Скажіть щось відверто за ЛОРА (все таки кандидат медичних наук.) а то вище писали щось але невнятно. Бариляк Андрій Юрійович????????
Шукаю лікаря у Львові, який займається головокружіннями та хворобами хребта. Ще цікавить спец по головним болям.
Чи хтось чув про такого лікаря гінеколога ***** з ****** на вул. **** (кажуть якщо вона не вилікує, то у Львові з гінекологів вже ніхто не вилікує0 напишіть будь те добрі координати.дуже потрібно
Знаю класного шкірного. Працює в диспансері на Коновальця, звати Олег Павлик. Виписує недорогі ліки, але при цьому лікує якісно і швидко. Мені його порекомендували, а потім я скеровувала знайомих і дорослих і з дітьми, всі були дуже задоволені.
Дуже потрібен дорослий ендокринолог. Я не зі Львова. Порадили Гельнер Надію Володимирівну. Можливо хтось має мобільний. Буду дуже вдячна. Порадьте ще когось.
Доброго вечора! Порадьте хорошого лікаря - уролога, а то моя мамуся вже більше пів року лікується від наслдків халатності гінеколога під час операції=( уже не знаємо до кого звертатись((( дуже-дуже потрбно... допоможіть!!! ---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ---------- А не підскажете як з ним можна звязатись!!!
[FONT="]Не люблю стоматологів в принципі. Відгукам теж не довіряю, то дуже сумнівно. Хіба словам близьких знайомих. Ходжу до тих, хто найбільш акуратний в тому ділі. Тому віддаю перевагу ****, (на В. Великого). Принаймні тут не відчуваю такого страху перед лікуванням. [/FONT]
Шукаю хорошого спеціаліста по видаленню бородавок. Заздалегідь вдячна. ---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- Хто знає толкового лікаря по видаленню бородавок. Дякую.
Потрібна операція , розрив меніска, порадьте хорошого хірурга у Львові, дуже терміново хто мав таку проблему напишіть