Такий самий принцип і щодо "Гейропи". Невже ідеал Православний Шаріат із гундяєвцями? Салавйофф-разбойнік був ліберальним журналістом, алкаш Єльцин здавався демократом, але привів хуйло понимаешь, війни у Молдові, Грузії, Чечні -- на його совісті.
У вас с головой проблемы? В Европе законодательно разрешены браки гомосеков и трансвеститов и усыновление гомосексуалистами детей.
Але ти тупий... В Європі це питання вирішує кожна країна зокрема. А як там ваш путін? Кому він даватиме дань, як Кадиров склеїть ласти? Він ж натурою давав, чи рублями?
Факт есть. Ещё она военный. Там у вас ещё один из спикеров военных трансвестит. Это же получается армия трансвеститов и лесбиянок.
У вас какие-то фантазии. Вот вы поддерживаете трансвеститов? Считаете, что они нужны украинской армии? Добавляют ей боевого духа? Или усыновление гомосексуалистами детей поддерживаете?
100%. Вам надо ровняться на российскую армию. Вот, допустим, зашла наша армия, все ваши вышли, подровнялись и пошли. Кто в плен, кто благоустройством, кто восстанавливать инфраструктуру.
"Офіс Президента три дні після вторгнення не відповідав на дзвінки голови Херсонської ОДА. А тепер вдають із себе героїв", - Хлань про смерть Лагути
Щиро так бреше... Йому казали друзі - рий окопи, готуйся до війни, а воно слухало Лаврова і готувалось до шашликів. Не тікати треба було закликати, а ГОТУВАТИСЬ до війни.
УРЯДОВА ПОМИЛКА ЗУПИНИЛА РОБОТУ ВСЬОГО ОБОРОННО-ПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ (Якщо написати великими літерами, може, побачать. Вибачте за таке грубе порушення етикету -- тут вже не до етикету.) Наша держава все ще пострадянська -- сфокусована на тому, як щось заборонити і не допустити, а не на тому, як чомусь сприяти чи щось створити. Ситуація в оборонно-промисловому комплексі зайшла в глухий кут. Уряд, схоже, боїться взяти на себе відповідальність, бо прийдуть прокурори і всіх посадять. Отже, маємо унікальну історію, якої ще не бачив світ: під час війни уряд зупиняє роботу всього військово-промислового комплексу. З такою системою урядування ворогів нам не треба, ми самі себе успішно поховаємо. Хто там у нас в країні єдине джерело політичних рішень? Тепер вже іншого шляху нема: тотальна концентрація влади означає тотальну відповідальність. Передайте прохання щось зробити, бо більше нема кому. І ви всі, хто торочить про велику й успішну роль держави в економіці, -- я тепер буду тицяти вам в очі цією жахливою історією до кінця життя. Наурядувалися. Кацалапий, розбуди там віслюка
Вернулась! Сосна моего мнения вернулась! Рассказывай, как твои дела? Жива? Здорова? Как сынок? Всё также скрывается от мобилизации в селе в одной из западных областей? Или уже перевезла за взятку за границу? При Петре Порошенко фиг бы уехал, а при добром Зеленском - всегда пожалуйста, так? Молодец Зеленский, верно говорю?
«Україна збирається потужно прорвати російську оборону. Я знаю, де ми збираємося це зробити» — Зеленський.\ Цікаво. Невже хтось з військових скаже правду наркозалежному кловану?