Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Навіщо ви говорите неправду? Нічого він не підставляє, хитрує як може.

Що за персональщина? Якби мене цікавило, за що мінуси, я б перепитав у приваті. Але для мене мінуси без коментаря нічого не означають.

А я й не насміхався. Намагаюся спровокувати Левка на те, щорб він нарешті почав давати прямі чесні відповіді. Як на мене, це благородна мета.

Я завжди стриманий у висловлюваннях.

2. yasam

yasam Well-Known Member

Той протестант напевне на Афоні православних надивився ))) Ото вже злющі дикарі ))) Нема ради )))

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Мета благородна, але місія нєвиполніма

• Подобається Подобається x 1
  3. Bambook

Я все ж вірю в те, що Левко добра в душі людина і правда в його серці переможе...

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Останнім часом у цій гілці я цього не помічаю. Нащо насміхатися і придумувати назву "неоп"ятидесятники"? Такої течії нема. Є п"ятидесятники. Церква, до якої я належу і Левко. І мені образливо, якщо з неї насміхаються. І хто? Інші ж християни. Будемо з"їдати одні других, замість нести Слово Боже невіруючим?

Та я бачу, що Ви його провокуєте. Причому, останнім часом - постійно. ;) І чого це він дає непрямі і нечесні відповіді? Він вже просто не знає, як Вам пояснити, щоб Ви зрозуміли, про спасіння. Я ж бачу. А Ви його звинувачуєте в нечесності... :sad:

5. yasam

yasam Well-Known Member

Після таких слів Левко і попав до неопятидесятників )))

6. Оля

Оля Старожилка форуму

А Левко те саме думає про Вас. :mocking:

7. yasam

yasam Well-Known Member

Правильно, чого ваші проповідники у китай не їхали нести Слово Боже. У християн заборонене прозелітство, виходить ви не християни! Всі ваші члени вже були християнами до "вашого навернення".

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

можна на цьому зупинитися

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як ви поясните у світі того розуміння оце:

35. Бо Я голодував був і ви нагодували Мене, прагнув і ви напоїли Мене, мандрівником Я був і Мене прийняли ви.
    36. Був нагий і Мене зодягли ви, слабував і Мене ви відвідали, у в'язниці Я був і прийшли ви до Мене.
    37. Тоді відповідять Йому праведні й скажуть: Господи, коли то Тебе ми голодного бачили і нагодували, або спрагненого і напоїли?
    (Від Матвія 25:35-37)

Добро тре робити?

• Подобається Подобається x 2
  9. yasam

yasam Well-Known Member

об'єктивно?

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Олю, він лише намагається 2000-річну церкву годувати молоком, не розуміючи, що молоко дорослим пити не пасує і шкідливо. Тверду їжу він не сприймає.:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  11. Bambook

Так ви ж не можете помічати, для того треба знати, що я хотів написати, і порівняти з тим, що написав ;)

Я його на добре провокую, а не на зле...

12. talavoda

talavoda Well-Known Member

Але коли блудний син повернувся до Батька, - в нього було одне бажання - служити... він і не думав про нагороду.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

зрівняли....:)

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Хто тут на форумі так сприймає? Якщо ви мене маєте на увазі, то одразу кажу, що це наклеп.

15. Оля

Оля Старожилка форуму

А Ви, Олено, не знаєте про кого в Біблії сказано, що "перші стануть останніми, а останні - першими" ? ;)

Він, вирісши в католицькій церкві і в католицькому середовищі, бачить, що там не те, що про тверду їжу не їдять, а й молока ще не напилися. Він ж вам постійно розказує про те, що і донині діється в його родині, в селі в церкві. То Ви ще мене могли би звинуватити, що я 100% не знаю, що там всередині у вас, бо і я, і мої батьки виросли в протестантському середовищі. Хоча на 90% я бачу стан справ і в православній, і в католицьких церквах. Хочете знати, що бачу? Тільки обрядність. Одиниці щось знають і розуміють. Я вже це говорила. Але за це мене заулюлюкали. :)

Ну і що, у Вашому розумінні є твердою їжою, яку він не сприймає, чи я?

16. yasam

yasam Well-Known Member

А ще сказано про лжевчителів, які будуть казати, тут Христос, я яким Христос заповідав не вірити.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прийняти Ісуса Христа у своє життя - це не просто словесно погодитися з тим, що Він мій Спаситель. Це робити добро, помагати ближньому... це є хрест, який тре нести, як сказав Ісус: бери свій хрест і йди за Мною.
    А ще сказано, що дорога до Царства Небесного є вузька, а ще сказано, що Цапство Небесне тре брати силою.

А з історії церкви ми бачимо приклад перших християн-мучеників.

А для Левка все просто: просто прийняти дар.

В тому і вся різниця.

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Гей! За що Бамбука забанили? о_О
    Якщо за розмови тут, то ми з Левком йому "по-неоп"ятидесятницьки" прощаємо. Правда, Левку? :) Ми йому ще
    не про все розказали. :)

19. yasam

yasam Well-Known Member

Я і 10 відсотків не бачу. Видно сліпенький.

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Зате їм у раю нудно не буде ))), де служба, молитви і піснеспіви вічні.

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Мученики не знали що все так просто (((

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

:good::haha:

Ось так, Олено!!! Чим молодша церква, чим менше їй віку, тим праведніша, бо останні стануть першими.

Вчіться! Як можна перекрутити Біблію на рівному місці!

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Для Бамбука це краще у питаннях спасіння.:)))

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)