Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Повидаляйте свої фото з інтернету, бо Ви вже стільки ху@ні намололи, що коли Порошенко побіжить слідом за Яником, його не наздоженуть, традиційно, а от Вас цеглиною - стовідсотково, й до ворожки не ходіть.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та весь світ про те знав, окрім двох клоунів: Петра, що в Києві і Миха, що ві Львові. Від них увесь світ це приховував.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. prius

prius Well-Known Member

То про вас

4. prius

prius Well-Known Member

Ви йолуп чи що,де я писав про захарченко і плотницького? Покажіть мені

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що ж, будемо голосувати за Наливайченка. І подивимося, хто більше набере: БПП чи Наливайченко.

Якщо в Києві буде мітинг на підтримку Саакашвілі, я особисто піду. І подивимося, скільки людей вийде. Непроплачених, оскільки Саакашвілі ніколи нікому не платив.

• Подобається Подобається x 4
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

У Саакашвілі, на мій погляд, одна вада: його надемоційність...він не має витримки, щоб обертатися в тому міцному кублі отруйних плазунів, які прийшли во владу, що захищати і примножувати свої надмірні статки в бідній країні.
    Порошенко мав надію, що купив собі підпанка, який буде з одного боку йому вдячний і не зачіпатиме його особисто в своїй локальній боротьбі з корупцією, а з другого - робити щось корисне для перетворень окремої області і буде для західних партнерів якби то компліментом самому "великому демократу та перетворювачу" Порошенку.
    А Міхо не став дурником в преферансі, бо він себе цінить не менше, ніж наш Петро.
    Взявся за перетворення в області дуже завзято, але йому щвидко показали межі його компетенції, сам Петя і показав, вочевидь.
    Цей махровий цинізм Міхо і завів. А треба було не зриватись з катушок - з Аваковим, і таке інше...Для цього серпентарія потрібна холодна голова.

P.S. Про Наливайченко не можу сказати нічого поганого. Не знаю, у всякому разі.
    Про КДБ - то таке. Хтось був у партії, хтось у КДБ, за віком мали нагоду, так би мовити. А є особи у владі, що не мали цього в біографії, і патріоти на перший погляд, а шкода від них для країни недооцінена.

Останнє редагування: 27 лип 2017
    • Подобається Подобається x 2
  7. medwedo berlogsoni

Але в нього достатньо наполегливості і цілеспрямованості, щоб домагатися свого. Про це казали ще до його призначення в Одесу. Десь хтось колись казав, що у Саакашвілі ніхто не відкрутиться, якщо той примушує когось щось зробити. Він ніколи рукою не махне і не "злізе" з того, кому дав якесь доручення.

От зараз і матимемо нагоду спостерігати межі Саакашвілевої () витримки

8. Silver bullet

Тепер його не впустять в Україну, будемо спостерігати його в Штатах.

9. medwedo berlogsoni

Коли не будуть впускати, поряд стоятимуть кореспонденти Німецької хвилі, Радіо Свобода, БіБіСі, всякі рейтерс і CNN будуть там. Хотілося б (не всім, звичайно) дочекатися подібного моменту. Саакашвілі, як не як, юрист за фахом, знає закони, добре розмовляє не лише грузинською, але й українською, англійською мовами. Згадаємо, як Саакашвілі аплодували в найповажніших організаціях світу.
    А з іншого боку - Ігор Мосійчук.

• Смішно Смішно x 1
  10. Silver bullet

Господи, я вважала Порошенко дуже розумною людиною.
    А вони, як оселяються на Банковій, так тупіють чи що.
    Згадала зараз Ющенка з журналістами та його сином...це був кошмар.
    Хоч би ця ганьба з громадянством була неправдою.
    Виглядає як "Бог дав-Бог взяв". Такий козир ворогам.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маладєц! Вибороли Савченко, виборите й Саакашвілі. Головне, Україну не чіпайте. Вам би дати героя і образі бога. За півроку все одно почнете гноїти і кричати ГЕТЬ і так по колу. Це карма, Карл.... це карма, під назвою граблі. Так буде завжди, поки сіра маса не зрозуміє, що добробут і справедливість мають будувати не святі і не чарівною палкою, а звичайні грішні люди і САМОМУ тре брати в руки сапу і мотичити, бо ніякий президент вам в кишеню не положить 100 баксів. САМОМУ тре працювати, САМОМУ.

Веселих шляхів, а граблі про себе все нагадають.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дураки Рошен не роблять, повірте. Дураки тявкають і гризуть пальці, від них нема користі.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой, трагедія. Міхо не перший раз позбавляють громадянства. Журналісти до цього вже звикли. Три дні попишуть і забудуть.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пані, я знаю, що я поганий, але я ніколи вас не принижував і Кергуду не через мене - поганого з ЛФ не пішла, шо нє?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тема про кого?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

чисто, як його земляк - Йосиф Віссаріонович.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Стандартний корупціонер. Дотичний до відмивання грошей.

View: https://www.youtube.com/watch?v=r1xhGg6RZQ0

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це може відбитися на вашому здоролі, вам то тре?

Покажіть, де я писав, що ви казали, я просто запитав.
    Ну але то таке... старість... память... маразм...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Крім брехуна Саакашвілі, який написав, що нема жодної кримінальної справи.

Любите брехунів?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Саакашвілі продається? За які гроші? Великі, чи дуже великі? Ну раз погодився на таку купівлю/продаж.

а де твій аватар? :)