Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як

?

Чи

?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Володимир Олександрович не може кинути країну напризволяще в такі скрутні часи.
    Коли не він, то хто? :dntknw:

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Виходить, він спеціально організував війну?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Минулому році такий же рейтинг Україні присвоїв Fitch, а тепер і S&P
    Для розуміння всі градації "C" - це трошки вище дна, а по суті дно
    Такі держави в цих рейтингах називаються "мусорними"
    Шлях від держави, що інтегрується в Європу до держави-сміття - 5 років правління ідіота
    20240312_134018.jpg

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Виходить, що воно брехло. Патентоване.

7. Punainen Lippu

Коли не він, то хто? :)))

8. Punainen Lippu

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

10. FB_IMG_1710263530270.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як вам не соромно так оббріхувати Володимира Олександровича... ганьба!

Зеленський: якщо я не закінчу війну, має прийти інша людина — Політика (tsn.ua)

Зеленський: Якщо не закінчу війну - піду у відставку — Високий Замок (wz.lviv.ua)

якщо я не закінчу війну, я піду - Зеленський - Пошук Google

:))):))):)))

Останнє редагування: 12 бер 2024
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аннушка, там сьогодні на новому каналі йде розважальна програма "Розсміши коміка".

Ви мусите розважитись, бо:

По-перше, Зеленський виділив майже 2 мільярди гривень на це.
    По-друге, це ж цікаво хоча б тому, що це дєтіще найкращого у світі президента.
    По-третє, це весело, особливо на фоні війни.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як цікаво....трохи цирку...

Але Буданов вирішив не відставати:

:))):))):)))

Нічия 10 - 10.

Але я б перевагу надав Буданову, бо один раз був замах на його жінку.:haha:

14. Lanktocha

Якщо так, тоді було АТО, а не така війна, як тепер.

Перші територіальні притензії висловив ще Солженіцин, коли розпадався совок, він сказав, що може Україна бути незалежною, але раССєюшка має право на іССконно-руССкій Крим і Донбас.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому оббріхуєш Володимира Олександровича? Яка ганьба!

Він казав про війну, а не про АТО.:)))

• Смішно Смішно x 1
  16. Lanktocha

Це була війна, але не було тоді, ні ракетних обстрілів, ні запуску шахедів, ні комендантської години.

17. Юрій Луценко виступив із пропозицією щодо зайнятості щойно призначеного радника міністра оборони.

«На трасі між Вінницею і Хмельницьким стоїть близько сотні земельної техніки фірми «Автострада», яка під час «Великого будівництва» освоювала найбільші частини держбюджету. Згідно чинного законодавства, воєнкоми мають право вилучити цю техніку, підвезти під Авдіївку, Кирила Тимошенка призначити не позаштатним радником, а командиром будівельного батальйону з правом підпису, з відповідальністю за використання і головне - термінами копання фортифікаційних споруд. І тоді я аплодуватиму Кирилу Тимошенку, який одягне однострій ЗСУ нарешті в його віці, приїде під Авдіївку з машинами, які принесли йому і його колегам мільярди, і почне нарешті працювати на ЗСУ. У нього не буде навіть потреби звертатися за донатами.
    Упевнений, що ця техніка працюватиме день і ніч. Бо інакше будуть вже не наші робоче-селянські хлопці гинути, а оця група «великого будівництва».
    Батальйон «Велике будівництво» у військовій формі з функціональними обовʼязками командира батальйону, роти, взводу має прибути туди і показати особистий приклад. Оце для мене було б набагато ефективніше, ніж черговий тіньовий кардинал, який хоче поділити чергові 37 млрд гривень. Бо потім ніхто з них не оцінить, скільки було вкладено, бо ворожі снаряди розібʼють бетон, і ніхто не оцінить - скільки було вкладено, а скільки відкладено. Оцінити може тільки той, хто думає про своє життя.
    Так от, дайош Кирила Тимошенко командиром групи підтримки ЗСУ на авдіївському напрямку. Впевнений, що тоді все буде гаразд.
    Думаю, що така пропозиція покаже різницю між словом і ділом».

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну і що? Яка різниця? Війна постійно міняється. Зеленському треба вірити. Чи він не хоче закінчити війну з ракетами та шахедами?:)))

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порівнювати інтенсивність військових дій тоді і зараз, це все одно що порівнювати (Сільвер Булліт, затуліть вуха).

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)