Путін ПНХ

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mykhaylo Khomchyn, 29 тра 2022.

1. Подивимся як часто будуть писати про хуйло ті, для кого ворогом України є Порошенко.
    Тепер перевіримо наскільки ворог для них хуйло.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Путін - хуйло. Я , Хомчине, казав про це Вашому пошановувачу @Good man сотні разів. "Обнімаю, жму руку".

Запитайте тепер Ви у @Good man , чи вважає він путіна хуйлом.
    Гудман - за Порошенка рве задницю четвертий рік, але жодного разу не назвав Путіна хуйлом. Вас це не наводить на певні роздуми?
    "Обнімаю, жму руку".

3. Харківські фани це знали ще 8 років тому.
    Але в нападі на Україну що тоді, що тепер ви продовжуєте звинувачувати не хуйло, а тих хто її захищає.
    Прізвища слуг народу , що захищають Україну як і докази що в студію, що Зеленський з Коломойським тратять на оборону а не заробляють на війні як останні бариги.

4. medwedo berlogsoni

Хотілося б запитати Вас, Хомчине: Ви ніколи головою об щось тверде не вдарялися?
    Адже я всього годину тому написав, а Ви так і не відповіли
    Ви ж самі тут весь час торочите, що Путін не нападав, поки президентом був Порошенко, наводите втрати при Порошенку і Зеленському
    І саме у Вас виходить, що вибрали Зеленського, от Путін і напав.

Ви таки точно десь головою крепко стукнулись. Буває.

5. Путін напав би по любому
    Тільки народ платив би іншу ціну і не купляв би найдорожчий асфальт у світі, розплачуючись за нього життям свої синів і дочок.
    20220527_220322.jpg 20220527_170757.jpg

6. Як я передбачав, зефілітики проти хуйла писати не будуть. Бо він для них свій, "руський".
    А ось тих, хто дає відбір "рузькому міру" будуть з брудом змішувати нещадно.

7. Мої рідні досі в Маріуполі. 2 тижні тому ми говорили. Вперше за 2 місяці. Сподіваюся не в останнє.

Один з них тоді приїхав до «ДНР», щоб спробувати пройти принизливу процедуру фільтрації та отримати перепустку на автівку. Там був зв’язок.

Фільтрація - це російська рулетка. Ми зважували шанс для ще однієї рідної людини - через військове минуле та нажаль таке ж прізвище, як в мене (Роскомандзор та Букви, мої антиросійські висловлювання) - шансів не дуже багато.

Без фільтрації та перепустки на авто не дозволено пересуватися містом та виїзжати в інші населені пункти.

Я не знаю чи пройшли вони фільтрацію. Більше на зв’язок не вийшли, хоча планували.
    Зелених коридорів нема. І не було. Кожен виживає та вибирається, як може. Зв’язку з Україною в місті нема. Багато людей вважають себе покинутими.

Ці тортури тривають 3 місяці. Я знаю, що на вулиці де я вирісла не вціліло жодного будинку. Мої рідні жили півтора місяці фактично на вулиці під обстрілами. Окрім них - більше рідних я не маю.

Моя історія не унікальна. Є гірші.

Вчора президент Володимир Зеленський, який взяв на себе відповідальність за життя та добробут громадян України сказав:
    Рік (РІК!!!) тому США попереджали Україну про повномасштабне вторгнення Росії та закликали завчасно (за рік) евакуювати людей, рити траншеї та готуватися до початку війни.
    Однак, влада вирішила не розганяти “непотрібну паніку”, до того ж це викликало б паніку і в економіці, значно погіршивши фінансове становище країни.

“Нам пропонували бити у дзвони, рити окопи, вивозити людей з держави, і це треба було робити за рік до вторгнення”, – згадав Володимир Зеленський.

Проте, президент особисто заявив, що він не згоден із цим рішенням.

“Я з цим не погоджуюся, тому що не варто створювати непотрібну паніку. Тепер ми це чудово розуміємо. Тільки коли вторгнення почалося, ми зробили ці кроки”, – розповів президент Зеленський.

Він додав, що влада розуміла, що від таких дій вартість нашої валюти впаде, а гроші людей та компаній підуть із країни, що президент назвав великими ризиками.

Від 22 до 50 тис загиблих лише в Маріуполі. Вся Донецька область у братських могилах, про які ми ще не знаємо.

Чати відчаю. Безкінечні повідомлення про смерті, катування, насилля, вивезених людей.
    Вкрадені життя, зруйновані долі. Економіка зруйнована вщент. Побудовані дороги, яким рік тому віддали пріоритет - теж.

