Через три дні – починаючи з 15 травня – кожен учасник зовнішнього оцінювання зможе дізнатися власний результат складених тестів з української мови та літератури. Повний текст
Відповідь: Результати тестів – через інтернет Ось думка моєї співробітниці: якщо випускник отримає невисоку оцінку з тестування і НЕ хоче афішувати це в школі перед випускними іспитами ? А тут училка сама дізнається і зробить "оргвисновки".
Відповідь: Результати тестів – через інтернет Співчуваю випускникам. Все що можна сказати з приводу цього "експерименту".
Відповідь: Результати тестів – через інтернет Ну добре, але мене наприклад людина попросила подивитися її результат з укр. мови та літератури... результатів я там не знайшов, хоча було проафішоване їх виставлення на сайті... До речі, не думаю, що це велика проблема - афішування... там же ж треба ввести прізвище, ім"я, по-батькові, серію і номер документа, за яким реєструвався учасник... хіба багато вчителів знають серію і номер паспорта своїх учнів?????????
Відповідь: Результати тестів – через інтернет Подекуди випускники саме через класного керівника подавали свої дані для проходження тестування.