Степанич. Дорогенький мій. Ви настільки передбачуваний та простий, що я Вами милуюсь.) Я знав!!! Я знав, що Вам сподобається і Ви попросите на біс!!!)
Це не безнадьога. Це життя від якого Ви безнадійно відстали. Ви проспали світові тенденції. а тепер не взмозі осягнути відбувшихся змін. Тому все що Ви читатимете і не розумітимете, для Вас буде безнадьогою. Так і не помітите, як в доволі молодому віці станете мамонтом.)
Та ні... Ніхто Степанича тут не віддубасить, бо він правильний і послідовний! Напевно він і є той...неуловимий русын!)
[OFFTOP]А ви(мн.) не розхолоджуйтесь, лупіть. Прийду, з усіма розберуся. Якщо зможу.:ireful: Ну або завтра. Якщо зможу.[/OFFTOP]
модраторы, ну вынесите плиз вы эту любовь в отдельный топик Гранд, ну ладно Луна дура (по твоему), ну ты будь умней!. (извини за "ты") реально вы ребятки притомили!
Давай,знімай замок з вітки на тему ГРАНД vs Luna. Або навпаки Luna vs ГРАНД. Люблю я таке...Ой люблю! Кіко того життє!
Вони закінчать як Ромео та Джульєта. Хоча Меркуціо (Кертіс) вже немає, а ось Тібальт (Юрко) ще розмахує шпагою.
...А якщо впустять по-новому на форум мого Вуйка Стефка,то...обіцяю всю іздєватєльско-критикувальну роботу по-викритті шпійонів на українському форумі передати йому,моєму Вуйку Стефку.А я...я готовий дискутувати по-серйозному (направду!) з паном Кертісом,і не обзивати його всяко,як я вмію...Він мене поцом може,тут нема проблем! Проблема в тім,що пан Кертис не згодиться на серйозну сторінку а ля Юрко НОТОЦО vs KERTIS. А може? Хрін його знає! Першим моїм запитанням йому буде: З якою ціллю він назвав себе українським націоналістом,підтвердивши це аватарою з піднятим коміром,де в куті стояв святий Тризуб - Герб України! Це свого часу збило мене з пантелику при віртуальному знайомстві з ним! Це залатвити пані Луна може,як схоче...але навряд чи,бо передбачено програвати без вагомих аргументів їм важко...Tак як нині це відбувається в світі. А програвати в Україні ніхто не бажає ...і я також! Кертіс,виходи!)