Загиблим байдуже на курс долара.

Найбільша цінність - людське життя. Саме це має знати кожен представник влади.

Вже добу я не можу підібрати слів, щоб дати оцінку словам президента. Емоцій немає вже давно. Слів теж.

Своїх рідних влада встигла евакуювати, а я - ні.

(с) Катерина Рошук

8. Злочинці рано чи пізно визнають свої злочини, бо вони пишаються ними(
    Пам‘ятаєте, як Хуйло визнав, що це він дав команду захопити Крим, хоч до того вдавали, що то якісь «сепаратисти»
    От і Банкова нарешті визнала, що Прямий, 5 і Еспрессо вимкнули з цифри Т2 з політичних причин(

9. medwedo berlogsoni

Все вірно, Хомчине. @Good man проти Хуйла (Путіна) не пише нічого. Значить, Гудман зефілітик. Дивно лише те, що Гудман - "за" Порошенка і ставить Вам лайки. Для Вас - дивно, для мене - ні.
    Ви не дочекаєтеся, що Гудман назве Путіна хуйлом.

10. 30 травня 1876 року в німецькому місті Емс російський імператор Олександр ІІ підписав таємний указ про заборону використання української мови в літературі, освіті, музиці та театрі для знищення української нації та її культури. Через 146 років росіяни руйнують українські школи, палять українські книги, заперечують право української нації на існування.

Проте чи то депортація, чи голод, чи масові розстріли, росіянам так і не вдалось знищити українців.
    І зараз росіянам не скорити український народ

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не пишіть таке про Путіна, Голобородьку ще з ним зустрічатися і цілуватися.

12. The Mirror написала о докладе розданного британским высокопоставленным чиновникам, автором которого является "ведущий британский аналитик по России".

Ознакомилась с ним и Mirror. Вот несколько выводов.

- Отсутствие победы на Донбассе не приведет к тому, что путин отдаст приказ о ядерном ударе. В тоже время, он якобы убедил себя в том, что победа там уже не за горами, и это даст ему огромные рычаги воздействия на Киев. Смерть более 30к военных он считает "приемлемой ценой" за Донбасс.

- Провал в войне приведет к свержению путина.

- В докладе говорится: «Попытка россии добиться быстрой и решительной победы на Донбассе пока не увенчалась успехом. Они все еще идут вперед, продвигаясь на 1-2 км в день. русские сейчас добиваются успехов в основном за счет изнурительного противостояния, с большим количеством жертв пехотными атаками, напоминающими 1945, а не 2022 год.

- Грандиозные провалы кампании путину до сих пор удавалось достаточно хорошо скрывать от российской общественности или сваливать на различных чиновников, часть которых уже арестована и заменена.
    Путч. Русский - нахуй

13. Любов Бурак:
    Іноді я отримую дивні повідомлення...
    Три роки тому людина заблокувала мене на ФБ, бо на її думку не все було так однозначно тоді.

Вона написала мені гнівний комент про те, що росія: "нє желаєт нам зла, ми одіннарод, потому шо: общая історія, совмєсноє чєго то там і потому что руская культура - міровоє наслєдіє і благородство руского солдата, і потому, что...гладіолус, трясця..."

Сьогодні вона написала мені з Познані.
    Далі без коментарів...

"Наш дім вцілів, тільки вікна на веранді потріскали. Вони заїхали в село і одразу кинулися по дворах. Стріляли. По вікнах. Шибки сипались, ніби дзвони падали. Ми були в підвалі з мамою. Ой, як добре, що я вивезла доньку і внучку!!!!
    Коли вони вломилися в хату, я закричала, що ми рускіє. І ще...що ми чекали їх, що ми віруючі МП, а мама в церковній десятці. Що її знає батюшка...

Маму застрелили зразу... Просто відчинили підвал і просунули дуло...і вбили її...

Продовження
    View: https://www.facebook.com/photo/?fbid=4992682684112076&set=a.4792479467465733

