Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А нахер нам Винокур і Басков?

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупа призначив Шевченка своїм радником. Що може порадити блазню гравець ногами, який навіть спілкується з превеликими труднощами?

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пані, колишній радник та рупор Офісу Президента Арєстович казав, що таких істот, як жінки треба душити. Недарма його взяли радником, як гадаєте?:))):))):)))

4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Где пруф? :dntknw:

5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

є таке відео, чи знову брешете ?

:popcorm1:

6. До списку Дани Ярової щодо проблем в Міноборони я додам ще одну: китайські турнікети. Так от - їх досі не відкликали! Досі, і після всіх відео, скарг і тд.

Як пише Оксана Корчинська, медики втрачають одного з десяти поранених, бо китайські турнікети не витримують евакуацію впродовж 4-6 годин. А це триває саме стільки.

Люди своїми тілами розміновують мінні поля… І за цим - дуже багато травм, найперше з втрат кінцівок. І якісні турнікети - це шанс зберегти життя.

І ми можемо багато про що дискутувати, але точно не маємо права втрачати стільки часу на якусь постанову щодо заміни китайських турнікетів на якісних виробників. Бо від цього гарантовано залежить життя чийогось сина, чоловіка чи батька…

Ми, як суспільство, стали як належне приймати жертви на війні. І нам не кажуть кількість цих жертв, що теж майже всіх влаштовує.

Але ми точно не маємо права приймати як належне загибель героїв через халатність чиновників в Міноборони і Командування Медичних сил Збройних Сил України , в яких є «більш важливі справи», ніж ті солдатські аптечки…

(с) Вікторія Сюмар

7. Good man

Good man Обычный человек

Подтверждаю на 100%. Видео видел, оно не на Ютубе, вставить сюда не могу.
    Говорил: Душить и трахать.
    И это ещё на платном контенте.:facepalm::)))

Я борщеварочку много раз предупреждал, что моё именование её борщеварочкой - очень уважительное. По мнению представителей команды Зеленского, женщины - это существа, которых надо душить и трахать, и оценивать их надо по тому, как они хорошо сосут (рабочая сосна). Так что, борщеварочка - это верх уважения относительно команды Зеленского.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Одні з рашистів-агітаторів.
    Також зламані та перефарбовані, свого часу клялись у любові та вірності до України.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Колись я казав, що Зеленський - брехун, на що мені казали, що це я брехун.
    Тепер, ті, що казали, що я брехун, їдять шашлики і ніякої війни нема.

А памятаєте, як Васілій-міньор, на кожне приведені мною факти казав:

" Бо шо? Бо Путін нападе?!

Він теж казав, що я брешу, а зараз він десь пропав - мовчить, невже Путін навпав ?

Останнє редагування: 28 вер 2023
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я це бачив у Твітері.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. mypucm

йой, яка ганьба :facepalm: але ж вирвано з контексту :acute:

про кого він так казав?

про журналісток? чи може про вареники в сметані? :scratch_one-s_head:

13. mypucm

кажуть... десь було відео, де Зеленський... грає на роялі :facepalm:
    яке це має відношення до його нинішньої професійної діяльності ? :scratch_one-s_head:
    --------------------------------------------
    те саме з Арестовичем...
    він тими тренінгами заробляє на життя...

яке це має відношення до тих передач, де він військовий експерт ? :scratch_one-s_head:
    (я не кажу, шо кращий... але один із... )

14. mypucm

пошукав першоджерело :windie:
    зайшов на канал тих двох журналісток, яких шокував семінар Арестовича :facepalm:

ось воно... на сорок хвилин... я це не можу дивитися... хоча може там і чиста правда )))
    аналізуйте, кому більше нічим зайнятися :smokedup:

View: https://www.youtube.com/watch?v=ZbaeKXVigJ0

15. MayorMayor

Генеральний секретар НАТО Столтенберг, міністр оборони Велибританії Шаппс, міністр збройних сил Франції Лекорню приїхали пояснити істеричному Зеленському, що заміна генерала Залужного безумовно не змінить відношення країн НАТО до військових потреб України,але змінить і дуже круто долю самого Зеленського. Через годинку, ту ж саму думку доведе до Зеленського і радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван.

16. mypucm

17. mypucm

18. mypucm

це вони вам повідомили ? :scratch_one-s_head:

19. MayorMayor

Це вони Зелупі повідомили.

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Накінець, визнання порохоботів, що є інші конкуренти для Зеленського.

а де твій аватар? :)