Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

США можуть оголосити новий пакет допомоги Україні.
    В пакет входять серіал: "Секс у великому місті" та х/ф "Тупий і ще тупіший"

3. Відкритий лист до Кабінет Міністрів України Державна аудиторська служба України Державна податкова служба України, Міністерство фінансів України, Офіс Президента України
    Вельмишановний Денис Шмигаль Данило Гетманцев Ярослав Железняк , Ростислав Шурма
    Андрій Єрмак
    Що мені, нам, й Україні вцілому треба, я й саме знаю, як відповідальний громадян.

Сподіваюсь Ви теж знаєте, але, не відміну від мене, Ви маєте тимчасовий статус й повноваження, яких в мене немає – ви народні депутати України, члени Кабінету міністрів України та депутати Верховна Рада України.

Відповідно до статті 85 Конституції України – ви відповідаєте за «визначення засад внутрішньої і зовнішньої політики».

Ви дійсно вважаєте, що зупинка всіх закупівель під час війни Міністерство оборони України вас не стосується???

Чи може це така внутрішня політика ?

Може ми чогось не знаємо – так повідомте мене.

Чому фронт військових дій перемістився в кабінету Державне бюро розслідувань та Національне бюро розслідувань України?

Чому два крайні дні, ми не закуповуємо все необхідне для армії, а спостерігаємо слідчі дії в Департаменті державних закупівель?

Чому паралізована робота Комісії по тиловому забезпеченню, а керівництво Департаменту державних закупівель замість виконання покладених на нього задач не виходить з допитів?

А ми, як члени колегіального органу маємо ставити свій підпис під протоколом про закупівлю ПММ, і як ми його не закупимо, ми будемо нести кримінальну відповідальність.

Ми можемо відмовитись закуповувати, в звʼязку з тим, що ніхто не хоче кримінальних переслідувань, але ми маємо це зробити бо це поставлена задача Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine. А тобто ЗСУ.

Якщо ми зараз це не зробимо для ЗСУ, то тиранія існування держави Україна під питанням.

Ви вважаєте, що у вас є інші країни і ви встигнете виїхати у разі чого? В мене, наприклад, немає іншої країни, а ще в цій землі лежать безліч мої побратими.

Врегулюйте негайно питання прибутку постачальників МО за попередні півтора року, та питання ПДВ при купівлі ПММ. Бо це якесь ПДВ Шредингера.

ДБР та НАБУ розблокуйте роботу Департаменту державних закупівель. Ви прекрасно знаєте, що там де є злочинні дії, ви сліпі, або завдяки комусь осліпли. І ваші дії зараз, це перешкоджання постачання ЗСУ.

І перестаньте робити ху@@ю (с)

Вважайте це електронне повідомлення офіційним звернення громадянина України до народного депутата України, на підставі статті 38 Конституції України та Відповідно до положень Закону України «Про статус народного депутата України»

З повагою

Богдана Ярова

P.S. Розповсюджуйте . Допомагайте

4. MayorMayor

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Війну у нашу хату приніс Путін, а двері в хату відкрив Зеленський.

6. Бачите як тепер це працює?
    1) Приходить гандон
    2) розкрадає мільярди
    3) звільняється і уходить від відповідальності.

А вкрадені мільярди ніхто не шукає.

Ось це і є "паламана сістєма".

Саме це і задумувалось під "поламаймо систему!" від організованої злочинної групи.

7. MayorMayor

Мєдвєдо (та інші зебобіки), а скільки барига-Зелупа отримує від продажу гуманітарки?

8. MayorMayor

Зелупоголові, це ті самі аптечки, які у 2022 році передав безкоштовно уряд Японії. І яких не вистачає у нашіх військових. На додачу- у Львові зникла гуманітарка на 1,1 мільйони долларів. Коли нажереться барига-Зелупа?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згідно указу президента за гуманітарку, котра надходить з-за кордону відповідає Єрмак.

10. Good man

Good man Обычный человек

Есть в стране хоть одна коррупционная схема, где не замешан Ермак? А, да, одна есть, там брат Ермака замешан.

11. MayorMayor

Я знаю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читай Конституцію: єдиним джерелом влади в Україні - Єрмак.

14. Не пройшло й півроку, як він указ про Шевченківську премію підписав (попри ненависні прізвища в списку). І Залужного-таки поздоровив, хоча й вкрай натужно. І мальдівського дружбана на вихід попросив…
    Вова, якщо тебе взяли в заручники порохоботи, під час вечірнього звернення почухай носа пальцями правої руки!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зелені, ви не в курсі навіщо Зеленський розформував військову частину на півночі, яка Київ повинна була захищати? Просто так питаю.

16. Психологія для чайників.

Ці психологічні стадії прийняття неминучого з 2014 року пройшла вже більшість українців від голів держави до аполітичних бариг.

1. Заперечення - ні, росія нам не ворог, а росіяни не вороги, це все політики нас сварять.

2. Гнів - якого хєра вони по нас стріляють, лізуть на нашу землю, називають нас "..шистами"? Ми ж нічого поганого їм не зробили!

3. Торг - ну може все ж таки треба сісти за стіл перемовин та укласти хоч якісь угоди. Бо дуже не хочеться воювати. Якось все устаканиться...

4. Депресія - ні, вони ніколи вже не відмовляться від ідеї нас знищити - фізично, економічно та культурно, хто б там не сидів у кремлі.

5. Прийняття - похід у військомат, волонтерство, донати на ЗСУ...

17. Сценаристи 95 кварталу вважають ,що посеред розбомбленого Бахмута має залишитись стояти одинока халабуда з ДСП .
    Навіть зевиборці почали підозрювати, що його їх розводять.
    20230730_124518.jpg

18. 20230730_172547.jpg 20230730_172553.jpg

Ось чому цей блазень - підарас. Хоч він і "вчиться", але це коштує дуже дорого Україні. Ціна - наші життя!

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні був у Івано Франківську, всі світлофори були вимкнені. А по дорозі до Львова обігнав мене кортеж з 10 автівок з мигалками. Слугу народу повезли - подумалось... По дорозі було декілька стаціонарних постів поліції...

а де твій аватар? :)