Он уже политик и сильный политик. Просто представьте как на его месте смотрелся бы янукович или тот же ющенко
Ой, не надо) это просто ни в ..красную гвардию. А удивительно. Сколько его обливали помоями. И не все же там были адепты Порошенко, или ольгинцы, ну правда?
Для меня сейчас Порошенко это человек с автоматом. Зеленскиц - Верховный Главнокомандующий Вооруженными Силами Украины.
Да-да-да! Так кто всьо-такі лучше, Порошенко, или Зєлєнскій? Ето сьогодня главний вопрос в жизні України. Іконку сєбє пріобрєлі?
у вас проблемы с уверенным чтением. Не кто лучше, а кто хуже. Не вы ли украинского президента пытались здесь выставить как неспособного ни к чему, как ошибку выбора? И это был таки для вас главный вопрос жизни. Ну а я что говорила - прийде час - згинуть як роса на сонці. Отака неприємність для вас, Мих.
Яка неприємність? Був Зеленський клоуном - я відверто про це казав. Стає нормальним - я про це також кажу. Ще раз кажу. Для мене головне - Україна в НАТО, Євросоюзі. А хто виконавець - теж важливо, але це вже друге. Але сьогодні, це не тама для сперечань хто кращий. Треба захищати країну.
До вас таки туго доходить. Коли Зеленський казав про НАТО - "нас там нє ждут", я був проти Зеленського, а ви були ЗА Зеленського. Коли до Зе дійшло і він почав покладатися на НАТО, я Зе підтримав, ви теж його підтримуєте. Що це означає? А це означає, що Зеленський - ваш ідол. Що би він не казав і не робив, ви любите його глаза, як москалі - Путіна. Я перестану підтримувати Порошенка, якщо він почне політику проти Євросоюзу та НАТО. Тому, що Порошенко для мене не ідол, а людина, яка може втілити мою ідею. Дійшло?
поживемо - побачимо. Зараз найголовніше, щоб Зеленський не пішов на дурні пОступки Путіну взамін на так званий мир.
Незрозуміла дія Зеленського, були заяви зі США, що Росія готує напад, а Зеленгський "Не вірю!", "Не панікуйте!", "У нас своя розвідка". Але підтримка та доставка зброї тепер, показав себе Зеленський не виключно так, як гооворили рашисти і порохоботи "Клоун і КВНщик".
Зеленський: Нас стільки разів хотіли знищити. Не змогли View: https://youtu.be/mf9R9ZRYA10 Нас стільки разів хотіли знищити. Не змогли. Ми пройшли стільки всього! І якщо хтось думає, що, подолавши все це, українці злякаються, зламаються або здадуться – він не знає нічого про Україну. І йому нічого робити в Україні. Иди к себе домой. Защищать русскоязычных людей. Не по всему миру, а в своей стране.