оце я проспав..... якщо на жумлі -- це ізврат.... адже це звичайний сайт-візитка, для цього жумла -- занадто потужна, та й взагалі її не люблю....
Мені подобається. Ненав'язливий приємний оку дизайн, зручна навігація. Трохи відволікаєшся на шрифт, але по-ексклюзивному. Простота тут тільки плюс: не відволікаєшся від головного - інфоримації. Усі модні речі типу блогу, карти то позитивно подає саму компанію - типу не відстає. А у такому специфічному бізнесі то критично важливо. Творчо підішли до подання інформації про команду, дуж цікаві фото, характеризуючі. Дійсно Fresh! А то щоб 100%!!!! ))))) Надійність тож показник
Дякую Мартіні, що в більшості відповів за мене 10 балів з 10-ти за спостережливість! Це тимчасовий захід, спешелі фор гугл Слушно! Дуже слушно! Будемо думати! Над сайтом працювади 7 людисьок Доки не знав - все було добре Торчу!
вічна тема пупера - сабдрімер проти жумли ну так, можна було б зробити сторінки у ворді, зберегти як хтмл-файли і викласти на фтп Але якщо сайт не збирається стояти на місці, то ЗАНАДТО ПОТУЖНОЮ цмс бути не може. Якщо сайт поступово розвиватиметься, то хтозна, може через рік йому і гармати буде мало А те, що ти проспав жумлу, свідчить про те, що жумла добре модифікована.
а мені чогось ще бракує на сайті, якогось елементу вишуканого - схожий напрямок роботи і сайт є такий - виглядає бездоганно!
Я в цьому не знавець, та й сайт переглядав з смартфона (доречi, текст у роздiлi "продукти" відкрився кракозябрами), та якби я обирав собі РR-щиків, то очікував би від сайту команди яскравості і ... "броскості"(не можу підібрати аналог з української). Тобто має кидатись в очі, зацікавлювати, але не нав'язливо. Адже дизайн сайту показує яку рекламу клієнта ви зможете зробити.
мабуть "красівостєй" бракує тобто декору, принаймі мені так здалося а ще мені здається, що простий сайт набагато важче зробити гарним, ніж наворочений, з купою елементів (правильне слово?) сподіваюся ви зрозуміли про що я
саб -- унікальна цеемеска! можна навіть сказати, що універсальна, але такий сайт-візитку можна було зробити навіть на старому (років зо 5 не поновлювався) к’ют-пхп з текстовою базою...
ДОЖИЛИСІ !!!! Форест піарить сайт піарщиків!!! Рейтинг відвідуваності наганяє за допомогою ЛФ!!! Ич який ...
не заважайте мені заздрити ... :no: я для своєї роботи вже третій місяць сайт ліплю, ну, коли натхнення є і вільний час ... ніяк зрозуміти не можу що саме я хочу ...
То ще не відомо щто кому "наганяє рейтинг" - при набиранні в гуглі назви freshpr вже на першій сторінці кожен побачить лінк на цю гілку форуму. А це свідчить про те, що тут можуть з'явитися нові відвідувачі. Як приклад скажу, що за вчора на сайті freshpr було коло 1500 відвідувань (понад 400 хостів) а у цій гілці коло 200.
Сайт гарненький. Спокійні кольори, лаконічність. Щодо простоти: більшу ціну має той товар, що є простим і зрозумілим - якісним Нехай щастить, Орест Вачков Коли я на першому курсі складала залік, ви сказали, що комп - це тільки машина