Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Зустріч Президента України зі студентами та викладачами Маріупольського державного університету

«Мені здається, ваш університет – він особливий.
    Це простір знань, пам’яті, гідності, і те, що я там прочитав – «Незламний кампус» – я думаю, що це про вас.
    Кампус 21-го сторіччя – це загалом такий підхід до нашої держави.
    Ви – обличчя студентства нашої країни, обличчя незламного студентства»,
    – наголосив він.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-zi-studentami-mariupolskogo-derzhavnogo-87089

• Подобається Подобається x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

У підтримуючих коррупцію в Україні є варіант поїхати у сонячний Магадан. По путівці від Хуйла.

3. MayorMayor

"Коррупції в країні нема":

Автівка за $150 000 для військових: начальник університету оборони Михайло Коваль вирішив "доукомплектуватися", — ТСН

Генерал-полковник звернувся до ТОВ «Порше Україна» з запитом надати в інтересах ЗСУ AUDI A8 Long 2022 року випуску.

У своєму листі посилається на Закон «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану».

4. MayorMayor

Хоча- це вже не коррупція. Це вже бандитизм.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дадуть по руках, і це буде добре. Елегантні авто на фронті не потрібні, та і він сам не на фронті. Люди, яким нічого не стидно, стидно тільки не мати грошей,- є всюди, в любій країні. Якщо їм не дають ходу в державі - те і є демократія.

6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

нелогічно :scratch_one-s_head:
    хочеш сказати шо путін проти корупції в Україні? :scratch_one-s_head:
    ---------------
    наступного разу - одразу з фактами про корупцію - у поліцію, чи куди там зараз...

7. MayorMayor

А ви ще раз спробуйте подумати. Може, у вас і вийде.

8. MayorMayor

Що означає "дадуть по руках"?

9. Silver bullet

У нас незаменяемых нет (с). А може ще якесь зловживання розкопають, як звичайно буває... Чи вам треба побачити його повішеним? :)))
    До речі це щось нове: "начальник університету оборони". Може він "начальник" чогось іншого? бо в університеті, хоч цивільному, хоч військовому - "начальник" то є ректор)

10. MayorMayor

Мені треба, щоб за намагання поживитися під час війни, цей поц втратив посаду, звання, та пенсію держслужбовця. Загальна пенсія- нехай отримує.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. MayorMayor

А це усіх стосується?

12. Silver bullet

Крім тих, що вибрав народ. Тих заміняють на нових виборах, якщо пан не знає :dirol:

13. MayorMayor

Ви особисто, не більше, ніж півгодини тому, писали про страшні біди, яки постигнуть країну у разі, якщо такий собі "атлант" помре.

14. mypucm

подумалось...

люди такі досвідчені в темі корупція...
    може самі не раз заносили..
    . :scratch_one-s_head:
    (ну, ясна річ, їх примушували... душили бізнес :facepalm:)

15. MayorMayor

Зебобік та "подумав"- оксюморон.

• Смішно Смішно x 1
  16. mypucm

і як же сюди занесло таку освічену людину? :facepalm:
    мабуть вам тут дуже незатишно? :sad:

17. Silver bullet

І шо? Ми ж не про президентів під час війни вели мову, а про "начальників" університету, а у вас тільки Зеленський в голові. Ви так себе до сказу доведете..)
    Пройде війна - голосуйте за кого хочте. У нас демократія, і бодяжити вибори не будуть.
    Тільки під час війни вибори недоречні, це навіть ваш напарник Хомчин каже.

18. Silver bullet

Та ну. Це з лазання по форумах)
    Хочу сказати, що я дуже сумніваюсь щодо якості освіти майорів. От дуже.
    Та майори і самі признавались, що раніше працювали за допомогою гаєчних ключей і такої матері, а зараз з цього дійшли до бізнесу).

У мене досить широке коло оточення друзів та знайомих, у всіх за спИною якийсь виш, так там НІ ОДНОГО порохобота, можу поклястися. І кувалдою ніхто ніколи не заробляв, хоч може і працювали не точно за напрямком своєї освіти.

Бувають рідкі виключення, як і різні студенти, звісно, але ж в данному випадку "видно молодця по соплях"))

19. Ти можеш щоразу натягувати скорботні шати й відповідну міну на обличчя, покладаючи квіти до памʼятника Небесній сотні, але щойно відволічешся й втратиш самоконтроль, із тебе вилізе ебонітова паличка.
    Бо вона й є твоєю глибинною сутністю
    Карл Волох

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Друзі:

а де твій аватар? :)