Про спасіння

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 1 кві 2009.

?

Чи маєте ви впевненість в спасінні?

1. так

40 голосів
    50,0%
  2. ні

16 голосів
    20,0%
  3. яке таке "спасіння" ?

24 голосів
    30,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. yasam

yasam Well-Known Member

З того, що на служіння в Апокаліпсисі це АНІТРОХИ НЕ СХОЖЕ!

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

А я що, не утримуюсь? Киньте в мене камінь у вигляді штрафних балів.
    До речі: історія про блудницю і про кидання каміння є у Бібліях шановного Левка і Олі? Якщо є, чи знають вони, що це єдине місце в Біблії, яке було дописане пізнішими переписувачами Біблії?

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

1. По цьому я поглянув, і ось двері на небі відчинені, і перший голос, що я чув його, як сурму, що зо мною говорив, сказав: Іди сюди, і Я тобі покажу, що статися має по цьому!
    2. І зараз у дусі я був. І ось престол стояв на небі, а на престолі Сидячий.
    3. А Сидячий подібний був з вигляду до каменя яспіса й сардиса, а веселка навколо престолу видом подібна була до смарагду.
    4. А навколо престолу двадцять чотири престоли, а на престолах я бачив двадцятьох чотирьох старців, що сиділи, у шати білі одягнені, а на головах своїх мали вінці золоті.
    5. А від престолу виходили блискавки, і голоси, і громи. А перед престолом горіли сім свічників огняних, а вони сім духів Божих.
    6. І перед престолом як море скляне, до кришталю подібне. А серед престолу й навколо престолу четверо тварин, повні очей спереду й ззаду.
    7. І перша тварина подібна до лева, а друга тварина подібна до теляти, а третя тварина мала лице, як людина, а четверта тварина подібна до орла, що летить.
    8. І ті чотири тварині, кожна з них мала навколо по шість крил, а всередині повна очей. І спокою не мають вони день і ніч, промовляючи: Свят, свят, свят Господь, Бог Вседержитель, що Він був, і що є, і що має прийти!
    9. І коли ті тварини складають славу, і честь, і подяку Тому, Хто сидить на престолі й живе віки вічні,
    10. тоді падають двадцять чотири старці перед Тим, Хто сидить на престолі, і вклоняються Тому, Хто живе віки вічні, і складають вінці свої перед престолом та кажуть:
    11. Достойний Ти, Господи й Боже наш, прийняти славу, і честь, і силу, бо все Ти створив, і з волі Твоєї існує та створене все!
    (Об'явлення 4:1-11)
    1. І я бачив в правиці Того, Хто сидить на престолі, книгу, написану всередині й назовні, і запечатану сімома печатками.
    2. І бачив я потужного Ангола, який гучним голосом кликав: Хто гідний розгорнути книгу, і зламати печатки її?
    3. І не міг ніхто ні на небі, ні на землі, ані під землею розгорнути книги, ані навіть зазирнути в неї.
    4. І плакав я гірко, що не знайшовся ані один гідний розгорнути й прочитати книгу, ані навіть зазирнути в неї.
    5. А один із старців промовив до мене: Не плач! Ось Лев, що з племени Юдиного, корень Давидів, переміг так, що може розгорнути книгу, і зламати сім печаток її.
    6. І я глянув, і ось серед престолу й чотирьох тварин і серед старців стоїть Агнець, як заколений, що має сім рогів і сім очей, а це сім Божих духів, посланих на всю землю.
    7. І Він підійшов, і взяв книгу з правиці Того, Хто сидить на престолі.
    8. А коли Він узяв книгу, то чотири тварині й двадцять чотири старці попадали перед Агнцем, а кожен мав гусла й золоті чаші, повні пахощів, а вони молитви святих.
    9. І нову пісню співають вони, промовляючи: Ти достойний узяти цю книгу, і розкрити печатки її, бо Ти був заколений, і кров'ю Своєю Ти викупив людей Богові з усякого племени, і язика, і народу, і люду.
    10. І Ти їх зробив для нашого Бога царями, і священиками, і вони на землі царюватимуть!
    11. І я бачив, і чув голос багатьох Анголів навколо престолу, і тварин, і старців, і число їх було десятки тисяч раз по десять тисяч і тисячі тисяч.
    12. І казали вони гучним голосом: Достойний Агнець, що заколений, прийняти силу, і багатство, і мудрість, і міць, і честь, і славу, і благословення!
    13. І кожне створіння, що воно на небі, і на землі, і під землею, і на морі, і все, що в них, чув я, говорило: Тому, Хто сидить на престолі, і Агнцеві благословення, і честь, і слава, і сила на вічні віки!
    14. А чотири тварині казали: Амінь! І двадцять чотири старці попадали та поклонились Тому, Хто живе повік віку!
    (Об'явлення 5:1-14)

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

Наші богослужіння це не плід фантазій деяких душевно-хворих, на кшталт махання піджаком і биття головою об стіну. Наші богослужіння це намагання хоча би на одну міліонну відсотка повторити небесне богослужіння.

