Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. http://www.golos.com.ua/article/375439

Закон опублікований 7 грудня.
    На жаль не можу відкрити

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Закон то є. Питання в тому - ЩО САМЕ В НЬОМУ?
    Я не Вальцманоїд, але перевірив...

ZAKON.jpg

В останній редакції закону оцього п.6 вже немає

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Зелебоби обісрались і здристнули

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурепо, ти написала "Яка там Салтівка, у моїх вікна цілі". Я тобі написав, яка, плюс- додав інфу щодо Данілівки (ти повинна знати, що це поруч з "формальною" Салтівкою- перейти через дорогу. Якщо Данілівки майже нема, то далі сама подумаєш?Чи ти думати не в змозі?

5. Факт-дрібничка щодо багатотомника промов Зеленського. Перша книжка "Місяць війни" вийшла в 9 тис екземплярах. Останні на сьогодні — "12 місяць війни" — в 500 екземплярах.
    Надалі Фоліо економитиме папір і випускатиме збірки промов поквартально.

Why Che

6. _ Ну шош такоє , куда не сунусь , зразу мене пИздять по моїх сталевих яйках.. Андруша , а давай , може ,я тебе уволю.. ???Яйка болять сильно...
    FB_IMG_1706639122235.jpg

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я цього мудака недоофіцерного не читаю. Він заігнорений.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У жовчі від злості тут захлинаються інші.
    Вже була інформація десь пару місяців тому, була президентська вказівка, не брати у Залужного інтерв'ю та не запрошувати на телебачення. Боїться конкурента.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви такі наївні... :)

Ви мешкайте у країні циркачів. Цілком допускаю, що на сайті ВРУ ще не виставили, але зацікавлені люди - ювеліри вже знають.

А щоб до вас легше доходило, нагадаю, генерал Хоренко дізнався про своє звільнення через інтернет. :) Звикайте, це ж бардак, який ви самі обрали::)

"Слуга народу" таємною поправкою в закон звільнив ювелірів від 10%-вого податку - Новини України - InfoResist

Заміна командувача ССО України - Віктор Хоренко стверджує, що дізнався про звільнення зі ЗМІ — УНІАН (unian.ua)

Звикайте:

Разумков повідомив про спроби фальсифікації тексту закону про олігархів - Главком (glavcom.ua)

Це фальш - це норма при цій владі.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як думаєш, Михайле, скільки ювеліри відслюнявили владі за зменшення податків під час війни?

11. Це розрахунок, в основному з власниками Київської ювелірки "Золотий вік"
    Детально не знаю

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

А ось цього точно не буде,
    Віктор Орбан такого не допустить!

13. Punainen Lippu

Є такий закон!
    https://www.unian.ua/economics/fina...nitsya-zelenskiy-pidpisav-zakon-12476397.html

14. Lanktocha

А він має такий вплив?
    Тим більше, я раніше писав, в самому Ужгороді нема великої угорської нац.меншини. Буде традиційне "дєди ваєвалє", "іССконно-руССкоє".

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені здається, Ліппу пожартував.
    Хоча колись Ужгород належав Австро-Угорській імперії. Здається, угорською це місто називається Унґвар.

А ось що кажуть русини

У середовіку быв Ужгород угорьскым городом; быв ту центер Ужськой жупы а іщі коло року 1910 творили Мадяре дас 80 % жытелїв. Од року 1776, коли была з Мукачова гев пересунута єпископска резіденція, ся русиньской культуры. Року 1872 гев была добудована желїзніця з Чопу, пізнїше продовжена через Ужоцькый переход до Львова. Міджі роками 1919 і 1938 быв головным містом Підкарпатьской Руси, части Чеськословеньска [3]. У тых лїтах быв великый розвой міста: выникло много будов у тіпічным чеськословеньскім штілї, збудовали ся новы кварталы (як наприклад Мале Ґалаґо). В роцї 1938 ся Ужгород (і цалый юг Підкарпатя) став на базї Віденьской арбітражі знову частёв Мадярьска.
    https://rue.wikipedia.org/wiki/Ужгород

Останнє редагування: 31 січ 2024
  16. Lanktocha

А ще Галичина і Буковина.
    Зараз, у зв'язку із близьким україно-словацьким кордоном, немало словаків + багато циганських таборів, зараз багато переселенців, бо глибокий тил і один з найбезпечніших регіонів.

17. Punainen Lippu

Який там "пожартував"!?
    Це була відповідь на питання на тему безвладдя в Україні:

18. Punainen Lippu

А от зась їм!
    Матеуш Моравецький не допустить москалів до Галичини і Буковини.

19. Доки наші позітівнєнькі разом із білопальтошнєнькими вправляються на тему «Береза-Бутусов-Волох все вигадали в гонитві за дешевою популярністю», провідні світові ЗМІ вийшли з розповіддю про неуспішну (наразі) спробу Янетряпки звільнити Головкома.
    Деякі з них навіть описують цуґцванґ, коли для Зеленського однаково трагічно наразі як звільнити Генерала, так і показати нездатність це зробити.
    Цілком зрозуміло, що його розрахунок змусити Залужного написати заяву на звільнення й тим узяти на себе відповідальність за відставку, провалився. А плану Б в Офісу, судячи з усього, немає, адже спроби накопати компромат і ним дотиснути Залужного результатів не дали (окрім фуфла про провину Залужного-Наєва у здачі Півдня, яке суспільство відверто не сприймає).
    І, здавалося б, ми, хто підтримує Генерала, мали радіти. Але замисліться. Армія не існує в безповітряному просторі. Вона майже повністю залежна від поповнення, постачання і ще маси речей, котрі їй надає цивільна частина держави. І це мало б їй забезпечити політичне керівництво, але…
    Замисліться, ви вірите, що накокаїнена закомплексована істеричка, обсесивною ідеєю якого є доведення всім, що Залужний є поганим генералом і не здатний командувати військом, зможе відсторонитися від образи й ефективно з ним співпрацювати?
    Знаєте, я з самого обрання Зеленського передбачав, що колись прийде момент, коли його особистий інтерес увійде в радикальну суперечність із інтересом суспільства. І був впевнений, що вибір буде не на користь останнього.
    Перший раз це сталося перед вторгненням, але тоді ми якось вижили (значною мірою завдяки Залужному) - із втратою десятків тисяч життів і величезних територій. Яку ціну доведеться сплатити цього разу, боюся навіть уявити
    К.В.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)