нічого я їй не винен...і це все .
    Що Улан-Батор , а що Москва мені один хрєн...тільки розміри різні.
    В тому значенні що остання більше агресивніша.

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

Ви виставіть , а дєвушкі оцінять.

• Подобається Подобається x 7
  16. Boris_Kiev

Патрику, обережно!
    Як кажуть невисокі на зріст люди - "я зростом у корінь пішов!"
    Залишимо Полковнику хоч цей єдиний шанс бути у чомусь першим!
    (раніш був за військовим званням першим на ЛФ, тепер Адмірал приплив! :) )

• Подобається Подобається x 5
  17. Turkul

Turkul Well-Known Member

Я не намерен вам разъяснять, что-то...это бессмысленно.

...
    Это просто шедевр...не знаю, для меня эта песня/фильм по сей день любимы...
    Вам и не снилось

Классика жанра...и ненужны нам никакие заморские колбасы/вонючее сливочное масло из "запада", которое невозможно есть...и прочее.

-------------------------------------------------------[​IMG]--------------------------------------------------

---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ----------

Даже, доказывать ничего не нужно, не стоит это внимания...
    ...вы ничего не понимаете/не знаете, еще будете здесь кого-то учить и что-то рассказывать.

И почему-то мне вспомнилось это прекрасное видео...
    А.Ягужинская - украинская актриса, кстати, здесь просто прелестна...
    Ланфрен-Ланфра

• Подобається Подобається x 2
  18. Pedro

А тебе хтось запитує? Смакуєш своє совкове лайно? То смакуй дальше.
    Bon appetit!
    І не лізь куди тебе не просять.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Практично все вірно.
    1. Наявність браку в продажі - (навіть з ОТК) - цьому доказ.
    2. Екстрапулюючии Наука в вишах зовсім не пов'язана з практикою (див . реальністю)
    3. При союзі це таки почали практикувати. Своєї школи хватало тільки для військової підготовки.
    4. А ви чого поїхали?
    5. На ЗУ починаючи з 39-го. Вас не зачепило?
    Висновки правильні - залишилися неініціативні, ліниві і ті кому не пощастило виїхати. Вам пощастило?

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

Як кажуть - "бред седой кобылы"

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

Я вас не називав :) Я спитав - а ви підтвердили. Хіба не так.
    Хто обзивав Полковника москалем? Відзивайтесь!

20. Boris_Kiev

Ой, Полковник у бані!
    А дівчата мабуть чекають на його відверті фото !

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)