Потвори

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Потвори

А мені здається, що люди навіть у Польщі надіються не на державу , а на себе, на своїх рідних.Держава, то такий монстр , що надіятись і чекати від неї чогось доброго для простого люду. то просто маячня.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я просто знаю про що говорю.Розмовляв з батьками,заходив в притулки для хворих дітей.Що тут казати...як на іншій планеті.І це не перебільшення...

3. Alias

А чого тоді ми дозволяємо тому монстру з нами так поводись? Чому ми тільки говоримо і нічого не робимо? Ми тільки й можемо що зітхати і на кухнях скаржитись один одному , що і то не так, і те не таке.
    Скільки можна бути тим "бидлом" за якого нас сприймають? Чому ми себе не поважаємо???

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

=) Говорили, балакали - сіли, заплакали.
    Відтого, що себе жалієм собаче лайно під деревами в центрі міста не зникне. А все то - держава вина.

5. Romko

Від держави залежить ,що ми(наша сімя) і тисячі таких,як ми полишені на самих себе.

6. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

може я і помиляюся, я не проти інколи помилятися, але думаю то ілюзія...

7. Romko

То не ілюзія,просто в них працює соціальний захист громадян.От і все.А цю ілюзію я бачив власними очима.До речі з України досить багато там привозять лікувати дітей,вони теж бачили цю "ілюзію"...

8. Alias

Від нас теж залежить.

В чужих руках завжди....далі самі знаєте
    Я згодна, що в інших державах може й краще захищені люди , але чому ми завжди чекаємо що нам хтось щось зробить і принесе на тарілочці? Бо ми звикли тільки говорити і чекати милості з барського столу.Чому нами керують відморозки, яких ми ж самі і вибираємо?

9. Гелена

а що таке держава? це ті ж люди. просто люди в системі, яка дає можливість не відповідати за свої діяння (дії і бездіяльність). держава це така собі система колективної безвідповідальності. всі ми окремо і держслужбовців це теж стосується, як правило, люди добрі і совісні, а от коли ми десь збираємося разом, натовпом, так би мовити, щось змінюється. звісно в гіршу сторону (при умові що десь має бути краща)
    от і все. як каже, моя знайома, психолог: "люди дуже цікаві тварини" :)

"Законы нужны, чтобы скрыть общеизвестный факт, что без совести ни одно дело по справедливости решено быть не может!" (с)

• Подобається Подобається x 2
  10. Romko

От вам,молодим і прапор в руки...

"Отак як є. А може бути й гірше,
    А може бути зовсім, зовсім зле.
    А поки розум од біди не згірк ще, –
    Не будь рабом і смійся як Рабле!

Тож веселімось, людоньки, на людях,
    Хай меле млин свою одвічну дерть.
    Застряло серце, мов осколок в грудях,
    Нічого, все це вилікує смерть.

Хай буде все небачене побачено,
    Хай буде все пробачене пробачено.
    Єдине, що від нас іще залежить, –
    Принаймні вік прожити як належить."
    Ліна Костенко

11. Alias

отак завжди..хай хтось. а моя хата з краю..

12. Гелена

щодо лікування: мого діда збила машина, відкрита черепно-мозкова травма, він годину лежав на дорозі і десь три години в лікарні і ніхто до нього не подивився, бо чекали щоб родичі приїхали, а то що дивитися як невідомо чи хтось заплатить за роботу? дід помер, хоча при вчасній мед допомозі міг би жити, він в свої 72 взагалі був здоровий. діда я дуже любила, він мене виховував. так що історії такі є у всіх. і забила я на таку державу і на такий захист. і на іншу державу теж з її захистом.

а винних, до речі, не знайшли. свідки сказали, що збила червона машина. село велике, як на село, але скільки то там може бути тих червоних машин? і свідки побоялися чи не схотіли сказати чия то була машина. от так держава покарала винних. взагалі я з державою не дружу і без крайньої необхідності дружити не збираюся. і нічого я державі не винна, включаючи податки, які звісно мушу платити. часом

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Правильно!
    А ще ЗУС і Скарбувка...

14. Alias

А це що за звір?:)

15. levandivka

Скарбувка = податкова, куди навіть бабці несуть декларацію, строго.
    А ЗУС=соцстрах. Почекаю Нірванку, щоб уточнила нинішній рівень обов'язкових виплат у страховий фонд...

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Де Ви таке вичитали, пане НоТоСо?:eek: :eek: :eek:

17. шахрай

шахрай Well-Known Member

Таких лікарів під суд.
    А ,взагалі,які люди,така і держава-що,чиновники чи можновладці з Марсу прилетіли?Що маємо,то маємо,як казав Кравчук.

18. Гелена

...ага. під такий же суд як ті лікарі...
    і не забувайте, що помилку лікаря може виявити і довести тільки лікар. щас він це зробить!

я ж говорю, в нас держава - це система колективної безвідповідальності. таке визначення мали б вчити в університетах - ну щоб ближче до реальності навчання було

19. levandivka

У Вітренко на сайті, напевно... :)

20. levandivka

Ясно, значить промивають нам мозги: "Дайош федералізацію!" :)

а де твій аватар? :)