2. morze

morze Well-Known Member

-Увага -спасенних на землі має бути 144 тис!

3. yasam

yasam Well-Known Member

сектант, Un.Known, ви не заперечуєте?

• Подобається Подобається x 1
  4. morze

morze Well-Known Member

Важко сперечатись але тема, ну нехороша!

5. yasam

yasam Well-Known Member

Як для кого: для сатани дуууууже нехороша.

• Подобається Подобається x 2
  6. Оленa

Оленa Well-Known Member

Цікаво що спочатку написав
    Потім погодився з Олею
    Якщо немає значення що ти робив до того, то для чого терпіти після того особливо коли сумління мовчить.
    :scratch_one-s_head:

7. yasam

yasam Well-Known Member

не переймайтеся, промивку мізків звичайними розмовами з людиною не вилікуєш.

8. morze

morze Well-Known Member

Читаю інколи ті коментарі про спасіння, ну не несуть вони Божого Слова!

9. Levko

Levko Well-Known Member

Зовсім не байдуже!
    Коли людина народжується згори, її сумління не присипляється, як ви кажете, а навпаки загострюється.
    Пам"ятаю, як відразу після увірування мене з"явилося дуже сильне відчуття жалю за тим, що я завдавав людям до увірування. Мені хотілося в усіх, кому я щось погане зробив просити пробачення. І я це робив. Часто люди дивилися на мене як на дивака якогось, бо самі уже давно забули, що я щось погане їм був зробив, часто також людей зворушувало це і я здобував друзів, котрі колись були ворогами...
    Так що зовсім не байдуже!
    Або згадайте митника Закхея, як він після свого увірування сказав, що кого скривдив кого то віддасть тому вчетверо... До речі, саме після цих слів Закхея Ісус сказав, що він отримав спасіння. Тому щире розкаяння і бажання примиритися з тими кого колись скривдив і є однією з ознак народженої згори людини...

10. yasam

yasam Well-Known Member

І не мають. Ідіть в церкву, там почуєте Слово Боже.

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

Ви наближаєтеся до канонічної церкви. Вітаю!

11. Levko

Levko Well-Known Member

Чому не так легко зробити?
    Що, по-вашому, потрібно зробити для того, щоб спастися?

12. Bambook

Bambook Persona non grata

Почати можна з того, щоб перестати промивати мізки, дурити людей, популяризувати шарлатанство, та покаятися в цьому.

13. Levko

Levko Well-Known Member

Бог кожній людині вклав здатність зрозуміти, те, що є Творець, і що після фізичної смерті кожного чекає зустріч з Ним. Але кожен розуміє, що таким як він зараз є він не може бути прийнятий Богом. Гріх розділяє людину від її Творця.
    Людина згрішила була в тілі, тому потрібно було, щоб в тілі хтось помер за її гріх, але це також не могла бути грішна людина, це мала бути Особа без жодного гріха. Такою Особою став Ісус Христос. Він прийняв на Себе усю кару за гріх людини. Тепер людина може бути прийнятою Творцем тільки завдяки тому, що за її гріх уже заплачено. Вірою в це вона може бути оправданою і прийнятою Творцем.
    Тому, я думаю, спастися- це стати прийнятим Творцем.

14. Bambook

Тут жодним чином не враховані гріхи, які чинить сама людина за життя.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну співання і молитва є і у традиційній церкві, а служба - є служба.

16. Bambook

Ці всі розмови ведуть нас до теми обряду і відводять від теми спасіння.
    Навіщо?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є притча одна, яку всі знають, але ніхто не згадав.
    Мені лінь шукати, але там йдеться про працівників на винограднику. Одні прийшли зранку на виноградник, інші в обід, а ще інші - на кінець дня. Але господар заплатив всім одинаково. Це багато про що говорить.

18. yasam

yasam Well-Known Member

Тому, що якщо вам обряд нудний, то що ви будете робити спасенним на небі?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б так не чказав. Ми всі вчимося, а тому спілкуємося.

20. Bambook

І бажано у відповідних темах ;)

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

Мені не нудний, але це не має стосунку до теми.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)