14. До переліку варто додати закриття фінансування програм ППО, ПРО, ракетної програми, і ще дуже-дуже багато інших злочинів проти Української Держави...
    Nataliya Hramova
    ЧОМУ МОСКОВІЯ НАПАЛА САМЕ ЗАРАЗ !!!
    Тільки цифри і факти, і нічого крім них, амінь.
    За останні 2,5 роки:
    - ☝️Скорочено 40 тисяч військових посад (армія, медслужба, аеромобільні війська, розвідка, тощо)
    - ☝️Збройні заводи часто працювали в режимі скороченого тижня (бо не було чим платити з/п).
    - ☝️Скорочено фінансування патріотичних фільмів (на кшталт «Кіборги», «Крути» і «Заборонений»). Збільшено кількість російських і російськомовних серіалів.
    - ☝️Доведені до банкротства Мистецький арсенал і Довженко Кіно.
    - ☝️Падіння економіки – це не секрет, а оцінка світу.
    - ☝️Зрив операцій по вагнерівцям і передача агресору єдиного свідка по збитому Боїнгу – Цемаха.
    - ☝️Сотні кримінальних справ бойовим генералам, бійцям ЗСУ та політикам, які мали суттєвий вплив на міжнародних партнерів.
    - ☝️Восени 2019 діючий Верховний Головнокомандувач проігнорував історичний саміт НАТО в Лондоні. Тоді ми відводили повним ходом війська і вірили каналу 1+1 про те, що мир уже наступив.
    - ☝️За тиждень до початку війни остання бригада закінчила розмінування зі сторони Криму. Прибрані всі протитанкові загородження. Із-за цього за декілька годин взяли Херсон і херсонську область і Маріуполь у повну блокаду.
    - ☝️Заарештовано 15 тис. бронежилетів, половина з яких із-за цього стали непридатними.
    - ☝️Завод Іскра (радіолокаційне об’єднання, РЕБ) став.
    - ☝️Завод ХКБМ (бронетехніка) з початком 2022 року перейшов на 1 денний робочий тиждень. (вже були повідомлення західних партнерів про широкомасштабне вторгнення)
    - ☝️Замовлень на КБ «ЛУЧ» (протитанкові комплекси) немає.
    - ☝️Скасовано програму фінансування наших «Громів» (дальність 500 км), «Сапсанів» (дальність 50-480 км, «Нептунів» (крилата ракета, дальність 280 км), «Вільхи-М» (ракетний комплекс, дальність до 130 км.) Це те, чим можна було стріляти з тої ж Одеси чи Запоріжжя, чим можна було топити кораблі ворога, які обстрілюють Маріуполь і всю Україну.
    - ☝️Ігнорування 28 –ми повідомлень США про вторгнення.
    - Гроші на велике будівництво, а не на велику оборонку!! Вже підраховано, що можна було встановити ППО у всіх обласних центрах України, і не тільки.
    (Я не буду писати про непрофесійність, популізм (20 тис євро на кожного народженого, є-смартфони для бабці тощо), про педофілів і корупціонерів депутатів, «корабельні сосни», «тіхонєчько в лєс уйду», офшори, скажений ріст цін, інфляцію, мега-ріст комуналки, відпочинки на оманах і буковелях енну кількість разів, енну кількість разів спроб відмінити чи скасувати закон про мову чи його окремі положення, відміну субсидії більшості українців, провал боротьби з епідемією Ковід, днюха друга на мчс-ких вертольотах, невидача одного одіозного олігарха в США, провал боротьби з корупцією…)
    Цей список можна писати безкінечно, було б кому читати.
    Звичайно, Україна переможе Звичайно, ми встоїмо. Тільки одне питання: Якою ціною?...
    Джерела: генерал М.Забродський, Т. Адамс, Т. Чорновіл, «Демсокира», Г. Белик та інші.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Поїздка Путіна на саміт G20 під питанням через побоювання щодо безпеки

Про це в коментарі кремлівським ЗМІ повідомив його прессекретар Дмитро Пєсков.

Російська сторона заявляє про нібито врахування усіх факторів, зокрема безпеки Путіна.

"Для того щоб ухвалити рішення про формат нашої зустрічі, будуть брати до уваги усі фактори, в тому числі й фактор безпеки", - сказав Пєсков.

Зустріч лідерів "Великої двадцятки" відбудеться 15-16 листопада на Балі.

Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter

16. Gyppsy

17. struk mykola

struk mykola Well-Known Member

Пробачте, що встряю в вашу розмову, але ж назовіть ви Путіна хоч мільйон разів хуйлом, йому від цього нічого не станеться. Те ж саме з Порошенко та Зеленським.

Я ж пропоную всім дієвий спосіб, як засадити Путіна до в'язниці, та покінчити з цією війною без втрат для нашої країни.

18. Gyppsy

Десь на форумі є тема про знахарів і ворожок, то Ви пишіть туди ;)

19. struk mykola

struk mykola Well-Known Member

То ви за Путіна, щоб він надалі перебував на волі, і за продовження кривавої та руйнівної війни для нашого народу? Так, чи ні?

20. Gyppsy

Ні

а де твій аватар? :)